Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O mamusiu kochana jak myśmy zwiewały z Tiną ze spacerku. Burza, gradobicie, wiatr - co jeszcze można sobie wyobrazić? Pędziłyśmy biegiem do domu a Tina piszczała bo ją te kulki gradowe tłukły z cała siła wiatru... Już sama nie wiem co to się wyrabia na tym świecie..

Posted

Agushka napisał(a):
O mamusiu kochana jak myśmy zwiewały z Tiną ze spacerku. Burza, gradobicie, wiatr - co jeszcze można sobie wyobrazić? Pędziłyśmy biegiem do domu a Tina piszczała bo ją te kulki gradowe tłukły z cała siła wiatru... Już sama nie wiem co to się wyrabia na tym świecie..

U nas to było zeszłej nocy. Psy leżały z głowami pod łóżkiem. A wychodzić na dwór?! Ani im się śni:mad: .

Posted

Agushka napisał(a):

Nie ciekawie :shake: Biedne Wy :cool3:

Guffi - u nas też było w nocy :diabloti:

Posted

u nas też ponoć burza, huragan, gradobicie było ale ja oczywiście najciekawsze przespałam :evil_lol: po nocach na spacerki nie chodzimy:eviltong:

Posted

Witam kochana :)

eria napisał(a):
jupiiii !!! bedzie koniec świata !!!!! :multi: :evil_lol:

ehhh no ja słyszałam, ze według majów koniec swiata ma nastapic 21 grudnia 2012 roku... ehhh pieprzone zmiany klimatyczne i przepowiednie...

Posted

Cześć kochane dziewczynki :) bo chłopcy do nas nie zaglądają. Ale mam wiadomość tylko.... nie chcę zapeszyć :) własnie wróciliśmy z działeczki i... no boję się zapeszyć wrrrrr

Posted

Agushka napisał(a):
Bo wiecie... ta wiadomość ma cztery grube łapy, piękne stojące uszyska, czarna jest jak noc i kudłata i nazywa się Shila :)

Uuuuuuuuuuuuuu :multi: czyzby nowy lokator? :cool3: