brazowa1 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Pysiu,dziekuje! Podaj moj telefon: 505378195 Musisz dopisac,e Muszka ma złe wyniki,ale sama czuje sie swietnie.Ona ma w karcie napisane:nieuleczalnie chora. Quote
Figa Bez Maku Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Człowieku, pomyśl przecie czy miło być najlepszym na świecie?:crazyeye: najmądrzejszym i najpiękniejszym?:crazyeye: być zawsze na miejscu pierwszym?:crazyeye: to takie proste jak lancet:cool1: wystarczy dać Muszce szansę:loveu: a dla niej będziesz idolem:lol: ulituj się jej niedoli:placz: Quote
wiewiora1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pysia jestes super..moze cos sie uda. pamietaj o tomiku !!!!:lol: Quote
Pysia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Byłam , pytałam i ...zbóje jedne :placz: Chcą takiego jak mieli :placz: Kudłatego :placz: Masakra .... Ale ja nie popuszczę !! Nie wiem czy mi sie uda znaleść dom. Ale nie spocznę aż wszystkich nie wypytam, aż nie pokażę jej historii i nie upewnię się ze zrobiłam wszystko. Nie wiem...Przychodzę na wątki psów szukających domu bardzo często....Nie wiem co w tej psinie jest....Nie wiem ale przykładem rodziców Perełki wiem ze warto jest takiego psa mieć! I nie wiem dlaczego akurat ona zatrzymała mnie na dłużej....Coś w niej jest i w jej histori. I nie wiersze choć są sliczne. Ja poprostu wyobraziłam sobie ze mnie - osobe radosną i szczęśliwą - ktoś wrzucił do otchłani smutku.....Tak pewnie teraz Muszka się czuje po 8 latach spędzonych u boku ukochanej osoby.... Quote
Tiger Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A Muszka wciąż czeka NA SWOJEGO CZŁOWIEKA !!! Quote
Celina12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Tak czeka i ..czeka...Kto Ja wypatrzy??? Kto pokocha???? Zasługuje na to...:-( Quote
mama_Dorota Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hej, święty Franciszku! Patronie braci mniejszych, Znajdź wreszcie Muszce domek, Niech na święta się ucieszy. A Ty święty Antoni, Od domków zagubionych, Dopomóż Franciszkowi I znajdźcie Muszce domek! I weźcie do pomocy Świętego Ekspedyta, On błyskawicznie działa, Więc Musię domek wnet powita. :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
iwonamaj Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mama_Dorota, jak pięknie napisałaś, tak się wzruszyłam, łzy w oczach i ciary na plecach... To musi zadziałać! Quote
mama_Dorota Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mam nadzieję. :p Pomimo wielu kopniaków od życia, ja nadal jestem niepoprawną optymistką! :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Różne są w życiu kopniaki: jest kopniak zwykły taki, Jest także kopniak po którym człowiek leci pod chmury pobudza do działania na nogi stawia od rana. Jest także kopniak "na szczęście" np. na dobre zamęście. Jeśli jest kopniak na domku znalezienie to jest to dla Muszki życzenie Quote
iwlajn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dziewczyny co za wiersze!!!! Nie mogę się naczytać:) Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pytam i pytam. Piszę maile do ludzi, dzwonie po lecznicach i po znajomych....Szukam bo mnie krew zalewa. Muszka musi mieć dom i już!! Quote
iwlajn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pysia:loveu: podoba mi się taka determinacja:p Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 iwlajn napisał(a):Pysia:loveu: podoba mi się taka determinacja:p Tylko żeby efekty dała :razz: Quote
mama_Dorota Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wiedziałam, czułam, że mi czegoś tam brakowało, że nie skończone! Teraz jest pełna wersja. Hej, święty Franciszku! Patronie braci mniejszych, Znajdź wreszcie Muszce domek, Niech na święta się ucieszy. A Ty święty Antoni, Od domków zagubionych, Dopomóż Franciszkowi I znajdźcie Muszce domek! I weźcie do pomocy Świętego Ekspedyta, On błyskawicznie działa, Więc Musię domek wnet powita. Powita naszą Muszkę, Głaskami, całusami. Kochana nasza Muszko Już zawsze będziesz z nami! A Pani jej kochana, Co czuwa nad nią z góry, Uroni szczęścia łezkę I zabrzmią anielskie chóry. Quote
Figa Bez Maku Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dróżka do Muszki serduszka jest miękka jak psia poduszka by można nią kroczyć wygodnie czy w spódnicy jesteś czy w spodniach, jest jasna żeby zębów nie trzeba zbierać jest prosta, bo Muszka jest szczera. Jest czysta jak czysta psia dusza wyruszaj w tę drogę wyruszaj... Quote
iwlajn Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A ja siedzę i myślę o co chodzi z tymi zębami w Figi wierszu, na szczęście koleżanka już mi wytłumaczyła:) Quote
brazowa1 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Kolejny piekny wiersz dla malej Muszki.dziekujemy mamo Doroto Hej, święty Franciszku! Patronie braci mniejszych, Znajdź wreszcie Muszce domek, Niech na święta się ucieszy. A Ty święty Antoni, Od domków zagubionych, Dopomóż Franciszkowi I znajdźcie Muszce domek! I weźcie do pomocy Świętego Ekspedyta, On błyskawicznie działa, Więc Musię domek wnet powita. Powita naszą Muszkę, Głaskami, całusami. Kochana nasza Muszko Już zawsze będziesz z nami! A Pani jej kochana, Co czuwa nad nią z góry, Uroni szczęścia łezkę I zabrzmią anielskie chóry.[/quote] Quote
Figa Bez Maku Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 W Muszce jest tyle miłośći aż się z niej wylewa oczami ogonem śpiewa Odę do Radości jeśli ma komu.....czasami. Tyle bezcennego skarbu się marnuje ......bo Muszki ....nikt nie potrzebuje..? Quote
kaerjot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Muszko, ja nie umiem pisać wierszy, ale wciąż o tobie pamiętam Quote
Figa Bez Maku Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ciocia Kaerjot napisała że rymować nie próbowała:crazyeye: ważne by o Muszce pamiętała:loveu: i domku jej szukała:mad: :cool3: Quote
iwonamaj Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ciocie tutaj tak wytwale piszą, ale Muszka wcale nie wie o tym, ze życzymy jej domku jeszcze tej zimy! Quote
Figa Bez Maku Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jak się ciocia Iwonamaj odezwała to jakby wiosna do nas zawitała Mam nadzieję ,że nasze życzenia co do domku znalezienia może KTOŚ usłyszy i do Muszki duszy wsączy ciepełko wyczekiwane i znajdzie domek kochany Quote
iwonamaj Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Wiem, przyznaję- zaniedbałam Muszkę, ale pamiętałam że o Musię tutaj dbają ciocie, które ją kochają Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja nie zapomniałam o Muszce !! Nie nie !! Calutki czas szukam jej domku z uporem maniaka :roll: Ale co pojawi się światełko to znowu znika :placz::placz::placz: Jakbym waliła głową o mur!! Czy ludzie nie mają w sobie za grosz serca tylko myślą o sobie? A przecież jest tak przyjemnie dać komuś szczęście.... Quote
Recommended Posts