furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 czesc agus:p cio tam slychac... znajdziesz moze jakies wiosenno sloneczne fotki na poprawe nastroju:cool3: tak jak tamte kwiatki cio kiedys wstawilas:loveu: Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Witam :) Beatko dzis mam humorek o niebo lepszy niż wczoraj :) Wyhasałyśmy się z Tiną po parku, pogoda piękna, wiosna zupełnie :) Gosia proszę bardzo, wrześniowe kwiaty specjalnie dla Ciebie chciałam szybko Ci zrobić przyjemność więc wrzuciłam te, kóre już miałam na fotosiku, wiosennych musze poszukać :) Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sliczne sa:loveu: to taka mila odmiana od szarej codziennosci:loveu: dziekuje bardzo agnieszko:* ciesze sie ze jestes w lepszym nastroju:) Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 wszystkie są przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: niech już będzie lato:placz: Quote
Marta_Ares Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witam;) piekne foteczki, ja chce wiosne i lato zeby bylo cieplutko slonce swiecilo itd:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Agushka; napisał(a):Ola!! ty mi sie nawet posmucić nie dasz bo jak Cię czytam to mi się ryło cieszy :) Hehehe okrutna jestem że nie dam sie smucić :diabloti: A tak wogóle twoje słowa to miodek dla moich uszu :*:*:*:* Tina.Sara; napisał(a):Olka ty to masz boskie pomysły :loveu: mój mężu :diabloti: (lubie cie denerwować, Oooolaaa:D) Hahaha teraz już możesz oficjalnie nazywać mnie mężem :D:D:D Moja żonko :* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakie śliczne!!!! Co to za kwiatki???? Quote
Asti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Piękne kwiaty - wiosna, a nie ten szary świat za oknem... Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 eria napisał(a): wszystkie są przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: niech już będzie lato:placz: Marta_Ares napisał(a):Witam;) piekne foteczki, ja chce wiosne i lato zeby bylo cieplutko slonce swiecilo itd:loveu: :loveu: oj ja tez już bym chciała lato.. chociaż dziesiejszy dzien był iście wiosenny :) Ola&Kora napisał(a):Hehehe okrutna jestem że nie dam sie smucić :diabloti: A tak wogóle twoje słowa to miodek dla moich uszu :*:*:*:* Jakie śliczne!!!! Co to za kwiatki???? Ola ja ci ten miodek moge w uszy lać bo zasługujesz :) Te kwiaty to dalie zwane równiez georginiami.. APSA napisał(a):Jakie cuda!!! Masz smykałkę do fotografowania kwiatów :) . Asia, dziekuję, słowa uznania od Ciebie to naprawdę coś :) Asti napisał(a):Piękne kwiaty - wiosna, a nie ten szary świat za oknem... Kwiaty są jesienne ale i tak miło sie na nie patrzy, w porównaniu z tym, co mamy za oknem to jak tęczowy uśmiech dla zmarzniętych ludzików :) furciaczek napisał(a):czesc agus jak tam ci minal dzionek:) Gosia, dzionek minął mi pod znakiem martwienia się co u Ciebie i Preziucha... Aleście mi strachu napędzili. Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 pretensje prosze kierowac do pana prezesa:) Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 jak bym mogła, ja tylko chcę, żeby on wyzdrowiał a nie pretensje, mogę się denerwować oby wszystko z nim było w porządku Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czesv agus:) mam nadzieje ze niesedzisz wiecznosci w tej przychodni Quote
Agushka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 No dziś poszło nadspodziewanie szybko :) Ale Misiek dostał jeszcze tydzień zwolnienia i antybiotyk. Oszaleję z nim w domu, mówię Wam:angryy: odkąd nie ma gorączki roznosi go energia. Gdzie nie spojrzę tam jest Michał, jak u Gosi koty niemalże:) Ma jakieś szmery i teraz dla odmiany leczymy oskrzela. A szoku doznałam w aptece, 90 zł za lekarstwa to lekka przesada. Nic, tylko chorować:angryy: Ciekawe, na co się płaci te ubezpieczenia... Quote
eria Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Agushka napisał(a):No dziś poszło nadspodziewanie szybko :) Ale Misiek dostał jeszcze tydzień zwolnienia i antybiotyk. Oszaleję z nim w domu, mówię Wam:angryy: odkąd nie ma gorączki roznosi go energia. Gdzie nie spojrzę tam jest Michał, jak u Gosi koty niemalże:) Ma jakieś szmery i teraz dla odmiany leczymy oskrzela. A szoku doznałam w aptece, 90 zł za lekarstwa to lekka przesada. Nic, tylko chorować:angryy: Ciekawe, na co się płaci te ubezpieczenia... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, zdzierstwo !!!:angryy: Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ubezpieczenie placi sie po to zeby placic...nic pozatym nio dobrze ze ci szybko poszlo:p wczoraj jak siedzialam w klinice wet zalowalam ze niejestem zwirzeciem i niemoge sie tam leczyc:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dobrywieczorek Agnieszko :*:*:* Agushka; napisał(a):No dziś poszło nadspodziewanie szybko :) Ale Misiek dostał jeszcze tydzień zwolnienia i antybiotyk. Oszaleję z nim w domu, mówię Wam:angryy: odkąd nie ma gorączki roznosi go energia. Gdzie nie spojrzę tam jest Michał, jak u Gosi koty niemalże:) Ma jakieś szmery i teraz dla odmiany leczymy oskrzela. A szoku doznałam w aptece, 90 zł za lekarstwa to lekka przesada. Nic, tylko chorować:angryy: Ciekawe, na co się płaci te ubezpieczenia... Biedny Michałek.... mam nadzieje że szybko chłopak wróci do zdrówka ;) Ojejej, ale sie porobiło.... 90 zł.... :angryy: Naprawde nasza służba zdrowia jest beznadziejna :angryy: Jeszcze dzisiaj obejrzałam reportaż o dziewczynie, która miała urodzić bliźniaki, ale coś się skomplikowało i jedno dziecko umarło.... ale lekarze nie zrobili kompletnie niec, nawet nie wyciągneli tego martwego dzieciaczka z ciała dziewczyny! Potem umarło drugie dziecko, a lekarze dalej nic nie zrobili, żadnego cesarskiego cięcia :angryy: I przez to po kilku godzinach strasznym męczarni umarła też ta dziewczyna... :-( A po jej śmierci jeden z doktorów obojętnym tonem powiedział do drugiego lekarza "szykuj papiery, bo tym sie pewnie prokuratua zainteresuje" :-( :-( :-( Jeszcze potem pokazali zdjęcie, jak ta młoda dziewczyna (miała dopiero 20 lat...) leży w trumnie, a po jej bokach leżą malutkie dzieci....:-( Naprawde ledwo powstrzymałam łzy.... Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ola&Kora napisał(a):Dobrywieczorek Agnieszko :*:*:* Biedny Michałek.... mam nadzieje że szybko chłopak wróci do zdrówka ;) Ojejej, ale sie porobiło.... 90 zł.... :angryy: Naprawde nasza służba zdrowia jest beznadziejna :angryy: Jeszcze dzisiaj obejrzałam reportaż o dziewczynie, która miała urodzić bliźniaki, ale coś się skomplikowało i jedno dziecko umarło.... ale lekarze nie zrobili kompletnie niec, nawet nie wyciągneli tego martwego dzieciaczka z ciała dziewczyny! Potem umarło drugie dziecko, a lekarze dalej nic nie zrobili, żadnego cesarskiego cięcia :angryy: I przez to po kilku godzinach strasznym męczarni umarła też ta dziewczyna... :-( A po jej śmierci jeden z doktorów obojętnym tonem powiedział do drugiego lekarza "szykuj papiery, bo tym sie pewnie prokuratua zainteresuje" :-( :-( :-( Jeszcze potem pokazali zdjęcie, jak ta młoda dziewczyna (miała dopiero 20 lat...) leży w trumnie, a po jej bokach leżą malutkie dzieci....:-( Naprawde ledwo powstrzymałam łzy.... jesusicku, tragedia - jak to przeczytałąm teraz to też mam łzy w oczach- paranoja poprostu Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dziendobry agnieszko:) ehhh u mnie disiaj fatalna pogoda, wieje strasznie zimno i deszcz pada:shake: Quote
Cerber Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witam Cie Agushka :) ojej to co napisala Ola jest straszne... jak tak można :(:(:(:(:( życzę Twojemu syynowi zdrówka... Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wiesz Aga mój syn od dziś też w domu - pociągający strasznie i zachrypły - jutro do lekarza idziemy bo dziś numerków zabrakło Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ola&Kora napisał(a):Dobrywieczorek Agnieszko :*:*:* Biedny Michałek.... mam nadzieje że szybko chłopak wróci do zdrówka ;) Ojejej, ale sie porobiło.... 90 zł.... :angryy: Naprawde nasza służba zdrowia jest beznadziejna :angryy: Jeszcze dzisiaj obejrzałam reportaż o dziewczynie, która miała urodzić bliźniaki, ale coś się skomplikowało i jedno dziecko umarło.... ale lekarze nie zrobili kompletnie niec, nawet nie wyciągneli tego martwego dzieciaczka z ciała dziewczyny! Potem umarło drugie dziecko, a lekarze dalej nic nie zrobili, żadnego cesarskiego cięcia :angryy: I przez to po kilku godzinach strasznym męczarni umarła też ta dziewczyna... :-( A po jej śmierci jeden z doktorów obojętnym tonem powiedział do drugiego lekarza "szykuj papiery, bo tym sie pewnie prokuratua zainteresuje" :-( :-( :-( Jeszcze potem pokazali zdjęcie, jak ta młoda dziewczyna (miała dopiero 20 lat...) leży w trumnie, a po jej bokach leżą malutkie dzieci....:-( Naprawde ledwo powstrzymałam łzy.... O jejciu,to na faktach bylo?Na jakim kanale?I co to byl za program? furciaczek napisał(a):dziendobry agnieszko:) ehhh u mnie disiaj fatalna pogoda, wieje strasznie zimno i deszcz pada:shake: Gosiu,pociesz sie ze u nas jest jeszcze gorzej :angryy: Wieje tak ze malo sie nie przewrocilam jak z psem bylam :angryy: Czesc Aga :multi: Quote
Recommended Posts