Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Mariuszku... wszystkiego dobrego!
Na jakieś zdjęcia liczymy :)

Jak się uda Panią Lolkową uprosić, to może będą ;)

Zaraz wrzucę skany rachunków. I niech Lilo zadecyduje co z tymi 40 zł :)

Posted

A już pisałam wcześniej że kasiorkę dajcie temu komu uważacie , ja nie jestem teraz na bieżąco w potrzebach jakie są :) Fajnie by było jakby fotki były....

Posted

A ja przekazuję wieści od Tosi :)

"Tosia ma się świetnie. Z moją sunią są już koleżankami i wszędzie przechadzają się razem. Jeżeli chodzi o rodzinę to wszyscy ją pokochali(nie mogło być inaczej-jest poprostu urocza). Spaceruje po całym domu i nawet na obcych szczeka:).Ale potrafią też i psocić(obgryzły mi kwiatka, roznoszą ciuchy po całym domu-oczywiście jak nikt nie widzi:) Tosia oczywiście jest już zaszczepiona(dostała szczepionkę skojarzoną), zaczipowana i wprowadzona do bazy danych,odrobaczona i odpchlona. Zdjęcia która pani zasyłam są z telefonu i mogą nie być najlepszej jakości- następnym razem postaram się wysłać lepsze. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję"

Posted

zerduszko napisał(a):
Szkoda, że uciekła z kadru. Lalunia :)

Dodałam jeszcze pozostałe zdjęcia powyżej :)

Przy okazji zapraszam na wątek moich kocich tymczasów :)
Może ktoś będzie znał dobry domek dla nich jak dorosną lub może wesprzeć groszem :oops: bo maluchy i mama tydzień w klinice spędziły.
http://www.dogomania.pl/threads/212691-Chora-koteczka-i-jej-2-malc%C3%B3w-potrzebuje-pomocy!-Nie-mam-pomys%C5%82u!

Posted

Dzwoniła dziś do mnie Pani Maniusia :) Ze zdrówkiem już wszystko ok. Był już kąpany, czesany - daje ładnie wszystko sobie robić. Państwo są z neigo zadowoleni :) Ale łobuz zaczął ujadać jak durny przy płocie.... przypomnę, ze u mnie nie szczekał wcale jak ktoś przychodził (może mieszkał na podwórzu?). Był też wypadek... jakiś chłopiec drażnił Maniusia, a dzień później mieli spotkanie oko w oko i jeśli dobrze zrozumiałam, to Maniuś doskoczył i go złapał za spodnie! Nic mu nie zrobił, ale dacie wiarę, że ta pierdoła wyczynia takie rzeczy! Trzeba mieć na neigo oko. Poprosiłam o zdjęcia.

Posted

wilczy zew napisał(a):
wiedział,że jesteś zołza i u Ciebie nie wolno szczekać :evil_lol:

To samo pomyślałam :lol: Po Swissie nie nadaję się na dt, bo i Teo pokazał niezłe rogi w nowym domu, a teraz nawet wylękniony Mariuszek :evil_lol:

Tylko dlaczemu moje suki tego nie wiedzą :peace:

Posted

Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958

Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...