Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaaam......a ja nafdrabiam zaleglosci ciagle i jak juz skoncz eto znoodfff znikam na kilka dni i wracam i znowu tyyylee zaleglosci ze szok...:)

no ale poki co jestem obejrzalam c<chyba> wszystkie nowe fotki i jestem <z fotkami> na bierzaco:D

i dumna jestem z siebie:D

Posted

Cześc moje kochane cioteczki :) Wpadłam na chwilkę do domku sprawdzić, czy Miska pokój jeszcze nie pływa. Nie pływa - przestało kapać :) Jutro z samego rana jadę spowrotem ale póki co nie mogłam sobie darować, żeby nie polatać po galeriach co zaraz uczynię:evil_lol::evil_lol:
Dziękuje Wam, że nas odwiedzacie mimo, że nas nie ma. Tina, Shila i Piniek odwdzięczą się Wam jak tylko wrócimy. Mam już chyba ze 40 fotek a to dopiero 2 dni:evil_lol:
W piątek Shila była w Mińsku u weta. Zdrowa jest, zaszczepiona i odrobaczona. Szczeniąt w brzuszku nie odnaleziono:multi: Cyrki mieliśmy z nią nieziemskie. Najpierw nie chciała wejść do samochodu, potem nie chciała wyjść, do weta ją wpychaliśmy a potem się rozłożyła na środku gabinetu i poszła spać, ni diabła się jej nie dało normalnie wyprowadzić, trzeba było wypychać:cool3: Szkodnik jest z niej niesamowity. Wszystkie ocieplenia z drzewek porozszarpywała, słoninka dla sikorek znika w dziwny sposób mimo, że wisi ponad półtora metra nad ziemią, obgryzła mi dwa drzewka, szatan nie suka. Tina przy niej to jest aniołek. Ale uczy się strasznie szybko. Potrafi już siadać i podawać łapę, jesteśmy w trakcie nauki chodzenia przy nodze. Mogłabym tak jeszcze godzinę pisać bo jestem nią zachwycona :) Lecę do Was bo się stęskniłam :)

Posted

Gosia ja się za Toba strasznie stęskniłam. Potęsknię jeszcze bo widzę, że się wybierasz na wyspę na troszkę a i ja jadę na wieś a tam niestety, netu nie mam :( Ale jak już wrócimy to będzie co oglądać, oj będzie i u mnie i u Ciebie mam nadzieję :)

Posted

Czeeeść Agusia :D Jak ja sie nieziemsko ciesze że Cie widze, no aż humor sie człowiekowi poprawił :)
Shila to rzeczywiście diabełek jest :diabloti: no ale młoda jest i głupia i można jej wszystko wybaczyć :D Już ja sobie wyobrażam jak pakujecie ją do samochodu tożto bydle wielkie :lol:
Baw sie dobrze kochana i pykaj dużo fotek :):):)