Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też mam czerwony i twierdzę, ze to najgorszy możliwy kolor dywanu na psie kłaki. Już na moim poprzednim czarnym w szare mazaje było mniej widać...

Tina dostała dzisiaj piłkę na sznurku i ma taką radochę że ryczymy ze śmiechu. Co ona z nią wyprawia to szok. Jak szczeniak normalnie. Dawno się juz z żadnej zabawki tak nie cieszyła :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka napisał(a):
Też mam czerwony i twierdzę, ze to najgorszy możliwy kolor dywanu na psie kłaki. Już na moim poprzednim czarnym w szare mazaje było mniej widać...

Tina dostała dzisiaj piłkę na sznurku i ma taką radochę że ryczymy ze śmiechu. Co ona z nią wyprawia to szok. Jak szczeniak normalnie. Dawno się juz z żadnej zabawki tak nie cieszyła :)

No na szczęscie w salonie bezowy to nic nie widać.
Zrob zdjęcia Tinie nowa zabaweczką :multi::multi::multi:

Posted

wprawdzie ze starą piłka ale jednak

mnie ta piłka wcale ale to wcale nie interesuje...

no nie interesuje mnie ta piłka ale musze troszkę ją wyrównać.. jakaś taka kolczasta jest.. myślę, że jednak poobrywam te kolce

no co ty? jakie kolce oberwałam? ja tu se śpię a ta piłka za mną łazi jak gupia, skąd ja mogę wiedzieć kto ją ponadgryzał??

wiesz co? jak Ty mi nie wierzysz że to nie ja tę piłkę.. to mam cię w nosie, idę sobie pa!

Posted

No u mnie w duzym pokoju jest czerwony dywan, w predpokoju zielonawy, a u mnie taki lososiowy, czy pisakowy... najlepszy jest ten u mnie bo kłaków nie widać...

Posted

hej,Aga! :loveu: spóźnione zyczenia urodzinowe dla Michałka,i zdrówka życzę zeby już nie chorował :mad::mad: bo zbankrutujesz :cool3: jak mój syn chorował, też musiałam się mocno trzymać za portfel :shake:

Posted

ooo foteczek nie zauwazyłam.... ta druga jest slodka...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mam podobna tylko z cerberem i on to robi ze szmnurkiem :D

Posted

Hej Luizko :) Ja własnie wróciłam z deszczowego spacerku i jestem mokra jakbym wyszła spod prysznica. Znów się nam pogoda popsuła buuu ale na przyszły tydzień zapowiadają śnieg :)

Posted

Ale ślczności :loveu:
Coś mi się wydaje, że moja Nuka zazdrości Twoim psiakom takiej ładnej piłeczki z "kolcami" (Ona oczywiście swoją już pozbawiła jednego :shake:)
Pozdrawiamy!

Posted

Witaj Psiara :) Zaraz wpadnę odwiedzić Twoją Nusie w jej galerii.

Tintuch idzie na spacer:

Hasło "idziemy na spacerek" i mój pies wygląda tak:

gotowa do drogi

w związku z tym, że Tina uparcie odwracała się do aparatu tyłem to zrobiłam zdjęcie w lustrze :evil_lol::evil_lol:

Posted

hehehehe nie zle, naprawde nie zle... cerber na te same slowa tak samo reaguje... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

u mnie fotki z krecikiem :D

Posted

Hej Martuś. Ma a jakże. Koniecznie trzeba skrócić.. Już trzy miesiące nie obcinałyśmy. Sama tego nie robię, chodze do weta. Boję się, że zrobię jej krzywdę. Ona wogóle ma strasznie długie pazury, nawet po obcięciu.

Posted

Aha tak tylko sie zapytalam chcialam sie upewnic;) moj Ares sam sobie zciera pazury jedynie teraz musze pilnowac tego wilczego pazurka, zeby nie trzeba bylo tak jak osttanio pod narkoza usuwac:shake:

Posted

Agushka napisał(a):
Hej Martuś. Ma a jakże. Koniecznie trzeba skrócić.. Już trzy miesiące nie obcinałyśmy. Sama tego nie robię, chodze do weta. Boję się, że zrobię jej krzywdę. Ona wogóle ma strasznie długie pazury, nawet po obcięciu.

Brutusowi tez ostatnio urosly pazurki,ale my scieramy je na betonie tak wiec nie trzeba ciachac :razz: