maarit Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Po-Świąteczne pozdrowienia (nie zdążyłam wrzucić na czas, ale okres Wielkiej Nocy trwa 🙂) 2 Quote
Moli@ Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 godzinę temu, maarit napisał: Tina przed sterylizacją Śliczna sznurówka :) 1 Quote
mari23 Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 5 godzin temu, Moli@ napisał: Śliczna sznurówka :) I kochana, choć łobuziak i gryzak niesamowity :) to taka "niszczarka" do wszystkiego ;) ciężko zniosła narkozę, jest smutna i obolała :( W piątek jedziemy do kontroli i zabieramy ze sobą Kubusia, bo zasłabł i tak dziwnie przez chwilę chodził, jakby jakiś udar miał. Duzo śpi, jak się obudzi to bardzo kaszle, tak było od początku, wetka go osłuchiwała, stwierdziła niedomykalność zastawek, on jest staruszeczkiem. Quote
elik Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: wetka go osłuchiwała, stwierdziła niedomykalność zastawek, on jest staruszeczkiem. Biedactwo :( Bardzo dużo starszych psiaczków cierpi na niedomykanie zastawek :( Quote
Tyśka) Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 A Tinusia nie potrzebuje ogłoszeń? Oczywiście, niech wydobrzeje u Ciebie :) Zmartwił mnie Kubuś :( Quote
mari23 Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: A Tinusia nie potrzebuje ogłoszeń? Oczywiście, niech wydobrzeje u Ciebie :) Zmartwił mnie Kubuś :( Tina ma tu dwie rodziny chętne, ale nie chciałam jej oddawać bez sterylki...no i trochę muszę ją ucywilizować, bo nawet mnie do niej cierpliwości brakuje, strasznie niszczy. Wróci z adopcji raczej :( myślę, że do aktywnej bardzo rodziny albo do drugiego psa powinna pójść i to młodszego, chętnego do zabaw (jak był Tuliś to tak nie niszczyła) Kubuś problem ma podwójny - jeden to chore serduszko, drugi - prostata i wielkie jądro - co jest dla niego większym zagrożeniem życia? W piątek będzie miał usg i ewentualnie jakieś decyzje trzeba będzie podjąć.... 1 Quote
konfirm31 Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Kciuki za Kubusia i niszczarkę. I za Mari :) 3 Quote
Maciek777 Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Miesiąc mnie tu nie było. Widzę, że po staremu tutaj - bardzo dużo się dzieje i przeplatają się dobre wieści ze złymi. Życzę dużo zdrowia dla psiaków i dużo siły dla Mari:) 2 Quote
Nadziejka Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Calutka dusza tulimy trzymamy za Kubunia za wszystkie lapunki brzusie 1 Quote
maarit Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 20 minut temu, Maciek777 napisał: Miesiąc mnie tu nie było. Widzę, że po staremu tutaj - bardzo dużo się dzieje i przeplatają się dobre wieści ze złymi. Życzę dużo zdrowia dla psiaków i dużo siły dla Mari:) No właśnie, gdzieś Ty się wujek podziewał ?🤔 2 Quote
maarit Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 17 godzin temu, Aska7 napisał: Pewnie na Zanzibarze odpoczywał : ) To ostatnio modny kierunek 😉 Quote
mari23 Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 21 godzin temu, Aska7 napisał: Pewnie na Zanzibarze odpoczywał : ) oj tam ;) ma własną....znaczy Inaby pustynię z ruchomymi wydmami, po co Zanzibar ;) ;) 3 godziny temu, maarit napisał: To ostatnio modny kierunek 😉 tylko moda na dogo trochę inna, bo my z tych p.......niętych, jak to nas "mądrzy ludzie" czasem określają ;) ;) Quote
maarit Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 14 minut temu, mari23 napisał: tylko moda na dogo trochę inna, bo my z tych p.......niętych, jak to nas "mądrzy ludzie" czasem określają 😉 😉 często-gęsto 😉 Quote
mari23 Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 20 godzin temu, mari23 napisał: oj tam ;) ma własną....znaczy Inaby pustynię z ruchomymi wydmami, po co Zanzibar ;) ;) tylko moda na dogo trochę inna, bo my z tych p.......niętych, jak to nas "mądrzy ludzie" czasem określają ;) ;) 20 godzin temu, maarit napisał: często-gęsto 😉 ja to już wyjątkowo często ;) zdradzę, że wkrótce nasza psio-ludzka rodzina znów się powiększy....jak to bywa u takiej p..... ;) 1 Quote
konfirm31 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Kciuki za Kubusia i za Nowy Nabytek, czyli za Misia u Mari :). 2 Quote
b-b Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Kciuki za Kubusia i za Nowy Nabytek, czyli za Misia u Mari :). Quote
maarit Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Tina po sterylce. Mari pisała, że bardzo słaba była. Quote
maarit Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Ale łobuziara doszła do siebie, bo rozpracowała fartuszek i w efekcie dostała nową, gustowną kreację. Na pierwszym jest z Milusiem-Zamojszczakiem. Tina to jego osobista pielęgniarka 🙂. Młoda i ładna... 😉 3 Quote
Tyśka) Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Fartuszek moro - fantastyczny :) Dobrze, że już lepiej. Uff! Głaski dla stada. Quote
b-b Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 49 minut temu, Tyśka) napisał: Fartuszek moro - fantastyczny :) Dobrze, że już lepiej. Uff! Głaski dla stada. Przy czerwonej kreacji moro siada ;))))) Quote
Recommended Posts