mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Wiecie, że mam dobre pomysły, I na ludziach i psach trochę znam się. Uważam, że: na dobre im obu wyjdzie Gdy Brązowa adoptuje Musię. :cool3: A ile brązowa ma piesków? :razz: :evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No i teraz będzie kicha! Brązowa uda, że nie pamięta o wątku. Zrobi wszystko żebyśmy nie wcisnęły Cudownej Muszki do Jej domku. :evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A więc suni Brązowej by się przydała Siostrzyczka do towarzystwa. Brązowej mniej czasu by zajmowała I kolejny schroniskowiec by na tym zyskał. :evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Brązowa nasze żarty zniesie I rymy nasze wytrzyma, Jeżeli dzięki temu Nasza Musia domek otrzyma. :lol: Quote
brazowa1 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Oj,Cioteczki ,Muszko przebacz;pieknas i młodaś jak jagoda. Ech,jakby mozliwa dwojka była,to juz by Wigor u mnie po meblach skakał... Quote
Figa Bez Maku Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Brązowa się pogniewała:evil_lol: " to ja Muszkę wyszukałam.. a teraz jakaś tam Figa rymami po mnie śmiga:crazyeye: :mad: Oj taki rym do "Muszka" można wyssać choćby z paluszka:cool3: a spróbujcie domek znaleźć:roll: do tego trzeba mieć talent:razz: " Quote
mama_Dorota Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No wreszcie! Rzekła Brązowa: Muszko przebacz: pięknaś i młodaś jak jagoda. Brązowa :glaszcze: :buzi: :calus: nie płacz. Przecież my wiemy, że jak byś mogła, to byś zabrała do domu wszystkie nieszczęścia schroniskowe. A to jest niestety nierealne :shake: A to dla Ciebie za Twoje serduszko: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Ale nie martw się, tak zupełnie Ci nie odpuścimy -jeszcze "porymamy" :evil_lol: A Wigorek, nie powiem, też kochana psinka Quote
Figa Bez Maku Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mama Dorota Brązową ugłaskała wirtualne kwiatki podarowała. A Muszka śmieje się z nas szukajcie mi ciotki domku- już czas! O moją urodę mniejsza:cool1: dla swojej pańci będę najładniejsza.:multi: Ot i rzekła mądra sunia:loveu: i kto by tak rozsądnie umiał?:loveu: Quote
brazowa1 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ja nie zartuje-Muszka do domu,a ja drukuje te wierszyki! To naprawde jest cos! Quote
Figa Bez Maku Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A ja się wcale nie zrażam:cool3: ,że ciągle się powtarzam:cool1: I jak mantrę wystukuję: MUSZKA DOMKU POSZUKUJE:loveu: Quote
mama_Dorota Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Muszka domku poszukuje- Coś mi w głowie wciąż rymuje. Oby tylko te rymy dały Muszce domek doskonały. Quote
iwlajn Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Z takim wsparciem to domek musi się znaleźć. Quote
brazowa1 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Już następny roczek leci Muszka sama wciąż na świecie..:placz: A może i ty człowieku także na przyjaźń czekasz? A ona jest tak blisko... nie trzeba jechać z walizką:shake: Wystarczy smycz i obróżka:eviltong: I Twoja na wieki - Muszka:loveu: :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Przecież ta nasza Muszka nie jest wcale taka staruszka:cool3: Umie cieszyć się jak szczeniaczek ale tak często nie płacze:loveu: Nie trzeba jej uczyć czystości, tylko dać trochę miłości:loveu: , bo jest już dobrze wychowana i tylko czeka na panią lub pana Quote
Figa Bez Maku Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ciotka Figa zagląda do Muszki z nadzieją że ją kiedyś inne ciotki wyśmieją:lol: :" Idź sobie Figo z tymi wierszykami:mad: bo najgorsze jest już za nami:loveu: " Muszka ma domek wspaniały:loveu: pisz komu innemu banały:evil_lol: Oj tak sobie Figa marzy....... bo już coraz krótszy kalendarzyk:placz: Może następny rok Muszce przyniesie pańcię , domek i zmianę w adresie? Quote
Figa Bez Maku Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jak długo jeszcze Muszka będzie miała siłę na radość? Jak długo jej serduszko odczuwać będzie miłość? oby sie nie zgubiła ufność suni, która jak ...pies kochać umie Quote
mama_Dorota Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Mamę_Dorotę wena opuściła, Gdyż ciągle bez skutku Muszkę podnosiła. Podnosiła Musię rano, w dzień i w nocy, I wciąż brak efektów takiej jej pomocy. :placz: :placz: :placz: Św. Ekspedycie -daj Muszce dobry domek -natychmiast! Quote
Figa Bez Maku Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zjawiła się ciotka Akucha by przypomnieć jak słodka jest Mucha. Muszko masz cudne oblicze domku Ci serdecznie życzę Quote
brazowa1 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Takie piekne wiersze! A Muszka na samym dole... Quote
Figa Bez Maku Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Idą idą Święta.. kto o Muszce pamięta? Gdy z rodziną będziemy opłatkiem się dzielić pomyślmy o Muszce o sercu anielim:loveu: i gdy będziemy z barszczykiem jeść uszka wypowiedzmy życzenie: "niech dom znajdzie Muszka" A wszystkim cioteczkom co Muszkę kochają Figa z rodziną Świąteczne życzenia przesyłają Quote
brazowa1 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 pirwszy wiersz Dusje :loveu: jeszcze raz! Tu potrzeba piora Dusi Aby pomoc naszej Musi Muszka bowiem to wyjatek A ten wierszyk to poczatek Co odmienic wszystko moze I wnet Muszce dopomoze Zatem kilka slow o Muni Grubiutenkiej slodkiej suni Muszka miala dobre zycie Pancia dbala nalezycie Dogadzala i glaskala W sliczny lepek calowala Od malenka o nia dbala Wszedzie z soba zabierala Gdy Muszka skonczyla 8 lat Zawalil jej sie caly swiat Pani zostala pochowana Muszka do schroniska oddana Muszka teskni juz dwa lata Szuka siostry albo brata Smieje sie do ludzi szczerze Znajdzie domek-ja w to wierze Muszce trzeba dobrej pani Co ukocha i nie zgani Muszka przyjdzie na wolanie Poda lapcie na zadanie Muszka cala sie raduje i ogonkiem pomerduje Drogie Panie teraz wiecie Taka Muszka jest na swiecie Muszce pilno jest do domu Komu Muszke?Komu, komu? Quote
dusje Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Muszko mila, juz nie wiersze Ale checi jak najszczersze Licza sie dla ciebie mila By gwiazdeczka zaswiecila Niech ta gwiazdka ci zaswieci Da ci dom i dobre dzieci Zeby gwiazdka sie sprawdzila Przeciez jestes taka mila Tu w tym miejscu Muszka prosi: Kto do domu mnie zaprosi Ja nie bede uciazliwa Ja po prostu jestem mila Nie odrzucaj mnie serduszko Za twa milosc dam ci wszystko Moja milosc jest dla ciebie Tak powiada gwiazdka w niebie Quote
mama_Dorota Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Muszko tak bardzo się starałam, ale nie udało mi się znaleźć ci domu. :-( Musisz jeszcze trochę poczekać... Quote
Recommended Posts