Agushka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Oki ja jestem chętna na nowe wyzwania :) teraz muszę wpuścić na troszkę moje jęczące dziecko bo koniecznie musi w coś zagrać w internecie:cool3: Niech zna moje dobre serce :evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wchodzissz w podpis tam wklejasz banerek a potem robisz odsyłącz wg tej instrukcji a tak mi wyjaśniła Lemonca to co ja Ci napisałąm a) b), c) pomogłam? :lol: chyba, że masz zamiast wklejonego obrazka taką formę, pisaną: __________________ Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 pisałyśmy w tym samym czasie - wiec trochę spóźniona ta moija instrukcja :) Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aha, no Ale na pewno przyda się na przyszłość;) Quote
Usia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 tu jest ta instrukcja Jak w okienku edycji postu zmontować zapis bannera z odsyłaczem ? jak by co ;) ;) PS: Czy wy widzicie mojego avatorka ??:placz: bo ja nic nie mam a podobno widac Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ja widzę Usiasty avek ale wolałabym widzieć to oko co zawsze miałaś:cool1: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To jeszcze ode mnie;), już z odsyłaczem. No może nie cudo, ale zawsze coś:oops:. Quote
majafaja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 o ja...ale zazdroszcze.... a kto zrobiłby mi banerek piekny z moja sunia?? pliz pliz plizzzz :modla::modla::modla: teraz zazdroszcze ci aguszka :P Quote
Agushka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dziękuję kochane :) Zrobiłam sama, samiuteńka, według instrukcji Beaty bo była pierwsza. Usine instrukcje też czytelne dla takiego laika jak ja :) To jest proste jak drut okazuje się, tylko trzeba wiedzieć, co i gdzie a po obrazkach poszło jak po maśle :) Karolinko, dziękuję jak nie wiem co, też jest śliczny, zaraz go sobie zapiszę w mojej banerkowej galerii :) Maja poproś nasze mistrzynie banerkowe, jestem pewna, że któraś zrobi Ci takie cudo i nie będziesz miała czego zazdrościć:) Cześć Edysia, stęskniłam się :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kurka ja tez się stęskniłam :buzi: a ten banerek sliczny :) ciekawe kiedy ja sie nauczę takie robić... Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej Agus wlasnie przyszlam powiedziec ze masz sliczny baner:loveu: :loveu: Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Agushka napisał(a):Dziękuję kochane :) Zrobiłam sama, samiuteńka, według instrukcji Beaty bo była pierwsza. Usine instrukcje też czytelne dla takiego laika jak ja :) To jest proste jak drut okazuje się, tylko trzeba wiedzieć, co i gdzie a po obrazkach poszło jak po maśle :) Karolinko, dziękuję jak nie wiem co, też jest śliczny, zaraz go sobie zapiszę w mojej banerkowej galerii :) Maja poproś nasze mistrzynie banerkowe, jestem pewna, że któraś zrobi Ci takie cudo i nie będziesz miała czego zazdrościć:) Cześć Edysia, stęskniłam się :) cieszę się że się udało :) i że byłam pierwsza:diabloti: Quote
Agushka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 To jest jedno z tych całkowicie uciętych i rozmazanych ale robił je Misiek i stanowczo poprosił, coby je wstawić, to wstawiłam :) Wiadomo, że łapka, wiadomo czyja, niech synek ma swój udział w pieskowej galerii :) A my z Tiną już mówimy dobranoc Quote
Marta_Ares Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzien doberek:eviltong: czekamy na nowe fotki:cool3: :cool3: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czesc Agus :multi: Juz ci napisalam w mojej galerii ze moje akwarium ma 20 litrow ale chyba nie zauwazylas ;) Ta fota jest super :loveu: Quote
Agushka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Cześć :) Przepraszam Was bardzo, że tak mało ostatnio piszę i biegam po dogo. U mnie się dzieją niezbyt przyjemne sprawy rodzinne i mamy z tym mnóstwo kłopotów. Nic co bezpośrednio dotyczy mnie i moich domowników, niemniej jednak staramy się pomóc bliskiej osobie, która znalazła się na życiowym zakręcie. Mam nadzieję, że niedługo będe mogła znów wrócić do normalnego życia a tymczasem musi być, jak jest. Kilka zapomnianych foteczek na osłodę tak Tina i Piniek zabierają się za jedzenie najpierw michę dostaje Tina ale to jej nie przeszkadza stać nad Pińkiem i czekać, kiedy skończy potem stwierdza, że nie warto czekać i idzie pojeść u siebie potem Pinio zostawia marne resztki a Tina zostawia swoją prawie pełną miskę i pędzi wyjadać z piniowej :) (tego już niestety nie ufociłam) Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 świetna relacja ze spożywania posiłków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rewelka!! Quote
Kamila Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Czesc Agus :lol: Ja rozumiem ze nie zawsze mozesz byc na dogo,bo to jak kazdy z nas :p Trzymaj sie cieplutko :p Quote
Asti Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Fajniusie foty, dzięki za wpis, tylko Ty pamiętałaś o Kulce :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Asti']Fajniusie foty, dzięki za wpis, tylko Ty pamiętałaś o Kulce :) Ja też pamiętałam o Kuleczce :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts