Agushka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Też mam czerwony i twierdzę, ze to najgorszy możliwy kolor dywanu na psie kłaki. Już na moim poprzednim czarnym w szare mazaje było mniej widać... Tina dostała dzisiaj piłkę na sznurku i ma taką radochę że ryczymy ze śmiechu. Co ona z nią wyprawia to szok. Jak szczeniak normalnie. Dawno się juz z żadnej zabawki tak nie cieszyła :) Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 oo no to teraz czekamy na foteczki moje Aresisko tez ma pilke na sznukru dostal na gwiazdke:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Agushka napisał(a):Też mam czerwony i twierdzę, ze to najgorszy możliwy kolor dywanu na psie kłaki. Już na moim poprzednim czarnym w szare mazaje było mniej widać... Tina dostała dzisiaj piłkę na sznurku i ma taką radochę że ryczymy ze śmiechu. Co ona z nią wyprawia to szok. Jak szczeniak normalnie. Dawno się juz z żadnej zabawki tak nie cieszyła :) No na szczęscie w salonie bezowy to nic nie widać. Zrob zdjęcia Tinie nowa zabaweczką :multi::multi::multi: Quote
Agushka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 wprawdzie ze starą piłka ale jednak mnie ta piłka wcale ale to wcale nie interesuje... no nie interesuje mnie ta piłka ale musze troszkę ją wyrównać.. jakaś taka kolczasta jest.. myślę, że jednak poobrywam te kolce no co ty? jakie kolce oberwałam? ja tu se śpię a ta piłka za mną łazi jak gupia, skąd ja mogę wiedzieć kto ją ponadgryzał?? wiesz co? jak Ty mi nie wierzysz że to nie ja tę piłkę.. to mam cię w nosie, idę sobie pa! Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No u mnie w duzym pokoju jest czerwony dywan, w predpokoju zielonawy, a u mnie taki lososiowy, czy pisakowy... najlepszy jest ten u mnie bo kłaków nie widać... Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hej,Aga! :loveu: spóźnione zyczenia urodzinowe dla Michałka,i zdrówka życzę zeby już nie chorował :mad::mad: bo zbankrutujesz :cool3: jak mój syn chorował, też musiałam się mocno trzymać za portfel :shake: Quote
furciaczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ale sie agus usmialam z twojego opowiadania:evil_lol: a tina to niezle minki strzela skubana:evil_lol: :loveu: wniosek jest prosty trzeba kupic sobie dywan dobrany pod kolor psa:p Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hehe opowiadanie swietne:evil_lol: :evil_lol: Gosia hehe bede o tym pamietac przy kupowaniu dywanu i psa a no i jeszcze oczywscie samochod tez trzeba miec przystosowany dla psa:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 noo samochód koniecznie i ciuchy musowo :) ja preferuję gumiaki, płaszcz przeciwdeszczwy i kapelusz pszczelarza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To spojrzenie mnie dzisiaj prześladuje:loveu: . Tym razem w wykonaniu Tiny:p Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ooo foteczek nie zauwazyłam.... ta druga jest slodka...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mam podobna tylko z cerberem i on to robi ze szmnurkiem :D Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witam Cie... ojej wczoraj też nie zuwazylam opowiadania przy foteczkach.. gdzie ja mam glowe...:shake: :shake: :shake: fajne opowiadanko :) Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Hej Luizko :) Ja własnie wróciłam z deszczowego spacerku i jestem mokra jakbym wyszła spod prysznica. Znów się nam pogoda popsuła buuu ale na przyszły tydzień zapowiadają śnieg :) Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no u nas jest tak samo jak u was :/ mam nadzieje wielka, ze ten snieg w koncy spadnie... Quote
Arlene Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ale ślczności :loveu: Coś mi się wydaje, że moja Nuka zazdrości Twoim psiakom takiej ładnej piłeczki z "kolcami" (Ona oczywiście swoją już pozbawiła jednego :shake:) Pozdrawiamy! Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Witaj Psiara :) Zaraz wpadnę odwiedzić Twoją Nusie w jej galerii. Tintuch idzie na spacer: Hasło "idziemy na spacerek" i mój pies wygląda tak: gotowa do drogi w związku z tym, że Tina uparcie odwracała się do aparatu tyłem to zrobiłam zdjęcie w lustrze :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 zawsze myslalam ze masz psa a nie kosmite:evil_lol: jak widac pomylilam sie Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Taaaa tez się zastanawiam jak to jest. Ale czy kosmita tak uświniłby ścianę przy drzwiach? Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agushka napisał(a):Taaaa tez się zastanawiam jak to jest. Ale czy kosmita tak uświniłby ścianę przy drzwiach? hmmmm moze tina to kosmita z jakies psiej planety:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witam ;) Nie swiec po oczach:diabloti: Tylko rusz sie na spacer !!! P.S. Czy ona przypadkiem nie ma za dugich pzaurkow? nie znam sie na tym ale wydaje sie dosyc dlugie na tej fotce... Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hehehehe nie zle, naprawde nie zle... cerber na te same slowa tak samo reaguje... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: u mnie fotki z krecikiem :D Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Hej Martuś. Ma a jakże. Koniecznie trzeba skrócić.. Już trzy miesiące nie obcinałyśmy. Sama tego nie robię, chodze do weta. Boję się, że zrobię jej krzywdę. Ona wogóle ma strasznie długie pazury, nawet po obcięciu. Quote
Marta_Ares Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Aha tak tylko sie zapytalam chcialam sie upewnic;) moj Ares sam sobie zciera pazury jedynie teraz musze pilnowac tego wilczego pazurka, zeby nie trzeba bylo tak jak osttanio pod narkoza usuwac:shake: Quote
Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agushka napisał(a):Hej Martuś. Ma a jakże. Koniecznie trzeba skrócić.. Już trzy miesiące nie obcinałyśmy. Sama tego nie robię, chodze do weta. Boję się, że zrobię jej krzywdę. Ona wogóle ma strasznie długie pazury, nawet po obcięciu. Brutusowi tez ostatnio urosly pazurki,ale my scieramy je na betonie tak wiec nie trzeba ciachac :razz: Quote
Recommended Posts