fochu Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 zaciskamy paluchy aby ten domek był tym jedynym dla Perełki! Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Cioteczki, 15 sierpnia w okolicach przedpołudniowych P. Karolina wraz z synami przyjedzie do Perelki. Poznają sie z mała, pojda na spacerek, porozmawiaja z Zuzia i zapadnie decyzja czy Perelka pojdzie do adopcji. Zuzia "zlustruje" rodzinke ale i rodzinka przyjrzy sie Perlastej, mam nadzieje, że chemia wybuchnie przy pierwszym spotkaniu :) Wszystko ustalone, trzymajcie kciuki! Domek wydaje sie naprawde fajny i odpowiedzialny, szkoda nie wykorzystać szansy. Qrcze, denerwuje sie troszke :) Quote
Igiełka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Hurra wspaniale :Cool!::ylsuper:trzymam mocno kciuki za to spotkanie Cioteczko nie martw się a wszystko dobrze się ułoży i pamiętaj uszy do góry :calus: Quote
martasekret Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, 15 sierpnia w okolicach przedpołudniowych P. Karolina wraz z synami przyjedzie do Perelki. Poznają sie z mała, pojda na spacerek, porozmawiaja z Zuzia i zapadeni decyzja czy Perelka pojdzie do adopcji. Zuzia "zlustruje" rodzinke ale i rodzinka przyjrzy sie Perlastej, mam nadzieje, że chemia wybuchnie przy pierwszym spotkaniu :) Wszystko ustalone, trzymajcie kciuki! Domek wydaje sie naprawde fajny i odpowiedzialny, szkoda nie wykorzystać szansy. Qrcze, denerwuje sie troszke :)[/QUOTE] Super!!! Wierzę, że wszystko pójdzie tak, jak powinno! :D 3mam kciuki! Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Wyslalam juz prosbe o przeprowadzenie wizyty poadopcyjnej. Na szczescie w Poznianiu jest kilka dogomaniaczek wpisanych na mapie dogomaniaków, wiec na pewno kogos znajdziemy :) Quote
Nadziejka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 :thumbs::thumbs::iloveyou:Edyciu zaciskamy sercem za Pereleczke cudna , za domusssss! Quote
Beatkaa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 trzymam kciuki za Perełkę:loveu::thumbs::thumbs: Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Qrcze, jeszcze momencik i poniedzialek. A wraz z nim wielki stres ;) Od czasu jak wszystko ustalilysmy z p. Karolina - telefon zamilkl! Juz nikt nie pyta o Perlasta! To chyba znak, że domek wybrany ;) Marta, a jak sunia sie klimatyzuje u Pani z Gdanska? Masz jakies wiesci? Quote
martasekret Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Sunia jest u Pani Lucyny dopiero od środy. Madi, tak ma na imię, miała chore oko, więc na czas leczenia pozostała jeszcze w DT u wolontariuszki. Dzisiaj wymieniłyśmy krótkiego smsa, fotki też już widziałam. Wszystko w porządku, sunia jest grzeczna, jak to Pani Lucyna określila "robi się coraz bardziej nasza" :D Jestem przekonana, że Madi trafiła do dobrego domu i wszystkie trzy Panie znakomicie się dogadają.... Zapowiedziałam się na przyszłotygodniowy spacer. O ile oczywiście pogoda dopisze, bo z tym w 3mieście ostatnio słabo.... Przyznam, że też się trochę denerwuję wyjazdem Perły do DS. Ale wierzę w Waszą intuicję! Więc nie pozostaje nam, fankom Perełki, nic innego, jak cieszyć się z tego, że sunię czeka super życie! :D Quote
giselle4 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='giselle4']Perelka na pierwsza:)[/QUOTE] i bardzo sie ciesze:) Quote
martasekret Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us Przedstawiam Madeję. Mam nadzieję, że Pani Lucyna nie będzie miała mi za złe, że pochwaliłam się jej sunią ;) Madi jest wprawdzie zupełnie inna od Perły, ale uważam, że równie urocza :D Tu jeszcze w pełnej okazałości: http://imageshack.us/photo/my-images/163/madeja554n.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/850/madeja569.jpg/ Życzę Perełce, aby trafiła do tak fajnego domu, do jakiego miała szczęście trafić Madeja. Przy jej udziale zresztą ;) Quote
Igiełka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 oo tak równie piękna co Perełka :) serduchem jestem z Wami i trzymam mocno kciuki Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 A i ja sie pochwale, że dostalam @ z opisem pannicy Madi + kilka fotek :) Powoli, powoli i dziewczyny sie dotrą, a poźniej to juz tylko dozgonna przyjaźń! Nie ma innej opcji! Mysle sobie, ze adoptując Madi obie Panie kierowaly sie przede wszystkim rozsadkiem i wrazliwoscią - nie urodą psiaka czy chwilowym "widzimisie", wybralo serce - nie oczy! i tacy ludzie powinni stanowic przyklad dla innych! Madi, spotkalo Cie wielkie szczescie i jestes juz bezpieczna, na zawsze :) Teraz kolej na Perlasta, a nastepny kto? Jakis kandydat do oglaszania? Quote
giselle4 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 bede prosi o pomoc przy Keshu... ale ciesze sie ze Perelka jest szczesliwa....bardzo:) Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Dobrze Grazynko, przedstaw nam Kesha, bedziemy myslec jak pomoc. Dziewczyny pomogly Perelce, wiem, ze pomoga nastepnemu. Quote
Nadziejka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 :painting::iloveyou:trzymamy caluni czasssssssssss , tel milcza , to znak , ze ,,ten:loveu:,, domus .....:multi: Quote
Kamila_s Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 dziewczyny bo sie pogubilam juz... Perleka ma juz domek????? Quote
Havanka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Kamila_s']dziewczyny bo sie pogubilam juz... Perleka ma juz domek?????[/QUOTE] To już dziś !!!!! W godzinach przedpołudniowych nasza Perła będzie sie prezentować P. Karolinie !!!! Mam nadzieję, że do spotkania dojdzie; pani zakocha sie w suni na zabój i zabierze ją ze sobą !!! Kciuki już zaciśnięte !!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Kamila_s']dziewczyny bo sie pogubilam juz... Perleka ma juz domek?????[/QUOTE] Dzisiaj sie okaze :) Dostalam @ od p. Karoliny, ze nie moze sie doczekac spotkania z Perelka. Zakupila kilka akcesoriów dla rozpieszczenia małej z legowiskiem sie wstrzymala, bo nie jest pewna rozmiarów suczki :) Qrcze, denerwuje sie jak cholerka...! Quote
Igiełka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 trzymam mocno kciuki żeby udalo się Perlastej :) :) Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Ja rowniez, pani Karolina bedzie u Zuzi cos okolo 16. Quote
Recommended Posts