Figa Bez Maku Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Muszka siedzi w schronie czy świat zapomniał o niej? Czy życie Muszki się odmieni? i schron zostanie tylko wspomnieniem? Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Mi się nie marzy gruszka - pietruszka tylko ta mała włochata Muszka :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asia M napisała ,że naszą Muszkę by chciałą:evil_lol: Weż Asiu Muszkę do siebie:loveu: :cool1: będzie wam razem jak w niebie :cool3: Quote
kaerjot Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Wczoraj patrzyłam sobie przez kraty na Muszkę i myślałam, że w sumie to ona pasuje na muzę poetów. Drobniutka i jakaś taka krucha istotka z tej naszej Muszki. Quote
Figa Bez Maku Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Szukamy dla Muszki domu wierszyków piszemy tony, szukamy dla Muszki człowieka , który gdzieś na nią czeka Quote
kaerjot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Muszko .......................................... Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 No............. kasia,a moze wydrukowalabys mi cos ....wierszykow pare? ze zdjeciami?Pomysła mam.... Quote
kaerjot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Znaczy się Muszkowe wierszyki masz na myśli? Quote
Figa Bez Maku Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czy Muszka uroki zimy pamięta? teraz w schronie zamknięta? wspomina spacerki ośnieżoną drogą.... o tym pieski w schronie marzyć tylko mogą.... Quote
Figa Bez Maku Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Czy Muszka jeszcze pamięta jak pachną domowe Święta? I że Mikołaj Święty jej także przynosił prezenty? Quote
Figa Bez Maku Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czy Muszka pamięta jeszcze zapach łąki mokrej od deszczu? Czy wiatr jej wspomnienie przyniesie o parku, kwiatach i lesie? Quote
Figa Bez Maku Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Czy Muszka jeszcze pamięta radosne, szczęśliwe zwierzęta? Tu w schronie tyle smutku dokoła tylko Muszka umie jeszcze być wesoła.... Quote
brazowa1 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 wracam z wyprawy pt "Tina i Dzekus" a tu taka informacja mnie czeka!:multi: Tylko prosze,nie pytajcie mnie jeszcze o nic,bo bede wiecej wiedziala po kontroli tozowskiej . Pytalam pracownikow i jest to fajna,starsza pani,ktora szukala dla siebie starszego pieska. Sama jestem ciekawa i podekscytowana! Quote
Celina12 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi::multi::multi:-jak się cieszę-będę cierpliwie czekała na nowe wieści...:loveu: Quote
Kasia25 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jedna Mucha wyfrunęła:multi: :multi: :multi: Czas na drugą:cool3: A właściciel niech się odezwie to tomik dostanie, nie:diabloti: Quote
Asia_M Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi: :multi: :multi: Jupiiiiii!!!!!!!!! Quote
Figa Bez Maku Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Brązowa..uszczypnij mnie wirtualnie:shocked!: Twój post powalił mnie totalnie!:huh: Bardziej ucieszyć się nie mogę:bigok: :laola: Muszko.. szczęśliwie ruszaj w drogę:angel: i odezwij się czasem na dogo ( może Ci i w tym Ciotki pomogą?):loveu: Quote
wiewiora1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 NAPRAWDę????????!!!!!!! Muszka ma dom????!!!!!!! Boszzzzzzzzzzz:placz::placz::placz::placz::placz: A ja tyle łez wylałam że nie potrafię domu dla niej znaleść :placz: Zawsze miałam dar przekonywania ale tym razem jakby normalnie jakiś mur się zrobił :angryy: Nigdy nie szukałam tyle czasu domu dla psa...... Powiem Wam że jestem szczęśliwa :multi::multi::multi::multi::multi: Lecą mi łzy szczęścia a nie rozpaczy :placz::multi::loveu: Boże...Chyba pójdę do kościoła i dam na msze z radości ;) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kasia25 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Tyle, fajowych Ciotek, zaglądało , podnosiło, to musiało się tak skończyć!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mama_Dorota Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Brązowa, powaliłaś mnie tą wiadomością! Ja tu po chorobie wchodzę z nowym wierszykiem i nie wierzę własnym oczom :crazyeye: Nie wiem, kto jest szczęśliwszy ja czy Muszka :lol: A jednak św. Franciszek nas wysłuchał :multi: Quote
iwonamaj Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę!!! Muszko bądż szczęśliwa! Quote
iwlajn Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Super, super!!!!:sweetCyb::sweetCyb: To Wasze wierszyki Drogie Cioteczki tak Muszce domek wyczarowały. :iloveyou::iloveyou::klacz::klacz: Quote
Recommended Posts