Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Jupi'] rewelacja:evil_lol: dokładnie to tez jest moj faworyt....cudne te mopy :cool3: tak skaczace....ale swoja droga smiesznie wygladaja:diabloti: Quote
BooBC Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Na konkurs zdjęce miesiąca mogło się dać :lol: Quote
Atena Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='sirion']Bo Puli sznurki są the best !!!! A Deidre najlepszym fotografem jest !!!! Się zrymowało:cool3: Lecz co prawda to prawda:loveu: Quote
PANGEA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Deirdre'] Petit Basset Griffon Vendeen Grand Basset Griffon Vendeen - różnica polega na długosci nóg - grand jest długonogi ;) ten jednak był wstydliwy i nie chciał pozować Sliczne Petity :) Rodzinka :loveu: A masz moze wiecej ?? A co do roznic z Grandem hmm jest icj nieco wiecej ale nie badzmy upierdliwi :loveu: [quote name='moth']O! Ta blondynka to ja. :lol: Taaa A na pierwszym planie Frania, niebawem mamusia :loveu: [quote name='jo-jo']Te dwa dogi to błękitka z tego co mi się wydaje (bo widze z tyłu Alke, moth popraw mnie jakby co ;-) to PAPRIKA Margarejro, a ta arlekinka za nią to Być Może A'LA ITALIANA ;-) Nie ma co poprawiac. Jojek jak zwykle nieomylny:eviltong: Quote
Deirdre Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 PANGEA napisał(a):Sliczne Petity :) Rodzinka :loveu: A masz moze wiecej ?? A co do roznic z Grandem hmm jest icj nieco wiecej ale nie badzmy upierdliwi :loveu: nie mam więcej ani Petitów ani nic innego - wszystkie 400 kilka fot nadogo wystawione :D Co do różnic, pewnie wiecej ale dla laika który je po raz pierwszy na żywo widział to się to najbardizej w oczka rzucało! Quote
PANGEA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Deirdre napisał(a):nie mam więcej ani Petitów ani nic innego - wszystkie 400 kilka fot nadogo wystawione :D Szkoda:-( Ja mam zdjecia ale tylko samcow :-( i ani jednej suki. A moja suka dostala resCACIB i nawet jej zdjecia nie mam :placz: Quote
moth Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 PANGEA napisał(a):Szkoda:-( Ja mam zdjecia ale tylko samcow :-( i ani jednej suki. A moja suka dostala resCACIB i nawet jej zdjecia nie mam :placz: No jak to?! :-o Wydawało mi się, że obfociłam wszystkie petity. :crazyeye: Quote
PANGEA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 moth napisał(a):No jak to?! :-o Wydawało mi się, że obfociłam wszystkie petity. :crazyeye: No wlasnie tylko Petity, a Petitki olalas i poszlas na spacer :placz: Quote
moth Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 PANGEA napisał(a):No wlasnie tylko Petity, a Petitki olalas i poszlas na spacer :placz: Hmmm To chyba wina Tuptusia, pewnie chciało mu się sikać. :eviltong: Quote
keyti Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie wiem, czy ten link już był podawany, ale może tu znajdziecie swoje psiaki ;) http://portalwiedzy.onet.pl/8412,1,0,0,1,galeria_media.html Pozdrawiamy :) Quote
leepa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 "małe conieco" http://www.sznaucer.olsz.pl/swiatowa.htm Quote
-Aga- Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witam, czy ma ktoś zdjęcia afganów ze światówki w Poznaniu, które jeszcze nie były zamieszczone??? Bardzo proszę o wysłanie mi jak najwięcej zdjęc afganów:eviltong: najlepiej na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. z góry wielkie dzięki... (mile widziane jakie kolwiek zdjęcia afganów;)) Quote
ponik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Minęło dużo czasu -bouvier des flandres poniżej/relacja z World DoG Show 2006; junior YouTube - World Dog Show-Poznań 2006 ,Bouvier des Flandres Intermediate Class -Bitches Part 1 YouTube - World Dog Show Poznań 2006-Bouvier des Flandres YouTube - World Dog Show Poznań 2006-Bouvier des Flandres Open Class /Bitches-Bouvier des Flandres/ YouTube - World Dog Show-Poznań 2006-Bouvier des Flandres ;Open Class Bitches Champion Class -part1 YouTube - World Dog Show-Poznań 2006 /Part 1/Bouvier des Flandres YouTube - World Dog Show -Poznań 2006 /Part 2/:Bouvier des Flandres World Winner YouTube - World Dog Show-Poznań 2006-World Winner/Bitches/ Quote
Recommended Posts