Marta_Ares Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Agus juz tesknie:-( BAW sie dobrze!!! czekamy na duzaaaaaaaaaaaaaaaaa dawke fotek Quote
Alynkaaa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witaaam......a ja nafdrabiam zaleglosci ciagle i jak juz skoncz eto znoodfff znikam na kilka dni i wracam i znowu tyyylee zaleglosci ze szok...:) no ale poki co jestem obejrzalam c<chyba> wszystkie nowe fotki i jestem <z fotkami> na bierzaco:D i dumna jestem z siebie:D Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A...le dlaczego 2 tygodnie:placz: ?! Co to ferie zimowe:-( ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Aga ale pusto, szaro i ponuro bez Ciebie :(:(:(:( Quote
eria Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no brakuje Agi - co prawda to prawda :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wpadłam sie przywitać... mimo że Cię nie ma :( Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Cześc moje kochane cioteczki :) Wpadłam na chwilkę do domku sprawdzić, czy Miska pokój jeszcze nie pływa. Nie pływa - przestało kapać :) Jutro z samego rana jadę spowrotem ale póki co nie mogłam sobie darować, żeby nie polatać po galeriach co zaraz uczynię:evil_lol::evil_lol: Dziękuje Wam, że nas odwiedzacie mimo, że nas nie ma. Tina, Shila i Piniek odwdzięczą się Wam jak tylko wrócimy. Mam już chyba ze 40 fotek a to dopiero 2 dni:evil_lol: W piątek Shila była w Mińsku u weta. Zdrowa jest, zaszczepiona i odrobaczona. Szczeniąt w brzuszku nie odnaleziono:multi: Cyrki mieliśmy z nią nieziemskie. Najpierw nie chciała wejść do samochodu, potem nie chciała wyjść, do weta ją wpychaliśmy a potem się rozłożyła na środku gabinetu i poszła spać, ni diabła się jej nie dało normalnie wyprowadzić, trzeba było wypychać:cool3: Szkodnik jest z niej niesamowity. Wszystkie ocieplenia z drzewek porozszarpywała, słoninka dla sikorek znika w dziwny sposób mimo, że wisi ponad półtora metra nad ziemią, obgryzła mi dwa drzewka, szatan nie suka. Tina przy niej to jest aniołek. Ale uczy się strasznie szybko. Potrafi już siadać i podawać łapę, jesteśmy w trakcie nauki chodzenia przy nodze. Mogłabym tak jeszcze godzinę pisać bo jestem nią zachwycona :) Lecę do Was bo się stęskniłam :) Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 cześć!!!!!!! :multi: jak miło że jesteś :eviltong: tylko 40 fotek?? ja umiem w godzine napstrykać 200 :cool3: dużo razy tak bylo. Pomiziaj zwierzyniec:loveu: Quote
eria Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ja dobrze Cię widzieć!!! szkoda że nie wkleisz dziś paru fotek na zapas :eviltong: Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Nie wkleję bo aparacik na wsi został. Ja miałam tylko na godzinkę wpaśc ale stwierdziłam, ze jak do jutra zostanę to nic się nie stanie :) Quote
Kamila Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No to super ze jestes :multi: Jednak dobrze pamietalam ze na 2 tyg jedziesz,bo bardzo sie zdziwilam jak zobaczylam ze mnie odwiedzilas w galerii :cool3: Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc agus :) jejciu jak ja tesknilam:loveu: mam nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawic i przywieziesz duuuuzo fotek:loveu: Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Gosia ja się za Toba strasznie stęskniłam. Potęsknię jeszcze bo widzę, że się wybierasz na wyspę na troszkę a i ja jadę na wieś a tam niestety, netu nie mam :( Ale jak już wrócimy to będzie co oglądać, oj będzie i u mnie i u Ciebie mam nadzieję :) Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 nio u mnie bedzie:cool3: i u ciebie mam nadzieje ze tez:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Czeeeść Agusia :D Jak ja sie nieziemsko ciesze że Cie widze, no aż humor sie człowiekowi poprawił :) Shila to rzeczywiście diabełek jest :diabloti: no ale młoda jest i głupia i można jej wszystko wybaczyć :D Już ja sobie wyobrażam jak pakujecie ją do samochodu tożto bydle wielkie :lol: Baw sie dobrze kochana i pykaj dużo fotek :):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A Agusia nasza sobie wypoczywa dalej na wsi... wracaj szybciutko bo bez Ciebie puściutko :D Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tak, wraaacaj. Tylko nie znowu "na chwilkę":mad: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Agusia ja nie wiem jak to tak może dalej być. Nie ma cie i nie ma. tak ja wiem odpoczywasz sobie ale jaa tesknie bardzo za Wami :( Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aguś, wrócisz może kiedyś do nas? :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witam Agus dawno mnie tu nie bylo:oops::oops: eh pomalu nadrabiam zaleglosci, Co u Ciebie?? kiedy wrocisz do nas?? czekam na foteczki:eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Agusia no ile Ty tam masz zamiar siedziec coo?? Tak wiemy że fajnie sie wypoczywa ale my tu tęsknimy noo przynajmniej ja i to straaaaaasznie.... :bigcry: Normalnie oszaleje zaraz !! Quote
Recommended Posts