Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Tina tez sobie ściera ale one i tak rosną szybciej niż jej się uda je skrócić.. Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agushka napisał(a):Hej Martuś. Ma a jakże. Koniecznie trzeba skrócić.. Już trzy miesiące nie obcinałyśmy. Sama tego nie robię, chodze do weta. Boję się, że zrobię jej krzywdę. Ona wogóle ma strasznie długie pazury, nawet po obcięciu. no jesli chodzi o pazury to ja cerberowi sama obcinam... wiem jaka jest granica mieszy pazurem, a palcem i dlatego zawsze ostroznie to robie. Kiedys tez obcinalam swoim siwniom pazurki... chomikom to juz nie bo ona maja tyciutenkie paluszki i tam nawet nie ma co obcinac... Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Śwince obcinał mój TZ bo ja jak zwykle się bałam :) On miał już opanowane:evil_lol: Quote
Kati Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Świnki są duże, to łatwiej obcinać, ja największy problem mam z papużką. Jakoś tak boje się to zrobić. Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Witaj Kati :) Ja chyba nawet słoniowi bym niczego nie obcięła nie mówiąc już o papużce czy śwince. :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hej Agusiu moja kochana najdroższa dogomaniaczko :) co u Ciebie słychać Tinusi Michałka i Tzta ?? :) wszystko o.k u Was ?:) bo u mnie wszystko ok :D nie przejmuje sie wcale tą 1 z polaka, bo w koncu jakoś to będzie co nie :) Wszystko bedzie guuut :D taki mam dzisiaj normalnie dobry humorek że szok... to chyba przez te tabletki co mnie mamuśka nimi faszeruje :D tak stwierdziła moja siotra :D bo mi odbija :d hehehe ... ale mi zawsze odbija :D hehe.. i przyszłam sobie do Ciebie pogadać ? prawda ze moge :D:diabloti: Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 hej Edysia :) pewnie że możesz, zawsze możesz :) a ta baba od polskiego to już tak definitywnie i nieodwołalnie z ta 1??? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tzn powiem tak. Moja szanowna siostra dzisiaj zdecydowała sie pujśc do szkoły i pokonwersować z tą jędzą. A ta baba wredna powiedziała że jak jestem chora mam siedzieć w domu a 1 i tak bede miała. A co więcej nie sprawdzila jeszcze mogego sprawdzianu i referatu... więc ja nie wiem z czego tak jakże bystra pani ma zamiar wystawić mi ocene... ale pod koniec ich konwersacji zdecydowała i powiedziała ze 1 mam narazie ołówkiem, wiec... zobaczymy co przyniesie czas D:D:D:D: Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Cześc Karolinka :multi: Edytko to może jeszcze da się coś z tym zrobić, skoro ołówkiem? Kiepsko by było zostac z ta 1 na półrocze bo niby to tylko półrocze ale na koniec roku łatwiej jest coś lepszego wyciągnąć jak się ma wyższą ocenę na semestr.. Ja tam jedynki nigdy nie miałam bo... jak ja chodziłam do szkoły to skala ocen zaczynała sie od 2 a kończyła na 5 :) A 2 na semestr raz zdarzyło mi się mieć - z rachunkowości brrrr Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 rachunkowość.... moja siostra miała... ja tam nie mam takich przedmiotów ale zaczynam nienawidzieć polskiego przez tą głupią babe. I wychodzi tak ze ucze sie - dostaje 1 nie ucze sie dostaje 1 wiec.... prosty wniosek po co sie uczyc... ale postaram sie cos z tym zrobić.... może się uda.... Quote
tygra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć Agniesiu co tam prócz obcinania pazurków słychowac? Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ehhh jakoś mnie dziś ciągnie do łóżka :) Zaczęło znowu wiać i jeszcze na dodatek pada. Taka pogoda najlepsza do spania :) Jeśli mi nie zwieje dachu... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja tam sie wyspałam cały dzień :D i sobie jeszcze troche posiedze :D Quote
Agushka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Hej :) Jestem, jestem ale usypiam na siedząco. Pół nocy nie spałam przez ten cholerny wiatr. Od północy chyba zaczęło tak wiać i błyskać się że nie wiedziałam, czy już uciekać czy jeszcze chwilę zostać. Takiego czegoś to ja jeszcze nie przeżyłam. Cały dach się trząsł i ciągle coś waliło w okna. O spaniu wogóle nie było mowy. Obie z Tiną łaziłyśmy z kąta w kąt ale moi panowie spali jakby nigdy nic. Zazdroszczę im takiego snu... Quote
Cerber Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Agushka napisał(a):Śwince obcinał mój TZ bo ja jak zwykle się bałam :) On miał już opanowane:evil_lol: Witaj kochana :*:*:*:*:* no u mnie na poczatku to też mama obcinała, ale jakos mi to krew weszło i sama zaczelam to robic, bo jak widzialam jak mama to robi i wiedziałam, że to świniaka nie boli to zaczelam ja pielegnować :D uwielbiam dbac o moje zwierzaki, chodzi mi o higiene, czystosc i wogole :) uwielbiam kiedy zwierze jest czyste i pachnące...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 To widze Aguś ze miałaś podobnie jak ja... ja jeszcze na 4 piętrze mieszkam.... i jak widziałam przez okno te drzewa to aż mi ciarki przechpdziły.... ale usnełam bez problemu :) ja też mam twardy se n :diabloti: Quote
Agushka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Edysia ja mieszkam na 5 pod samym dachem. Okna mam dachowe. Możesz sobie wyobrazić co się u mnie działo... Deszcz, gradobicie i ten wiatr.. I jeszcze błyskawice na dodatek. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ojej to u nas nie było tak drastycznie.... tylko wiało strasznie i padało... obeszło sie bez błyskawic.... to wrpółczuje kochana :) Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ŁOMATKO !! Co ja zrobiłam, że mnie TU nie było:oops: :crazyeye: ?! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No ja własnie nie wiem jak mogło Cię tu nie być...:D Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No ja własnie nie wiem jak mogło Cię tu nie być...:D Ha-ha-ha...:D "Jaki ten net jest mały:eviltong: " Quote
Recommended Posts