_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Guffi napisał(a):Ha-ha-ha...:D "Jaki ten net jest mały:eviltong: " Oj tak bardzo bardzo mały :diabloti::diabloti: Quote
Agushka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 O mamusiu kochana jak myśmy zwiewały z Tiną ze spacerku. Burza, gradobicie, wiatr - co jeszcze można sobie wyobrazić? Pędziłyśmy biegiem do domu a Tina piszczała bo ją te kulki gradowe tłukły z cała siła wiatru... Już sama nie wiem co to się wyrabia na tym świecie.. Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Agushka napisał(a):O mamusiu kochana jak myśmy zwiewały z Tiną ze spacerku. Burza, gradobicie, wiatr - co jeszcze można sobie wyobrazić? Pędziłyśmy biegiem do domu a Tina piszczała bo ją te kulki gradowe tłukły z cała siła wiatru... Już sama nie wiem co to się wyrabia na tym świecie.. U nas to było zeszłej nocy. Psy leżały z głowami pod łóżkiem. A wychodzić na dwór?! Ani im się śni:mad: . Quote
furciaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 nio widze ze przezycia mialas ciekawe:evil_lol: niezazdroszcze wpadlam przeprosic ze niezagladalam dzisiaj ale mialam taki jakis rozmyslajacy dzien. dobranioc:* Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Agushka napisał(a):O mamusiu kochana jak myśmy zwiewały z Tiną ze spacerku. Burza, gradobicie, wiatr - co jeszcze można sobie wyobrazić? Pędziłyśmy biegiem do domu a Tina piszczała bo ją te kulki gradowe tłukły z cała siła wiatru... Już sama nie wiem co to się wyrabia na tym świecie.. Nie ciekawie :shake: Biedne Wy :cool3: Guffi - u nas też było w nocy :diabloti: Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 u nas też ponoć burza, huragan, gradobicie było ale ja oczywiście najciekawsze przespałam :evil_lol: po nocach na spacerki nie chodzimy:eviltong: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tina.Sara napisał(a): Guffi - u nas też było w nocy :diabloti: A Wawa to praaawie(robi wielką różnicę!) koło Jaworza:diabloti: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej Aga :) jak tam u Was? pogoda się uspokoiła ? bo u nas dzisiaj bardzo deszczowo... zdążyłysmy z Tiną wrócić ze spacerku przed samym deszczem :D Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):A Wawa to praaawie(robi wielką różnicę!) koło Jaworza:diabloti: . No jasne :evil_lol: Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jupiiii !!! bedzie koniec świata !!!!! :multi: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 eria napisał(a):jupiiii !!! bedzie koniec świata !!!!! :multi: :evil_lol: hehe a ty do jakies sekty nalezysz ze sie tak cieszysz:diabloti: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 O mather o czym wy gadacie w ogole.... bo sie bede bała nooo.... Quote
furciaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):O mather o czym wy gadacie w ogole.... bo sie bede bała nooo.... podobno w 2012 ma byc koniec swiata:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 furciaczek napisał(a):podobno w 2012 ma byc koniec swiata:roll: coooo... tożto bede w kwiecie wieku 22 lata :roll::roll: Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):coooo... tożto bede w kwiecie wieku 22 lata :roll::roll: nio to kozystaj z zycia ile wlezie:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dobra to ja własnie wychodze z domu i ide poderwać jakiegoś przystojnego pana :lol: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam kochana :) eria napisał(a):jupiiii !!! bedzie koniec świata !!!!! :multi: :evil_lol: ehhh no ja słyszałam, ze według majów koniec swiata ma nastapic 21 grudnia 2012 roku... ehhh pieprzone zmiany klimatyczne i przepowiednie... Quote
eria Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja czekałam w 2000 i się nie doczekałam :placz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Cześć kochane dziewczynki :) bo chłopcy do nas nie zaglądają. Ale mam wiadomość tylko.... nie chcę zapeszyć :) własnie wróciliśmy z działeczki i... no boję się zapeszyć wrrrrr Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Bo wiecie... ta wiadomość ma cztery grube łapy, piękne stojące uszyska, czarna jest jak noc i kudłata i nazywa się Shila :) Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Agushka napisał(a):Bo wiecie... ta wiadomość ma cztery grube łapy, piękne stojące uszyska, czarna jest jak noc i kudłata i nazywa się Shila :) Uuuuuuuuuuuuuu :multi: czyzby nowy lokator? :cool3: Quote
tygra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 oj jak fajnie nowy lokator :), pisz pisz co i jak i fotki tego czarnego cuda Quote
Recommended Posts