Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)
Beatko dzis mam humorek o niebo lepszy niż wczoraj :) Wyhasałyśmy się z Tiną po parku, pogoda piękna, wiosna zupełnie :)
Gosia proszę bardzo, wrześniowe kwiaty specjalnie dla Ciebie

chciałam szybko Ci zrobić przyjemność więc wrzuciłam te, kóre już miałam na fotosiku, wiosennych musze poszukać :)

Posted

Agushka; napisał(a):
Ola!! ty mi sie nawet posmucić nie dasz bo jak Cię czytam to mi się ryło cieszy :)

Hehehe okrutna jestem że nie dam sie smucić :diabloti: A tak wogóle twoje słowa to miodek dla moich uszu :*:*:*:*

Tina.Sara; napisał(a):
Olka ty to masz boskie pomysły :loveu: mój mężu :diabloti: (lubie cie denerwować, Oooolaaa:D)

Hahaha teraz już możesz oficjalnie nazywać mnie mężem :D:D:D Moja żonko :* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jakie śliczne!!!! Co to za kwiatki????

Posted

eria napisał(a):

wszystkie są przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: niech już będzie lato:placz:

Marta_Ares napisał(a):
Witam;)
piekne foteczki, ja chce wiosne i lato zeby bylo cieplutko slonce swiecilo itd:loveu: :loveu:

oj ja tez już bym chciała lato.. chociaż dziesiejszy dzien był iście wiosenny :)

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe okrutna jestem że nie dam sie smucić :diabloti: A tak wogóle twoje słowa to miodek dla moich uszu :*:*:*:*

Jakie śliczne!!!! Co to za kwiatki????

Ola ja ci ten miodek moge w uszy lać bo zasługujesz :)
Te kwiaty to dalie zwane równiez georginiami..

APSA napisał(a):
Jakie cuda!!! Masz smykałkę do fotografowania kwiatów :)
.

Asia, dziekuję, słowa uznania od Ciebie to naprawdę coś :)

Asti napisał(a):
Piękne kwiaty - wiosna, a nie ten szary świat za oknem...

Kwiaty są jesienne ale i tak miło sie na nie patrzy, w porównaniu z tym, co mamy za oknem to jak tęczowy uśmiech dla zmarzniętych ludzików :)

furciaczek napisał(a):
czesc agus jak tam ci minal dzionek:)

Gosia, dzionek minął mi pod znakiem martwienia się co u Ciebie i Preziucha... Aleście mi strachu napędzili.

Posted

No dziś poszło nadspodziewanie szybko :) Ale Misiek dostał jeszcze tydzień zwolnienia i antybiotyk. Oszaleję z nim w domu, mówię Wam:angryy: odkąd nie ma gorączki roznosi go energia. Gdzie nie spojrzę tam jest Michał, jak u Gosi koty niemalże:) Ma jakieś szmery i teraz dla odmiany leczymy oskrzela. A szoku doznałam w aptece, 90 zł za lekarstwa to lekka przesada. Nic, tylko chorować:angryy: Ciekawe, na co się płaci te ubezpieczenia...

Posted

Agushka napisał(a):
No dziś poszło nadspodziewanie szybko :) Ale Misiek dostał jeszcze tydzień zwolnienia i antybiotyk. Oszaleję z nim w domu, mówię Wam:angryy: odkąd nie ma gorączki roznosi go energia. Gdzie nie spojrzę tam jest Michał, jak u Gosi koty niemalże:) Ma jakieś szmery i teraz dla odmiany leczymy oskrzela. A szoku doznałam w aptece, 90 zł za lekarstwa to lekka przesada. Nic, tylko chorować:angryy: Ciekawe, na co się płaci te ubezpieczenia...

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, zdzierstwo !!!:angryy:

Posted

Dobrywieczorek Agnieszko :*:*:*

Agushka; napisał(a):

Biedny Michałek.... mam nadzieje że szybko chłopak wróci do zdrówka ;)
Ojejej, ale sie porobiło.... 90 zł.... :angryy: Naprawde nasza służba zdrowia jest beznadziejna :angryy:
Jeszcze dzisiaj obejrzałam reportaż o dziewczynie, która miała urodzić bliźniaki, ale coś się skomplikowało i jedno dziecko umarło.... ale lekarze nie zrobili kompletnie niec, nawet nie wyciągneli tego martwego dzieciaczka z ciała dziewczyny! Potem umarło drugie dziecko, a lekarze dalej nic nie zrobili, żadnego cesarskiego cięcia :angryy: I przez to po kilku godzinach strasznym męczarni umarła też ta dziewczyna... :-( A po jej śmierci jeden z doktorów obojętnym tonem powiedział do drugiego lekarza "szykuj papiery, bo tym sie pewnie prokuratua zainteresuje" :-( :-( :-(
Jeszcze potem pokazali zdjęcie, jak ta młoda dziewczyna (miała dopiero 20 lat...) leży w trumnie, a po jej bokach leżą malutkie dzieci....:-(
Naprawde ledwo powstrzymałam łzy....

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Ojejej, ale sie porobiło.... 90 zł.... :angryy: Naprawde nasza służba zdrowia jest beznadziejna :angryy:
Jeszcze dzisiaj obejrzałam reportaż o dziewczynie, która miała urodzić bliźniaki, ale coś się skomplikowało i jedno dziecko umarło.... ale lekarze nie zrobili kompletnie niec, nawet nie wyciągneli tego martwego dzieciaczka z ciała dziewczyny! Potem umarło drugie dziecko, a lekarze dalej nic nie zrobili, żadnego cesarskiego cięcia :angryy: I przez to po kilku godzinach strasznym męczarni umarła też ta dziewczyna... :-( A po jej śmierci jeden z doktorów obojętnym tonem powiedział do drugiego lekarza "szykuj papiery, bo tym sie pewnie prokuratua zainteresuje" :-( :-( :-(
Jeszcze potem pokazali zdjęcie, jak ta młoda dziewczyna (miała dopiero 20 lat...) leży w trumnie, a po jej bokach leżą malutkie dzieci....:-(

jesusicku, tragedia - jak to przeczytałąm teraz to też mam łzy w oczach- paranoja poprostu

Posted

Ola&Kora napisał(a):

O jejciu,to na faktach bylo?Na jakim kanale?I co to byl za program?

furciaczek napisał(a):
dziendobry agnieszko:) ehhh u mnie disiaj fatalna pogoda, wieje strasznie zimno i deszcz pada:shake:

Gosiu,pociesz sie ze u nas jest jeszcze gorzej :angryy: Wieje tak ze malo sie nie przewrocilam jak z psem bylam :angryy:

Czesc Aga :multi: