Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oki ja jestem chętna na nowe wyzwania :) teraz muszę wpuścić na troszkę moje jęczące dziecko bo koniecznie musi w coś zagrać w internecie:cool3: Niech zna moje dobre serce :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wchodzissz w podpis tam wklejasz banerek a potem robisz odsyłącz wg tej instrukcji
a tak mi wyjaśniła Lemonca to co ja Ci napisałąm

a)

b),

c)

pomogłam? :lol:

chyba, że masz zamiast wklejonego obrazka taką formę, pisaną:

Posted

Dziękuję kochane :) Zrobiłam sama, samiuteńka, według instrukcji Beaty bo była pierwsza. Usine instrukcje też czytelne dla takiego laika jak ja :) To jest proste jak drut okazuje się, tylko trzeba wiedzieć, co i gdzie a po obrazkach poszło jak po maśle :)

Karolinko, dziękuję jak nie wiem co, też jest śliczny, zaraz go sobie zapiszę w mojej banerkowej galerii :)

Maja poproś nasze mistrzynie banerkowe, jestem pewna, że któraś zrobi Ci takie cudo i nie będziesz miała czego zazdrościć:)

Cześć Edysia, stęskniłam się :)

Posted

Agushka napisał(a):
Dziękuję kochane :) Zrobiłam sama, samiuteńka, według instrukcji Beaty bo była pierwsza. Usine instrukcje też czytelne dla takiego laika jak ja :) To jest proste jak drut okazuje się, tylko trzeba wiedzieć, co i gdzie a po obrazkach poszło jak po maśle :)

Karolinko, dziękuję jak nie wiem co, też jest śliczny, zaraz go sobie zapiszę w mojej banerkowej galerii :)

Maja poproś nasze mistrzynie banerkowe, jestem pewna, że któraś zrobi Ci takie cudo i nie będziesz miała czego zazdrościć:)

Cześć Edysia, stęskniłam się :)

cieszę się że się udało :)
i że byłam pierwsza:diabloti:

Posted

To jest jedno z tych całkowicie uciętych i rozmazanych ale robił je Misiek i stanowczo poprosił, coby je wstawić, to wstawiłam :) Wiadomo, że łapka, wiadomo czyja, niech synek ma swój udział w pieskowej galerii :)

A my z Tiną już mówimy dobranoc

Posted

Cześć :) Przepraszam Was bardzo, że tak mało ostatnio piszę i biegam po dogo. U mnie się dzieją niezbyt przyjemne sprawy rodzinne i mamy z tym mnóstwo kłopotów. Nic co bezpośrednio dotyczy mnie i moich domowników, niemniej jednak staramy się pomóc bliskiej osobie, która znalazła się na życiowym zakręcie. Mam nadzieję, że niedługo będe mogła znów wrócić do normalnego życia a tymczasem musi być, jak jest.

Kilka zapomnianych foteczek na osłodę

tak Tina i Piniek zabierają się za jedzenie
najpierw michę dostaje Tina ale to jej nie przeszkadza stać nad Pińkiem i czekać, kiedy skończy

potem stwierdza, że nie warto czekać i idzie pojeść u siebie

potem Pinio zostawia marne resztki a Tina zostawia swoją prawie pełną miskę i pędzi wyjadać z piniowej :) (tego już niestety nie ufociłam)

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Asti']Fajniusie foty, dzięki za wpis, tylko Ty pamiętałaś o Kulce :)

Ja też pamiętałam o Kuleczce :loveu: :loveu: