Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/Tb7s-0IjiKI/AAAAAAAADJg/yKJ1QD1Ha8w/IMG_6266.JPG[/url]
brak słów:evil_lol::evil_lol:

Piękne prosięta masz:loveu:

Posted

Trzymajcie kciuki za Furke...tak bardzo sie boje...w poniedzialek wieczorkiem mam nadzieje wszystko sie wyjasni po dokladnych badaniach. Dzisiaj mnie scielo z nog ale wierze, wierze ze to pomylka, ze wet konowal, ze to sie nie dzieje naprawde...wierze tak bardzo w to wierze :(
Trzymajcie kciuki za moja pregowana wredotke...ta cholerna niepewnosc mnie wykonczy, nie wiem jak dotrwam do poniedzialku.
Niby wiem ze dzisiajsze badanie, diagnoze mozna sobie wsadzic gleboko...ale i tak sie boje ze to nie pomylka, ze mial racje...cholernie sie boje...nie teraz, nie tak...zbyt wczesnie...nie moje pregowana ksiezniczka........nie wyrobie do poniedzialku chyba.

Posted

W poniedzialek sie okaze co sie dzieje...jedziemy do Torunia, do dobrego, zaufanego weta...weta ktorego diagnozie zaufam...narazie wbrew logice, wbrew zdrowemu rozsadkowi panikuje i wyje...w poniedzialek napisze co sie dzieje...narazie nie wiem, a w to co dzisiaj uslyszlam nie wierze...ale i tak panicznie sie boje;/

Posted

Fur była u konowała który bez badań na dotyk postawił diagnozę. Fur wiesz, że masz mu nie wierzyć bo on wróżką nie jest tylko debilem. W poniedziałek będzie dobrze i wszscy go wyśmiejemy.

Posted

Gosia bedzie dobrze!! pamietam jak mi opowiadalas o konowalach w anglii, tez wielkie diagnozy stawiali wielcy lekarze wiec sie nei martw, wszystko bedzie ok...

:glaszcze:
[SIZE=1]a swoja droga tez bym ocipiala do poniedzialku:shake:[/SIZE]

Posted

Chrzanić debila konowała (wiem, łatwo się mówi...). Papla głupek pewnie co mu ślina na język przyniesie.
Trzymaj się :glaszcze:. Oby do poniedziałku, kiedy wszystko się wyjaśni. A wtedy, już z uśmiechem na ustach, pojedziesz do pseudoweta i lutniesz mu w ryło!

Posted

[quote name='maciaszek']...Oby do poniedziałku, kiedy wszystko się wyjaśni. A wtedy, już z uśmiechem na ustach, [B]pojedziesz do pseudoweta i lutniesz mu w ryło![/B][/QUOTE]
I ja się przyłączam do tej wypowiedzi, bo oddaje w pełni to co myślę i co czuję;-)
Z całych sił zaciskam:thumbs:I czekam na wieści w poniedziałek;-) Będzie dobrze, musi być:glaszcze:

Posted

zapraszam na bazarek, z którego dochód wspomoże między innymi również podopiecznych furciaczkowej, czyli corsiaki w potrzebie na które tak mało jest deklaracji
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207432-SUPER-GAD%C5%BBECIARSKO-BI%C5%BBUTERYJNO-PSI-bazar-na-BB-i-nie-tylko-do-20.05?p=16839570#post16839570[/url]