eria Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='furciaczek']ja to ericzka bede chyba dozywotnio zameczac prosbami o banerki:evil_lol: ma kobita szczescie ze zmieniam je sobie okazyjnie a nie co 2 dni:diabloti: jjjuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :laola: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ooo jakie fanfastyczne foteczki wieczorne :D:D:D:D:D:D:D pancia zadowolona i piesek zadowolony, a to najważniejsze :) Quote
wiq Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witaj:) ciesze sie, ze z synem w porzadku:) a teraz prosze o fotki:D:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Agushka'] normalne zdjęcia będą jutro :) a te sa nienormalne:evil_lol: :evil_lol: nio i wkoncu wiem jak wygladasz i z kim kawe pije:evil_lol: :p Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Widzisz Wiqś jak ja szybko spełniam życzenia :evil_lol::evil_lol: Gosia ja już gdzies wstawiałam jakies fotki na których było widac moj lico zamglone, dziś jest wymęczone od kompa ale jak widać Tina zrobiła mi maseczkę więc do jutro może mi się poprawi. Luiza pewnie że jesteśmy zadowolone - Tina bo może mnie polizać, ja - bo ona zadowolona :) Quote
wiq Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jestem wzruszona:p chyba, że to Żywiec..:evil_lol: Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Agushka'] normalne zdjęcia będą jutro :) Mnie sie podobaja te nienormalne fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Slodki buziaczek,lubie takie fotki :p Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witaj agus w ten jakze ponury i przygnebiajacy dzien:p mam nadzieje ze kawusia poprawi mi nastruj:) podobno w przyszlym tygodniu ma sie rozpogodzic:multi: niemoge sie doczekac Quote
eria Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a tam od razu nienormanlne ! Super są - to zawsze urozmaicenie !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześc kochana Agushko, co tam słychać, jak tam smopoczucie? :) Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 nio czasami czlowiek na fotce sie przydaje:lol: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzień dobry Słoneczka moje :) Ja tylko na chwilkę wpadam się przywitać i zmykam odgruzować mieszkanie. Asia, znów mam pełne szklanki kłaków. Czas zrobić porządek. Posprzątam i wracam poodwiedzać Wasze galerie :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziendoberek :) "szklanki kłaków" doobre :D:D:D Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 witam, ale siczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a tak poza tym zapomniałam napisać że śliczne aż 2 fotki :cool3: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Żeby nie było że mam taką łysą jaką choinkę, ta na zdjęciu jest tylko dyżurna, prawdziwa świąteczna jest taka: a tak mi zakwitł kwiatuszek :) a teraz Tintuch wczorajszy a tu znokautowała Miśka:evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a mówią, ze to ludzie znecaja sie nad zwierzetami...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Aga :loveu: ło,boziu,TZ gotował Ci rosół :crazyeye: jak ja uwielbiam rosół :p dobre!!! :loveu: Quote
Recommended Posts