Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 O pycholem to i Tina potrafi :) Z tym że ona najczęściej podchodzi i podbija mi rękę do góry i zaraz potem ładuje się na kolana. Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 dziendobry agnieszko:multi: wpadlam na kawke:cool3: i jak tam pogoda?? u mnie zero sniegu:-( ciagle deszcz pada Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Hej Gosia :) To pijemy kawkę razem.. U mnie śnieg zamienił się w gigantyczne błoto :( Już wczoraj wieczorem było paskudnie... A gdzie Ty się podziewałaś wczoraj jak wstawiałam fotki? Wiem, wiem, pakujesz się a ja się już martwię, że się niedługo sama zapakujesz do autka i odjedziesz od nas na bliżej nie określony czas:placz::placz::placz: Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 kurcze niedostalam wczoraj wieczorem powiadomien:roll: i z tad to moje opuznienie:oops: a ja juz prawie spakowana, siedze na kartonach i czekam. w piatek o 14 znikam na blizej nieokreslony czas:placz: ale bede zagladac chociaz na chwile jak bede u rodzicow:p wiesz cio agnieszko, ja juz powoli trace nadzieje na snieg tej zimy:-( ale taki pozadny, ktory troche polezy a nie od razu sie roztopi Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 barbara.h napisał(a):eeee,a u nas pada deszcz :placz: ja kcem śnieżek! :mad: Ola&Kora napisał(a):U nas też niestety tylko deszcz i deszcz... :angryy: :angryy: :angryy: :placz: furciaczek napisał(a):dziendobry agnieszko:multi: wpadlam na kawke:cool3: i jak tam pogoda?? u mnie zero sniegu:-( ciagle deszcz pada A u mnie nic nie pada :eviltong: Dzien doberek wszystkim :multi: Ja ma dzis wolne i mam zamiar nadrobic choc czesc zaleglosci na dogo :cool3: :diabloti: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Hej Kamila :multi::multi::multi: To jak masz wolne to pewnie pójdziesz z lalą na spacerek co? To zrób troszkę więcej fotek bo czuję się niezaspokojona :) Gosia ja tam nie tracę nadziei na porządną zimę. Prognozuję taki przebieg wydarzeń: święta- chlapa, potem trochę śniegu ale już na Sylwestra - chlapa, potem jeszcze troszkę mrozu pod koniec stycznia - chlapa przez dwa tygodnie (bo moje dziecko ma ferie więc śniegu nie będzie na złość) potem juz luty i... śnieg, mróz do 30 stopni i tak do końca marca, na święta wielkanocne jeszcze śnieg i potem od razu 20 stopni ciepła :) Zobaczymy, czy jestem lepszym meteorologiem niż ci z telewizji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 aha czyli bedzie mniej wiecej tak jak w zeszlym roku? mnie nie bylo w kraju zeszlej zimy to niewiem:oops: mroz 30 stopni:crazyeye: to ja z domu niewyjde Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ja ubiegłej zimy miałam wątpliwą przyjemność mieszkania w domu na wsi z powodu tych cholernych mrozów. Martwiliśmy się, że nam tam całe centralne rozwali i ktoś się musiał poświęcić i pilnować, ponieważ tam mamy piec na węgiel i nie da się go zostawić tak jak gazowego czy olejowego. Jak były te mrozy niewyobrażalne to co dwie godziny w nocy wstawałam i zasuwałam do kotłowni żeby podkładać do pieca. A tego najbardziej mroźnego dnia mieliśmy pogrzeb. Nigdy w życiu tak nie zmarzłam jak wtedy. Jak szliśmy na cmentarz od kościoła (to ok 1km) to osiwiałam... Włosy, które mi wystawały spod czapki zrobiły się całkiem białe. Zamarzał oddech. Nie mogłam się rozgrzac aż do wieczora. Nigdy już nie chcę tak zmarznąć... Quote
tygra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 współczuję... ja takich wspomnień nie mam Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):Hej Kamila :multi::multi::multi: To jak masz wolne to pewnie pójdziesz z lalą na spacerek co? To zrób troszkę więcej fotek bo czuję się niezaspokojona :) Napewno idziemy do parku i jakies fotki zrobie ale jest strasznie zachmurzone niebo wiec nie wyjda piekne :oops: A co do mrozow w pl to ja tez pamietam ze czasem mozna bylo oszalec z zimna :p Na szczescie tutaj tego nie ma :p Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Kamila jak na zdjęciach jest Lala to one są zawsze ładne :) A co do mrozów w Polsce to... pozostaje się cieszyć że nie mieszkamy na przykład na Syberii :evil_lol::evil_lol: Zawsze są jakieś jasne punkty hihi Quote
Guffi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Agushka'] A cóż to taka smutna minka:-( ? Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 E tam zaraz smutna :) znudzona po prostu :) :) Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć Agnieszko!!! :p Foteczki świetne :loveu: A Tinka pakuje się na kolana bo chce żeby wreszcie pańcia przestała na tym głupim dogo siedzieć tylko iśc z nią na porządny spacerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A o śniegu to mi proszę nawet nie wspominać... już wolałam tye mrozy niż tą dzisiajszą deszczową pogode :eviltong: Quote
wiq Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 bry:p dotarlam do Was w koncu!:multi: moje tez maja teraz takie minki:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ola&Kora napisał(a):Cześć Agnieszko!!! :p ....A Tinka pakuje się na kolana bo chce żeby wreszcie pańcia przestała na tym głupim dogo siedzieć tylko iśc z nią na porządny spacerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz stuprocentową rację... wie jak należy mi przeszkadzać żebym ruszyła doopsko :) wiq napisał(a):bry:p dotarlam do Was w koncu!:multi: moje tez maja teraz takie minki:evil_lol: Wiq normalnie się stęskniłam :) :multi::multi::multi: Quote
wiq Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a): Wiq normalnie się stęskniłam :) :multi::multi::multi: normalnie sie wzruszylam:p:p:p Quote
Guffi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Agushka napisał(a):E tam zaraz smutna :) znudzona po prostu :) :) A no skąś to znam:cool3: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Muszę jutro wybiegac psa gdzieś w lesie bo mi się zanudzi na amen. Teraz na przykład leży pod drzwiami i wzrok ma raczej niezadowolony. Spacerek tylko pół godzinki to żaden spacerek. To taki wzrok pod tytułem "pańcia? oszalałaś? jaki to tam był spacerek? te kółeczko w parku?" Quote
Guffi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A przy moim jak się wymówi słowo "spacerek" to nawet z łóżka zejdzie:lol: . Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 U nas słowem kluczowym jest siusiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Działa jak bomba :) Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć wreszcie udało mi sie dotrzec i tutaj :) Pooglądałam foteczki, poczytałam ciutke i stwierdzam że śliczniutka pannica z Tiny:) I tak właśnie zauważyłam, że Ty z Mińska jesteś:) To niedaleko w sumie. Poza tym ja w Mińsku praktycznie co tydzień jestem, bo mój TZ z Mińska :D Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Witaj :multi::multi::multi: Dziękujemy za komplementy :oops: No ja niby z Mińska ale dopiero od września :) ale to dobrze, może przy okazji uda nam się spotkac kiedyś jak będziesz??? Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Będę pewnie w tą niedzielę i w Wigilie ale to raczej nie damy rady. Może jakos po nowym roku :) Mam nadzieję że TZ nie będzie mi marudził bo on nie rozumie sensu umawiania sie na spotkania z dogo skoro tyyyle innych psów dookoła. Musze go jakos przekabacić :) Quote
Recommended Posts