betty_labrador Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 panienkabubu napisał(a):JustynaJK, zapewnie nie tylko ja dziękuję za zdjęcia z wystawy, ale czy nie dałoby się ich wklejać w jednym poście po kilka sztuk? :roll: Wchodze tu po jednym dniu nieobecności i nagle pojawia się 6 stron z czego po jednym zdjęciu w poście :roll: Niewygodnie się to ogląda :watpliwy: Justyna pisala ze nie potrafi wstawic w jednym poscie wiecej. Fajnie ze w ogole wstawia :multi: Quote
Evelina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 betty_labrador napisał(a):Justyna pisala ze nie potrafi wstawic w jednym poscie wiecej. Fajnie ze w ogole wstawia :multi:Mod umie i ostatnio wklejone przez Justyne zdjecia zaciesnil ;) Quote
JustynaJK Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Evelina napisał(a):Mod umie i ostatnio wklejone przez Justyne zdjecia zaciesnil ;) Dzięki bardzo!mnie w szkole nie uczyli obsługi kompa,więc w niektórych tematach kuleję:razz: Quote
Evelina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 JustynaJK napisał(a):Dzięki bardzo!mnie w szkole nie uczyli obsługi kompa,więc w niektórych tematach kuleję:razz:Dogo jest lepsza szkola i Cie nauczy :eviltong: Quote
JustynaJK Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Evelina napisał(a):Dogo jest lepsza szkola i Cie nauczy :eviltong: kiedyś próbowałam wstawiać więcej,ale zanim zapisałam to mi się wszystkie skasowały!a przecież jeszcze muszę je zmniejszyć! Generalnie i tak już się sama dużo nauczyłam i oczywiście dzięi Dogo! a teraz poszukam chichuachua:roll::lol: Quote
Roxana Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Przepraszam- co ten piesiu ma na pysiu? I po co? Quote
M10M Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Roxana napisał(a):Przepraszam- co ten piesiu ma na pysiu? I po co? Ja też się zastanawiałam ale ściągnęłam zdjęcie do siebie i rozjaśniłam (mój monitor coś szwankuje i wszystkie zdjęcia są dość ciemne) i okazało się, że psiak ma to na uszach i pewnie jest to siatka zabezpieczająca "psią fryzurę" - już wcześniej bywały takie na zdjęciach:lol: ;) Quote
JustynaJK Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 myślę,że zabezpiecza mu włos na uszach Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dziękuję za szwjacary :d to co prawda nie "moje", ale i tak dzięki :loveu: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dzięki JustynaJK :multi: a nie masz jeszcze? :eviltong: Quote
puli Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 JustynaJK napisał(a):no nie mam już chyba!:shake: Psów ze sznurka juz tez nie masz? Quote
JustynaJK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 puli napisał(a):Psów ze sznurka juz tez nie masz? sznureczki poszukam,tylko już mi się pomieszało które wstawiłam,a które nie:lol: Quote
JustynaJK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 to już takie gorsze technicznie fotki,ale może Cię Puli ucieszą.Mam nadzieję,że się nie powtarzam. Potem wstawię Charty Polskie,w końcu to nasza polska rasa i ktoś też prosił. cdn Quote
Loona Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 JustynaJK, widzę że zdjęć Ci nie brak, może zaplątały Ci się filety w obiektyw, żadnego tu ni ma :-( Quote
Eurasierka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='JustynaJK'] powaliło mnie tło na tym zdjęciu ;) jak ktoś się nie zna na rasach, to nie zobaczy fotki ze światowej wystawy, tylko gotowy materiał na "Psy w potrzebie" :-D Quote
panienkabubu Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Eurasierka']powaliło mnie tło na tym zdjęciu ;) jak ktoś się nie zna na rasach, to nie zobaczy fotki ze światowej wystawy, tylko gotowy materiał na "Psy w potrzebie" :-D hehehe, trafny komentarz :oops: Quote
JustynaJK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 dzięki! P.S nie patrzyłam na tło tylko na psa!!! Quote
Eurasierka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 JustynaJK napisał(a):dzięki! P.S nie patrzyłam na tło tylko na psa!!!nie gniewaj się :lol: nic nie poradzę, że takie było moje pierwsze skojarzenie :eviltong: Quote
JustynaJK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 oki, nie ma sprawy ja na wystawie jestem jak w amoku i naprawdę nie widzę tła za psami:shake: Quote
Recommended Posts