Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, 15 sierpnia w okolicach przedpołudniowych P. Karolina wraz z synami przyjedzie do Perelki. Poznają sie z mała, pojda na spacerek, porozmawiaja z Zuzia i zapadnie decyzja czy Perelka pojdzie do adopcji. Zuzia "zlustruje" rodzinke ale i rodzinka przyjrzy sie Perlastej, mam nadzieje, że chemia wybuchnie przy pierwszym spotkaniu :)
Wszystko ustalone, trzymajcie kciuki!
Domek wydaje sie naprawde fajny i odpowiedzialny, szkoda nie wykorzystać szansy.
Qrcze, denerwuje sie troszke :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, 15 sierpnia w okolicach przedpołudniowych P. Karolina wraz z synami przyjedzie do Perelki. Poznają sie z mała, pojda na spacerek, porozmawiaja z Zuzia i zapadeni decyzja czy Perelka pojdzie do adopcji. Zuzia "zlustruje" rodzinke ale i rodzinka przyjrzy sie Perlastej, mam nadzieje, że chemia wybuchnie przy pierwszym spotkaniu :)
Wszystko ustalone, trzymajcie kciuki!
Domek wydaje sie naprawde fajny i odpowiedzialny, szkoda nie wykorzystać szansy.
Qrcze, denerwuje sie troszke :)[/QUOTE]

Super!!!
Wierzę, że wszystko pójdzie tak, jak powinno! :D
3mam kciuki!

Posted

Qrcze, jeszcze momencik i poniedzialek. A wraz z nim wielki stres ;)
Od czasu jak wszystko ustalilysmy z p. Karolina - telefon zamilkl! Juz nikt nie pyta o Perlasta! To chyba znak, że domek wybrany ;)

Marta, a jak sunia sie klimatyzuje u Pani z Gdanska? Masz jakies wiesci?

Posted

Sunia jest u Pani Lucyny dopiero od środy. Madi, tak ma na imię, miała chore oko, więc na czas leczenia pozostała jeszcze w DT u wolontariuszki.
Dzisiaj wymieniłyśmy krótkiego smsa, fotki też już widziałam. Wszystko w porządku, sunia jest grzeczna, jak to Pani Lucyna określila "robi się coraz bardziej nasza" :D Jestem przekonana, że Madi trafiła do dobrego domu i wszystkie trzy Panie znakomicie się dogadają....
Zapowiedziałam się na przyszłotygodniowy spacer. O ile oczywiście pogoda dopisze, bo z tym w 3mieście ostatnio słabo....

Przyznam, że też się trochę denerwuję wyjazdem Perły do DS. Ale wierzę w Waszą intuicję!
Więc nie pozostaje nam, fankom Perełki, nic innego, jak cieszyć się z tego, że sunię czeka super życie! :D

Posted

Uploaded with ImageShack.us

Przedstawiam Madeję. Mam nadzieję, że Pani Lucyna nie będzie miała mi za złe, że pochwaliłam się jej sunią ;)
Madi jest wprawdzie zupełnie inna od Perły, ale uważam, że równie urocza :D

Tu jeszcze w pełnej okazałości:

http://imageshack.us/photo/my-images/163/madeja554n.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/850/madeja569.jpg/

Życzę Perełce, aby trafiła do tak fajnego domu, do jakiego miała szczęście trafić Madeja. Przy jej udziale zresztą ;)

Posted

A i ja sie pochwale, że dostalam @ z opisem pannicy Madi + kilka fotek :) Powoli, powoli i dziewczyny sie dotrą, a poźniej to juz tylko dozgonna przyjaźń! Nie ma innej opcji! Mysle sobie, ze adoptując Madi obie Panie kierowaly sie przede wszystkim rozsadkiem i wrazliwoscią - nie urodą psiaka czy chwilowym "widzimisie", wybralo serce - nie oczy! i tacy ludzie powinni stanowic przyklad dla innych!
Madi, spotkalo Cie wielkie szczescie i jestes juz bezpieczna, na zawsze :)

Teraz kolej na Perlasta, a nastepny kto? Jakis kandydat do oglaszania?

Posted

[quote name='Kamila_s']dziewczyny bo sie pogubilam juz...
Perleka ma juz domek?????[/QUOTE]
To już dziś !!!!! W godzinach przedpołudniowych nasza Perła będzie sie prezentować P. Karolinie !!!! Mam nadzieję, że do spotkania dojdzie; pani zakocha sie w suni na zabój i zabierze ją ze sobą !!!
Kciuki już zaciśnięte !!!!

Posted

[quote name='Kamila_s']dziewczyny bo sie pogubilam juz...
Perleka ma juz domek?????[/QUOTE]
Dzisiaj sie okaze :)

Dostalam @ od p. Karoliny, ze nie moze sie doczekac spotkania z Perelka. Zakupila kilka akcesoriów dla rozpieszczenia małej z legowiskiem sie wstrzymala, bo nie jest pewna rozmiarów suczki :)
Qrcze, denerwuje sie jak cholerka...!