Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :) U mnie śniegu po kolana a jak na złośc nie ma Tiny, nie ma Pinia, nie ma komu robić puchowych fotek. TZ dzwonił i mówił że od rana trwają gonitwy po ogrodzie, psy dostały kompletnego śniegowego fioła i są nie do opanowania. Piniuś bidulek skacze jak zajączek, śnieg nie pozwala mu się rozpędzić i nie może nadążyć za sukami. On zawsze śniegową porą jest pokrzywdzony, nie dość że malutki to jeszcze robi się dwa razy cięższy od tych kulek co mu się robią na całej sierści :) Nie mogę się doczekać, żeby już tam do nich wszystkich dołączyć, jeszcze tylko dziś a jutro już zbieram manatki i jadę :)
Trochę Tinuchy z rana nie zaszkodzi
Pilnujemy, żeby ktoś nam nie podebrał piłeczki

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc kochana, Tinka ma nowy sznureczek??? fajne te focie :)

Ja cerberowi kupilam boski, gruby sznur, ale dalam go Usi bo byl juz pogryuziony przez, któregoiś z psa, a ja wiem, ze Cer szanuje zabawki i tak szybko by jej nie pogryzl... postanowilam mu kupic nowy po wpłacie :D

Posted

Cześć Luizka :) w zeszłym tygodniu kupiliśmy jej tę piłke na sznurku i mam nadzieję, że wytrzyma chociaż z miesiąc bo u niej zabawki mają niestety krótki żywot. A i jeszcze dostała taką fajną gumową kość i to z takiej grubej gumy, może wytrzyma troszke dłużej chociaz jak widac na załączonym obrazku, Tintuch ją obgryza z zacięciem godnym lepszej sprawy

pisze tego posta i piszę i skończyć nie mogę bo.. mam nowe okulary i cholera - nic nie widzę w nich. Ale tak podobno miało być i może się utrzymać przez miesiac :( kręci mi się w głowie, niedobrze mi i wogóle... sensacje nieziemskie :)

Posted

ehhh Cerber swoje wszystkie zabawki posiada od szczeniecych lat :D co prawda na jakis rok zostaly wyniesione do piwnicy, ale kiedy 4 miesiace temu je przynioslam na gore to myslalam, ze nie wtrzymaja dlugo. Okzalo sie, ze wszystkie zabawki wytrzymaly az do teraz :multi: :multi: :multi: sznurek chce mu kupic, bo ten ejst taki maly, a ten duzy to chociaz z wuiekszej ogleglosci ciagnac czy cos...

A jesli chodzi o te okularki to to jest taka norma, wiem cos o tym wierz mi... zawsze tak jest... po prostu oko sie jeszcze nie przyzwyczailo :)

Posted

Edysia nie martw się, jak zdejmuje okulary wszystko wraca do normy :) Luiza ma rację, muszą mi się oczy przyzwyczaić. Ale musze się pomęczyć a łatwiej mi w domu. Na dwór na razie ich nie zakładam bo jeszcze wlezę pod jakiś samochód:evil_lol:

Posted

Agushka napisał(a):
Prosze bardzo, rybeńki na życzenie

Aga sliczne to akwarium i takie czyste , nie takie jak moje :oops: :placz: Jezu,musze wkoncu umyc moje bo przeciez masakra :shake: A jak juz umyje to tez zrobie fotki i wstawie :eviltong:

Posted

Kamila, nowe jest to i czyste :evil_lol: mój TZ zawsze miał czysto w akwarium to i teraz pewnie tak będzie :) ja bym je pewnie zaraz zaniedbała bo w ząb się na tym nie znam. ja sobie lubię popatrzyć na rybki, jedzonko im dać ale nie wiem jak o to wszystko dbać.. ja wiem jak dbac o psy a o tę pływająca menażerię niech się moi panowie martwią :)

Posted

Agushka napisał(a):
Kamila, nowe jest to i czyste :evil_lol: mój TZ zawsze miał czysto w akwarium to i teraz pewnie tak będzie :) ja bym je pewnie zaraz zaniedbała bo w ząb się na tym nie znam. ja sobie lubię popatrzyć na rybki, jedzonko im dać ale nie wiem jak o to wszystko dbać.. ja wiem jak dbac o psy a o tę pływająca menażerię niech się moi panowie martwią :)

pewnie!!! ode czego są faceci!!! niech się taplają w wodzie godzinami :evil_lol:

Posted

Moj sie do tego nie nadaje ale prawda jest taka ze akwarium to byla moja zachcianka :cool3: A w zasadzie to bylo to tak - wspollokatorka przyniosla zlota rybke i cos co mialo sluzyc za akwarium :crazyeye: bo jej kolezance sie rybka znudzila i juz sobie kupila nowe stworzonko :angryy: No i tydzien wytrzymalam zeby rybka plywala w tym czyms po czym zaczelam meczyc tz'ta bysmy kupili akwarium bo mi szkoda tej rybki itp itd .No i teraz jest :p A rybki juz sztuk 2 plus glonojad.

Posted

eria napisał(a):
pewnie!!! ode czego są faceci!!! niech się taplają w wodzie godzinami :evil_lol:

mi się jeszcze ewentualnie przydają do trzepania dywanów i odkręcania słoików :)

Posted

Hej kochane :) Ja się z Wami żegnam na dwa tygodnie, dziś po południu jadę do moich dziewczynek. Obiecuję dużo fotek po powrocie bo zamierzam latać z aparatem ile się da :) Jeśli mojemu TZowi uda się wsadzić Shilę do samochodu to przyjedzie dziś do weta. Na razie nie udaje jej się namówić ale podpowiedziałam, żeby może spróbowali wpuścić Tinę to może i Shila za nią wejdzie.. Chciałabym, żeby ktoś ją obejrzał, zaszczepił i sprawdził, czy nie jest szczenna a nie wierzę, żeby lekarz od krów znał się na tyle na psach...
Wstawię fotki Tintuszki na dowidzenia

a tu jak sierotka wyszła