bajadera Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='herbina']A ja Was zapraszam do obejrzenia filmiku z piątku, gdy zeszłam już z ringu yorków A ja sobie u tego antykwariusza kupiłam figurkę skye terriera ! Quote
olcha Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='herbina']A ja Was zapraszam do obejrzenia filmiku z piątku, gdy zeszłam już z ringu yorków :multi: :multi: :multi: Ale super! Dzięki :buzi: Quote
setka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [LEFT]Czy naprawdę już nikt nie kocha moich przepięknych mastino??:placz: :sadCyber: [/LEFT] Quote
betty_labrador Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 chcialam zrobic dwom-byly takie dwa jasne-chyba beżowe i byly na grupach hodowlanych-ale gdzies mi zwialy. a tak to na ringu mastino nie bylam-przykro mi. Quote
bajadera Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='setka']Czy naprawdę już nikt nie kocha moich przepięknych mastino??:placz: :sadCyber: Widziałam jednego w piątek. Ale najlepszy był komentarz jednego facia do drugiego "Ty to ten mastyf napoleoński" Quote
Eurasierka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='basia']Czy możecie mi powiedzieć jakiej rasy jest ten piesek? To jest EURASIER na 100% :lol: a tutaj foteczka zrobiona przeze mnie - zobaczcie pierwszą suczkę z lewej :cool3:: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Eurasierka']To jest EURASIER na 100% :lol: a tutaj foteczka zrobiona przeze mnie - zobaczcie pierwszą suczkę z lewej :cool3:: o Monika nareszcie rozwiazalas nasza zagadke roku ;) Quote
puli Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 JustynaJK - jakie superdredziole ufociłaś! :multi: Quote
setka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [LEFT]Ale jaka przy nich ciężka praca:lol: . Może macie jeszcze fotki mastino?? Tam był mój pierworodny w klasie szczeniąt, tak bym chciała zobaczyć jak młodzieniec wygląda...:placz: [/LEFT] Quote
setka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [LEFT]Piękny juniorek:loveu: dzięki:multi: . Ale może by tak jeszcze gdzieś mój dzidziuś się znalazł z niekopiowanymi ucholami:loveu: [/LEFT] Quote
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='setka']Piękny juniorek:loveu: dzięki:multi: . Ale może by tak jeszcze gdzieś mój dzidziuś się znalazł z niekopiowanymi ucholami:loveu: to wszystkie chyba mastinki Quote
setka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [LEFT]Słodziutki tłuścioszek:loveu: [/LEFT] Quote
furciaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mi udalo sie uchwycic kilka mastino, ale tylko jedna fotka nadaje sie do pokazania... Quote
BeataSabra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='JustynaJK'] WIĘCEJ SFETRÓW PROSIE BARDZO Quote
BeataSabra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='JustynaJK'] BLLLLLLLLLLEEEEEEEE nie dziwota że niektórzy ludzie uważają pudle za głupie psy (przez te ich fryzury) Quote
puli Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Justyna - jak masz jeszcze jakieś dredy to proszę,przyślij mi! Moga być nieudane,zamazane,niezmniejszone....:buzi: :modla: :modla: [email protected] Quote
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 mam dużo dredów,przyślę ale jutro. Powklejam jeszcze coś przez weekend,bo powoli mi to idzie.Umię tylko wklejać pojedynczo. Quote
Recommended Posts