Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poscie 4 jest caly tekst+linki, gdzie sa juz umieszczone ogloszenia:

Tekst do ogłoszeń:

Szukasz psiego przytulasa, który nie odstąpi Cię na krok? Dobrze trafiłeś! Perełka to idealna kandydatka na Twojego kompana! Wierne spojrzenie psich oczu, uśmiech huśtający się na ogonie i wtulona główka w ukochanego Pana to idealne słowa określające Perełkowe nastawienie do ludzi. Wymieniać możnaby dużo… Sunia jest idealnym psiakiem rodzinnym: uwielbia spędzać czas z opiekunem, jest łagodna do dzieci- nie wykazuje ani krzty agresji, lubi się bawić. Całkowicie uległa człowiekowi- pozwala nosić się na rękach i chętnie rozdaje buziaki! Z psiakiem sąsiada chętnie się pobawi jednak w domu musi być jedynym zwierzęciem. Perełka nie uznaje dzielenia się legowiskiem i miską, właścicieli też chce mieć na wyłączność, dlatego polecana jest do domku, który planuje mieć tylko jednego pupilka.

Perełka jest kompaktową sunią: w kłębie ma ok. 42 cm i waży 6,5 kg- pomimo swojej drobnej postury ma w sobie ogrom miłości, który podaruje ukochanym właścicielom; sunia ma aktualne szczepienia, jest odrobaczona i wysterylizowana. Pamiętaj, że taka Perełeczka jest tylko jedna! Jeśli zobaczyłeś jej urocze oczka, pewnie nieustannie myślisz o chęci jej przygarnięcia!

Nie czekaj tylko zadzwoń lub napisz: 501 161 217 lub [email protected]

*Sunia zostanie wydana po przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej i podpisaniu umowy.
*Nie oddamy suczki do budy ani pilnowania inwentarza

Posted

Wlk dzieki! Przeklejam do postu nr 4
Musze odnowic kolejne mojemu tymczaoswiczowi...zadnego odzewu z ogloszen. Cisza :(
Mam nadzieje, że Perlastą szybko wypatrzą. Pieniadze mamy w ilosci "nieznacznej" wiec fajnie byloby aby domek sie znalazl piorunem!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Elu, Perelka przebywa w okolicach Zgorzelca i ja robie glownie na dolnośląskie, ale mysle, zeby tez oglaszac na cala Polske albo chociaz woj. wielkopolskie. Jak myslicie? Transport sie jakos posklada.

Dobrze Edytko. Jednorazowo 2 dyszki dla Perełki ode mnie.

Posted

Elu...kochana jestes!!
Dzieki :)
Wlasnie robie kolejne ogloszonka, net sie muli i cieeezko idzie :)

Ja zaś tworzę bazarek na psiaczki Mari23. Jutro zabieram się za ogłoszenia Perełki. Nie mam nr konta do wpłaty na Perełkę. W wolnej chwili, proszę o podanie.

Posted

Elu, ja jestem skarbnikiem Perelki, wiec do mnie, poprosze.
Zanim zaczniesz oglaszac mała, zajrzyj do postu 4tego, mamy łącznie 40 ogłoszen. Pomin portale gdzie juz jest umieszczona, szkoda czasu :) Lepiej spożytkować oglaszajac kolejna bide.
No i poprosimy o reklame bazarku, jak stworzysz :)

Posted

Po takie psie przysmaki, zrobione domowym sposobem, zapraszam na bazarek:

http://www.dogomania.pl/threads/211430-Pyszne-ciacha-z-w%C4%85tr%C3%B3bk%C4%85-!!!Do-19.07-godz.22.00?p=17284572#post17284572

[SIZE=2]Niestety portale, na których jestem zalogowana, pokrywają sie częściowo z tymi, które są w poście 4. Mimo wszystko, zrobię je, tylko na inne województwa.
Kasę wpłacę jutro. Dziś już padam. Dobranoc wszystkim !

Posted

Dzieki dziewczyny za pomoc.
Bylam na watku schroniska, z ktorego jest i Kaj i Perelka, czyli dzierzoniowskiego Azyla.
W poscie 6131 giselle4 umiescila zdjecia i apel o pomoc dla koteczki w typie persika, ktora zostala wyrzucona!!!!!! w kartonie na stacje benzynowa...ale nie koniec historii...koteczka wlasnie wydawala potomstwo na swiat.
Nie moge sie pozbierac...co ona, one przeszly...jak mozna narazic na taki stres istote, ktora rodzi...
musze sie wylogowac - nie potrafi na chwile obecna normalnie myslec...

Posted

Dzieki dziewczyny za pomoc.
Bylam na watku schroniska, z ktorego jest i Kaj i Perelka, czyli dzierzoniowskiego Azyla.
W poscie 6131 giselle4 umiescila zdjecia i apel o pomoc dla koteczki w typie persika, ktora zostala wyrzucona!!!!!! w kartonie na stacje benzynowa...ale nie koniec historii...koteczka wlasnie wydawala potomstwo na swiat.
Nie moge sie pozbierac...co ona, one przeszly...jak mozna narazic na taki stres istote, ktora rodzi...
musze sie wylogowac - nie potrafi na chwile obecna normalnie myslec...

Brak słów...........
Niech założy kotce wątek na miau.
Jeśli trzeba, to pomogę, jestem tam zalogowana.

Posted

Chodziło mi o to że sunia ma takie wyraziste oczka, ładnie widoczne pewnie poprzez to wyraziste umaszczenie wokół nich. No i jakiś taki blask w nich, radość, energię :).
Zezka nie zauważyłam nawet.