Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooooo... pojechali :lol: pokazałam wszystko, Mariutkowe histeryzowanie, Markowanie gryzienia, braki w zębach, brzydką sierść. Maniuś tez pokazał, jak ładnie oszczekuje obcych :lol: <Liz go nauczyła> Chyba będzie Maniusiem. Pani Mariutkowa bardzo czuła i delikatna, rozpływała się nad nim :)

Łezkę dopiero w domu uroniłam :( Będę za nim bardzo tęsknić, mogłabym mieć takiego psa :(

A Pani od Loli bardzo zdecydowana, ma stanowcze podejście do psów :) Ja z moją mamusią tez takie jesteśmy, hehehe ;)

Posted

powodzenia Maniuś!!!!!! :laola:

zerduszko mamy drugiego ideałka - Maxa - dziś go obcięłam, jutro kastrujemy i gotowy - wczoraj chcieli go do schroniska oddać ale na szczęście ze schroniska zadzwonili do Ulki, Ulka do mnie i zdecydowałyśmy, że go bierzemy bo szkoda psiaka z domu do schronu - cud przy obcinaniu anioł! wesołek, kochany, domowy, jedyny minus to podobno dość głośny w domu więc raczej nie do bloku, uwielbiam go

Posted

Nie ma za co, to była sama przyjemność.

Właśnie zawołałam Mariutka, co on się tak zaszył w sypialni... :( same baby mi śpią na kanapie. Kurde, tęsknię :(

Ps. Co z finansami. Mam sugestię.

Posted

Myślę, że skoro Lilo zrobiła wskazanie celowe, a nie były potrzebne te pieniądze, to ona powinna zadecydować co z nimi zrobić. Natomiast co do reszty zadecyduj Ty z racji nadpłaty na kastrację.

Nie obraziłabym się gdyby grosz z tej sumy spadł na szczeniaki.

Posted

Dzięki Aniu :)

[quote name='malawaszka']zatem pieniązki z bazarku sznupkowego, które miały być dla Mariuszka pójdą dla reszty brodatych naszych[/QUOTE]
I to co Lilo posłała Ci na kastrację chyba też :)

Posted

[quote name='zerduszko']

I to co Lilo posłała Ci na kastrację chyba też :)[/QUOTE]

tak - mam od lilo 40 zł w tym było 20 zł na Mario - więc jesli lilo nie będzie protestować to będzie ta kasa dla Gorana

Posted

Nie zapomniała, tylko dopiero wróciłam do domu. Państwo są zadowoleni z Mariutka, uroczy chłopak. Tylko z gojeniem się problemy. Dalej.... Ale podobno teraz już do przodu, choć było jeszcze gorzej niż jak byłam z nim u weta. A panikarz nie da sobie dotknąć. Bidulek mój kochany. Na szczęście test Państwo przeszli pozytywnie, ani pół telefonu czy pretensji. Ich pies też miał problemy po kastracji, więc mają doświadczenie.