brazowa1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Kochana Pysiu jestes :loveu: Muszce,co obudziła w nas poetow,domku szukamy. Quote
Neris Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ej, a kto to ten uszaty w lewym dolny rogu? Pytam pytam i nic. Quote
Neris Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Tak myślałam, ale nie chciałam się przed szereg wyrywać... Inaczej jakoś na tym zgjęciu wygląda, buzię ma szerszą. Quote
brazowa1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Malizna Mandaryna spi w łóżku,rzadzi w domu,Muszka tez tak chce! Quote
Figa Bez Maku Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Już następny roczek leci Muszka sama wciąż na świecie..:placz: A może i ty człowieku także na przyjaźń czekasz? A ona jest tak blisko... nie trzeba jechać z walizką:shake: Wystarczy smycz i obróżka:eviltong: I Twoja na wieki - Muszka:loveu: :multi: Quote
iwlajn Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A cioteczka już od rana bierze się za rymowanie:) Quote
Figa Bez Maku Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bo też ta ciotka Figa od pracy się nie miga By znaleźć Muszce ....wiecie najlepszy domek w świecie Quote
iwlajn Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ciekawe gdzie cioteczka tak skutecznie rymuje, nie w pracy przypadkiem?:) Quote
Figa Bez Maku Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ciocia Iwlajn się nie myli ale to tak w wolnej chwili musi sobie wszak pracę umilić gdy ją rutyna przyszpili.... Quote
mama_Dorota Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Drogie ciocie, ciotki miłe, Muszce trzeba zmienić imię! Nasza Musia Muzą Dawno już się stała, Skrzydeł do latania Nie potrzebowała. Lata Muza i niestety :razz: Jeszcze trafi do poety, Prozaika lub malarza, Albo nawet do rzeźbiarza. A gdy się poeta zdecyduje na ten krok, To będzie dla wszystkich przełomowy rok. Panu koledzy Muzy pozazdroszczą, Rano sobie wstaną i do schronisk pomkną. A gdy już wpadną , Do schronisk w całym kraju, My będziemy w biedzie, A psy będą w raju. Będziemy mieć problem, Bo pustki będą w schronach. Niejeden dogomaniak Przed kompem z nudów skona. Lecz wolę taką nudę I śmierć przed komputerem, Byle by liczba psiaków w schronie Była określana zerem. A tak przypadkiem czy nikt nie ma jakichś dojść albo znajomych poetów, pisarzy, malarzy lub rzeźbiarzy? Może i marne te nasze wypociny, ale za to z serca. Może ktoś by opisał naszą Musię-Muzę w jakiejś gazecie dla literatów -tomik naszych rymowanek dla Musi jest cenniejszy niż te wszystkie nagradzane utwory, cenniejsze od tych nagrodzonych literacką nagrodą Nobla!!! I nie dajcie sobie wmówić, że to nieprawda. Kto oprócz nas pisał wierszyki dla psa ze schroniska i robił wszystko żeby tylko znaleźć mu domek? Rozmarzyłam się... Ale wiecie -marzenia się spełniają! Ja to już wiem i bardzo w to wierzę, że w końcu Musia znajdzie domek! Quote
brazowa1 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Niesamowite,ze mała,brzydka psina potrafi takie talenty z ludzi wydobyc! Muszka-Muza,lec do gory! Quote
kaerjot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 brazowa1 napisał(a):Niesamowite,ze mała,brzydka psina potrafi takie talenty z ludzi wydobyc! Muszka-Muza,lec do gory! A Ta dalej swoje :mad: Quote
Figa Bez Maku Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Gdyby nasza Muszka spotkała Św. Franciszka w oczy by Mu się wpatrzyła.. o domek poprosiła..... Ale Sw. Franciszek po ziemi już nie chodzi:placz: szukajmy domku dla Muszki my ciut starsi i wy całkiem młodzi:multi: Quote
Figa Bez Maku Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj ciotko Brązowa gdzie Ty oczy chowasz? A przyjrzyj sie Muszce dokładnie? czy na nią mówić " brzydka" to ładnie? Quote
mama_Dorota Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ciotka brazowa ma chyba Poważny kłopot z oczami. Do głosu już Jej nie dopuścimy. Podnosimy Muszkę sami! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: Quote
Figa Bez Maku Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Zapewnić możemy szczerze , że Muszka niezwykłe jest zwierzę. Wyzwala w ludziach same zalety i piękna jest nawet dla estety:loveu: Jeśli umiesz patrzeć w serce to na pewno nie będziesz w rozterce. Komu Muszkę komu? chciałaby Muszka do domu:roll: Quote
Figa Bez Maku Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Chodźże tu Ciotko Brązowa:cool3: za komputer się nie chowaj:mad: może Ci Muszka wybaczy ( na to liczę) gdy wierszyk dla niej napiszesz Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Brązowa tutaj nie przyjdzie, Za bardzo cioteczek się boi. :mad: :evil_lol: Ale my Jej wybaczymy, gdy nam pokaże Gdzie Pancia i nowy domek Muszki stoi. :razz: Quote
Figa Bez Maku Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dajmy spokój Brązowej:evil_lol: ona nie ma do tego głowy.. szuka rymu do " Muszko przebacz" nie trzeba Brązowa.. nie trzeba.:cool1: Na pewno wybaczy Ci Muszka z całego złotego serduszka:loveu: Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Spokoju Brązowej ja nie dam, "Brzydkiej Muszki" Jej nie wybaczę! :mad: Być może serce mi zmięknie, Gdy nowy domek zobaczę. :loveu: Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A wiecie co ja Wam powiem? Szatański pomysł mam w głowie. Że tą "bardzo brzydką Muszkę" ODDAMY DO DOMKU -BRĄZOWEJ!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts