Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka napisał(a):
Hej Martuś. Ma a jakże. Koniecznie trzeba skrócić.. Już trzy miesiące nie obcinałyśmy. Sama tego nie robię, chodze do weta. Boję się, że zrobię jej krzywdę. Ona wogóle ma strasznie długie pazury, nawet po obcięciu.

no jesli chodzi o pazury to ja cerberowi sama obcinam... wiem jaka jest granica mieszy pazurem, a palcem i dlatego zawsze ostroznie to robie. Kiedys tez obcinalam swoim siwniom pazurki... chomikom to juz nie bo ona maja tyciutenkie paluszki i tam nawet nie ma co obcinac...

Posted

Hej Agusiu moja kochana najdroższa dogomaniaczko :)
co u Ciebie słychać Tinusi Michałka i Tzta ?? :)
wszystko o.k u Was ?:)
bo u mnie wszystko ok :D nie przejmuje sie wcale tą 1 z polaka, bo w koncu jakoś to będzie co nie :)
Wszystko bedzie guuut :D taki mam dzisiaj normalnie dobry humorek że szok... to chyba przez te tabletki co mnie mamuśka nimi faszeruje :D tak stwierdziła moja siotra :D bo mi odbija :d hehehe ... ale mi zawsze odbija :D
hehe.. i przyszłam sobie do Ciebie pogadać ? prawda ze moge :D:diabloti:

Posted

Tzn powiem tak. Moja szanowna siostra dzisiaj zdecydowała sie pujśc do szkoły i pokonwersować z tą jędzą. A ta baba wredna powiedziała że jak jestem chora mam siedzieć w domu a 1 i tak bede miała.
A co więcej nie sprawdzila jeszcze mogego sprawdzianu i referatu... więc ja nie wiem z czego tak jakże bystra pani ma zamiar wystawić mi ocene... ale pod koniec ich konwersacji zdecydowała i powiedziała ze 1 mam narazie ołówkiem, wiec... zobaczymy co przyniesie czas D:D:D:D:

Posted

Cześc Karolinka :multi:

Edytko to może jeszcze da się coś z tym zrobić, skoro ołówkiem? Kiepsko by było zostac z ta 1 na półrocze bo niby to tylko półrocze ale na koniec roku łatwiej jest coś lepszego wyciągnąć jak się ma wyższą ocenę na semestr.. Ja tam jedynki nigdy nie miałam bo... jak ja chodziłam do szkoły to skala ocen zaczynała sie od 2 a kończyła na 5 :) A 2 na semestr raz zdarzyło mi się mieć - z rachunkowości brrrr

Posted

rachunkowość.... moja siostra miała... ja tam nie mam takich przedmiotów ale zaczynam nienawidzieć polskiego przez tą głupią babe. I wychodzi tak ze ucze sie - dostaje 1 nie ucze sie dostaje 1 wiec.... prosty wniosek po co sie uczyc...
ale postaram sie cos z tym zrobić.... może się uda....

Posted

Ehhh jakoś mnie dziś ciągnie do łóżka :) Zaczęło znowu wiać i jeszcze na dodatek pada. Taka pogoda najlepsza do spania :) Jeśli mi nie zwieje dachu...

Posted

Hej :) Jestem, jestem ale usypiam na siedząco. Pół nocy nie spałam przez ten cholerny wiatr. Od północy chyba zaczęło tak wiać i błyskać się że nie wiedziałam, czy już uciekać czy jeszcze chwilę zostać. Takiego czegoś to ja jeszcze nie przeżyłam. Cały dach się trząsł i ciągle coś waliło w okna. O spaniu wogóle nie było mowy. Obie z Tiną łaziłyśmy z kąta w kąt ale moi panowie spali jakby nigdy nic. Zazdroszczę im takiego snu...

Posted

Agushka napisał(a):
Śwince obcinał mój TZ bo ja jak zwykle się bałam :) On miał już opanowane:evil_lol:

Witaj kochana :*:*:*:*:*

no u mnie na poczatku to też mama obcinała, ale jakos mi to krew weszło i sama zaczelam to robic, bo jak widzialam jak mama to robi i wiedziałam, że to świniaka nie boli to zaczelam ja pielegnować :D uwielbiam dbac o moje zwierzaki, chodzi mi o higiene, czystosc i wogole :) uwielbiam kiedy zwierze jest czyste i pachnące...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

To widze Aguś ze miałaś podobnie jak ja... ja jeszcze na 4 piętrze mieszkam.... i jak widziałam przez okno te drzewa to aż mi ciarki przechpdziły....
ale usnełam bez problemu :) ja też mam twardy se n :diabloti:

Posted

Edysia ja mieszkam na 5 pod samym dachem. Okna mam dachowe. Możesz sobie wyobrazić co się u mnie działo... Deszcz, gradobicie i ten wiatr.. I jeszcze błyskawice na dodatek.