fochu Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 super wiadomość teraz tylko transport potrzebny! Quote
Mysza2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='fochu']super wiadomość teraz tylko transport potrzebny! może ktoś się odezwie z tego wątku który Edytka założyła. Bardzo się cieszę:) zajrzyjcie na bazarek dla Sipka Ślipka http://www.dogomania.pl/threads/211846-letnie-ciuszki-i-nie-tylko-dla-Sipka-do-03.08.2011-godz-23-00 Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Dziewczyny, szukajmy też Wrocław - Gdańsk. Jakos sie dowiezie Mała do Wrocka. Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Jutro rano miałabym transport z Wrocławia do Więcborka , z którego jest 170 km do Gdańska. A w poniedziałek droga powrotna. Transport za darmo .Czy sunia by się zmieściła do kociego kontenerka, w którym jeździ 6.kg kot? Sunia może u mnie przenocować. Piszcie do mnie na PW. Quote
giselle4 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Poker napisał(a):Jutro rano miałabym transport z Wrocławia do Więcborka , z którego jest 170 km do Gdańska. A w poniedziałek droga powrotna. Transport za darmo .Czy sunia by się zmieściła do kociego kontenerka, w którym jeździ 6.kg kot? Sunia może u mnie przenocować. Piszcie do mnie na PW. Edytka nie zdazy przywiezc ze Zgorzelca sunieczki ...szkoda:( moze ktos inny pomoze Dziekuje Poker:) Quote
Poker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Szkoda, bo transport gratis i z dobrą opiekunką. Trzymam kciuki. Quote
kizimizi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 dziewczyny ja tylko przypomne ze w drodze poerotnej to ja mam Kame z Chojnic do Turunia do przewiezienia. Takze sie dolaczam Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Cioteczki, jestem po dluzszej nieobecnosc. I po kolei, dzieki Poker za propozycje, nie dalibysmy rady po nia pojechac bo moja omega nawalila :( Druga sprawa, rozmawialam z P. Lucyna i zdecydowaly sie na adopcje innej suni ze swoich okolic. Jesli mam byc szczera to bardzo mnie ucieszyla ich decyzja, poniewaz sunia wybrana przez p. Lucyne i jej Mame byla na dt ale tylko przez wakacje, od wrzesnia musialaby wracac do schrosniska (?) co wywolaloby straszna traume u psa. I w moim odczuciu miała pierwszeństwo "adopcyjne". Bardzo sie ciesze... Perelka jest w dobry warunkach, jest mloda i na pewno domek sie szybko znajdzie. Miałam w piatek 2 telefony, jeden z Bolkowa - niedaleko nas. Pani spodobala sie Perelka ale tez moj tymczasowicz, Kaj. Jednak po dluzszym zastanowieniu Pani uznala, że woli psiaka ze schroniska, ktory bardziej potrzebuje pomocy. Dlatego zaraz przeszukam dysk z fotkami i podesle azylowe kandydatki/kandydatow. Drugi zainteresowany domek tez wydaje sie w porzadku, jeszcze maja przemyslec sprawe i sie odezwac (Wrocław). Zaczynam robic kolejne ogloszenia, na woj. dolnoslaskie. Quote
Kamila_s Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 no to trzeba zaciskac kciuki za nowe domki i ruszyc od nowa z ogloszeniami:) Quote
martasekret Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, jestem po dluzszej nieobecnosc. I po kolei, dzieki Poker za propozycje, nie dalibysmy rady po nia pojechac bo moja omega nawalila :( Druga sprawa, rozmawialam z P. Lucyna i zdecydowaly sie na adopcje innej suni ze swoich okolic. Jesli mam byc szczera to bardzo mnie ucieszyla ich decyzja, poniewaz sunia wybrana przez p. Lucyne i jej Mame byla na dt ale tylko przez wakacje, od wrzesnia musialaby wracac do schrosniska (?) co wywolaloby straszna traume u psa. I w moim odczuciu miała pierwszeństwo "adopcyjne". Bardzo sie ciesze... Perelka jest w dobry warunkach, jest mloda i na pewno domek sie szybko znajdzie. Miałam w piatek 2 telefony, jeden z Bolkowa - niedaleko nas. Pani spodobala sie Perelka ale tez moj tymczasowicz, Kaj. Jednak po dluzszym zastanowieniu Pani uznala, że woli psiaka ze schroniska, ktory bardziej potrzebuje pomocy. Dlatego zaraz przeszukam dysk z fotkami i podesle azylowe kandydatki/kandydatow. Drugi zainteresowany domek tez wydaje sie w porzadku, jeszcze maja przemyslec sprawe i sie odezwac (Wrocław). Zaczynam robic kolejne ogloszenia, na woj. dolnoslaskie. Edyto, chciałabym się raz jeszcze upewnić, że nie masz nam (Pani Lucynie i mi) za złe, że zdecydowałysmy się na adopcję innej suni....? (próbowałam na priv, ale masz zapchaną skrzynkę). Na 4letnią suczkę natknęłam sie na allegro. Wolontariuszka z gdyńskiego schronu wzięła ją na tymczas, ale tylko do końca wakacji, potem, z uwagi na brak warunków mieszkaniowych i czasowych, musiałaby wrócić do schronu.....WYOBRAŻACIE TO SOBIE?? Ja nie....dlatego stwierdziłam, że suczka będzie idealną kandydatką dla Pani Lucyny. Spotkały się z nią w piątek, sunia je urzekła i dzisiaj z nimi zamieszka :) Edyto, czy przesłać już deklarację za sierpień...? Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Juz skrzynke wyczyscilam :) i nie mam zadnych, absolutnie zadnych pretensji! Nawet tak nie myslcie! Tak jak pisalam, w mojej ocenie tamta miała pierwszeństwo. Zdecydowanie. Nie wyobrażam sobie aby po pobycie w DT miala wracac do schroniska... kompletne nieporozumienie... Pani Lucyna obiecala podeslac fotki, wiec czekam niecierpliwie. Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 A Perelka rozkwita, rzadzi na calego. Gania sunie w typie ONka a tamta ma serdecznie dosc małego, wrzeszczacego wypłosza :) Kotów Zuzi sie boi, albo raczej unika a do psiakow jest bardzo odwazna!!! :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Edyto, czy przesłać już deklarację za sierpień...? Tak, poprosze o wpłaty. Perelka ma zaplacony pobyt do 9 sierpnia i na dniach musze wykonac przelew za kolejny miesiac. Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Nie wiem czy Zuzia do nas zajrzy, ale pozwole sobie skopiowac wpis z watku Amorka: zuziaM napisał(a):Ten Amcio ma anielska cierpliwosc do takiej jkednej malej pchly o imieniu Perelka !!!! Jak ona go skubie, lapie za uszy, za kark, podskubujac biednego chlopaczka w boczki .... No straszna z niej chuliganka ..... a Amorek jak skala .... idzie przed siebie odskakujac tylko co chwilke i sie opedzajac. Slodki chlopak i taki gentleman z niego, ze hej ! Normalnie wstyd! Perelko, łobuzie! Staruszka nam wykonczysz... Quote
martasekret Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A to łobuz z tej naszej Perełki.....! To świadczy o tym, że jest szczęśliwa... Zaraz wysyłam kasę. Mama też powinna przesłać. Quote
fiorsteinbock Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Jak widac dobrze sie bawi ;) Dziekuje za wpłaty, jak tylko wplyna wpisze w poscie rozliczeniowym. Quote
martasekret Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kasa poszła. Zarówno ode mnie, jak i mojej mamy. Quote
Igiełka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kruszynka ma chrakterek :lol: super czyta się takie wieści :multi: Quote
fiorsteinbock Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Kupilam pakiet ogloszen dla Perlastej...musza sie telefoniki rozdzwonic! Quote
Beatkaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Kupilam pakiet ogloszen dla Perlastej...musza sie telefoniki rozdzwonic! a nie inaczej :):) Quote
Recommended Posts