Figa Bez Maku Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Oto jest opowieść cała.... jak się Mucha... Muzą stała:crazyeye: :loveu: Quote
iwonamaj Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dzisiaj leniuch mnie ogarnął wenę twórczą mam więc marną... Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A ja wenę lepszą mam, Domku znajduj się raz dwa! Quote
Figa Bez Maku Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Może o Muzę:lol: zapyta jakaś miła kobita, albo pan sympatyczny toć to zwierzak prześliczny:loveu: Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 mALA NASZA GRUBASNA PSINA CZEKA NA DOM,,,,,, Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 to jestem i juz:evil_lol: Tu potrzeba piora Dusi Aby pomoc naszej Musi Muszka bowiem to wyjatek A ten wierszyk to poczatek Co odmienic wszystko moze I wnet Muszce dopomoze Zatem kilka slow o Muni Grubiutenkiej slodkiej suni Muszka miala dobre zycie Pancia dbala nalezycie Dogadzala i glaskala W sliczny lepek calowala Od malenka o nia dbala Wszedzie z soba zabierala Gdy Muszka skonczyla 8 lat Zawalil jej sie caly swiat Pani zostala pochowana Muszka do schroniska oddana Muszka teskni juz dwa lata Szuka siostry albo brata Smieje sie do ludzi szczerze Znajdzie domek-ja w to wierze Muszce trzeba dobrej pani Co ukocha i nie zgani Muszka przyjdzie na wolanie Poda lapcie na zadanie Muszka cala sie raduje i ogonkiem pomerduje Drogie Panie teraz wiecie Taka Muszka jest na swiecie Muszce pilno jest do domu Komu Muszke?Komu, komu? Quote
Tiger Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dusje............. Brak mi słów........ BRAWO!!!! Quote
kaerjot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dusje, czy mogę ten wierszyk wkleić do ogłoszenia Muszki na allegro? Quote
Celina12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :crazyeye::crazyeye:-cudny wierszyk..... Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='kaerjot']dusje, czy mogę ten wierszyk wkleić do ogłoszenia Muszki na allegro? Oczywiscie, przeciez to dla Muszki i na jej szczescie:lol: Polecam sie na przyszlosc i nie pytajcie mnie kochani o zgode na publikacje bo to samo przez sie rozumie:lol: A jesli ciekawe moje Panie to zapraszam na Dimka watek gdzie tak chetnie "popisalam"sie rymami czestochowskimi w 2 wierszykach dla niego i Mamy_Doroty:evil_lol: Ech, stara baba Dusje nie wie juz co robic, palma bije i to rowno a chlop odlogiem lezy i w jakies cuda wierzy Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dusje -powaliło mnie! Nie wiem czy teraz powinnam już coś pisać. :evil_lol: No ale dla dobra Musi: Dusia weszła, rym wrzuciła, Wszystkim humor poprawiła. Poprawiła humor Muszce, I brązowej, i akuszce. A Dorota jest szczęśliwa, Że Ją tutaj zagoniła. Gdy tu częściej będzie Dusia To i znajdzie się podusia, Domek, pancia,inne psy... A nam pozostaną łzy. Quote
Kasia25 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja tu nic nie napiszę, bo Ciotek, to już nic nie przebije:evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pisz, pisz, musimy tomik wydać! :lol: Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A ja poczytalam wszystkie wierszyki tutaj i tez mnie powala:lol: Wesolo na watku a to dobry znak dla Muszki. W takim doborowym towarzystwie tylko patrzec jak znajdzie wlasna poduszke co przytuli Muszke:lol: Quote
dusje Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Muszko mila nie smuc sie Wkrotce domek znajdzie Cie To juz takie przeznaczenie Ze sie spelni twe marzenie Bedziesz lezec na podusi Obok glowki swej Paniusi Wiec zapomnij juz zmartwienia Wkrotce powiesz do widzenia!!!:lol: Quote
kaerjot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Wstawiłam do ogłoszenia wierszyk, może to kogoś zachęci. W końcu, nie każdemu psu wiersz napisano. Quote
Figa Bez Maku Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Kiedyś była tak kochana dzisiaj siedzi w schronie sama czeka aż jakaś pani każe jej pójść za nią Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
brazowa1 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Figa Bez Maku napisał(a):Kiedyś była tak kochana dzisiaj siedzi w schronie sama czeka aż jakaś pani każe jej pójść za nią Drogie panie,jak ona znajdzie dom,to ja te wiersze wydrukuje i bedzie tomik :"Dla Muszki" Z jej zdjeciami. Quote
Celina12 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Była sobie Muszka Mała co ze schoniska iśc juz chciała. Wszystkie Ciotki się dziwiły że się Muszką tlumy nie zachwyciły. Muszka bedzie kochać szczerze że nikt Jej nie chce-w to nie wierzę. Będzie grzała w zimne noce niepotrzebne będą koce. Potem szepnie Ci na uszko jesteś dla mnie jak Serduszko. Potem w policzek pocałuje bo takie jest Psie-Dziękuję. Quote
brazowa1 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 a ona mala,grubasna nawet nie wie,ze tylu Dogomaniakow w Polsce o niej wiersze pisze :) Quote
dusje Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='brazowa1']a ona mala,grubasna nawet nie wie,ze tylu Dogomaniakow w Polsce o niej wiersze pisze :) Zatem pora do Muszki wierszem przemawiac:lol: A tych na dlugo starczy- nie trzeba sie obawiac Ze Muszke wierszami strasznie zanudzimy Przeciez to dla niej wszystko co tutaj robimy Quote
mama_Dorota Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Brązowa wydać tomik wierszy obiecała, Kiedy wreszcie w domku będzie Muszka mała. Wierszy dużo spłodzimy, staniemy na głowie, Żeby wreszcie Muszka przed snem słuchała o sobie. Brązowej nie odpuścimy, wydać wiersze musi, Żeby pancia wiersze czytała jej do podusi. Leżąc na podusi oraz pod kołderką, Żeby Musia wiedziała, że jest Musią WIELKĄ. Quote
Recommended Posts