zerduszko Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='lilo']Oby jak najszybciej było dobrze. A to co u Was takie wykopki drogowe ?? że dojechac sie nie da do Zerduszka ??[/QUOTE] Wybory będą jakieś na jesieni chyba ;) Quote
wilczy zew Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 to on biedny i Ty biedna :buzi: ale domek fajny :multi: Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Nooooo... pojechali :lol: pokazałam wszystko, Mariutkowe histeryzowanie, Markowanie gryzienia, braki w zębach, brzydką sierść. Maniuś tez pokazał, jak ładnie oszczekuje obcych :lol: <Liz go nauczyła> Chyba będzie Maniusiem. Pani Mariutkowa bardzo czuła i delikatna, rozpływała się nad nim :) Łezkę dopiero w domu uroniłam :( Będę za nim bardzo tęsknić, mogłabym mieć takiego psa :( A Pani od Loli bardzo zdecydowana, ma stanowcze podejście do psów :) Ja z moją mamusią tez takie jesteśmy, hehehe ;) Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 powodzenia Maniuś!!!!!! :laola: zerduszko mamy drugiego ideałka - Maxa - dziś go obcięłam, jutro kastrujemy i gotowy - wczoraj chcieli go do schroniska oddać ale na szczęście ze schroniska zadzwonili do Ulki, Ulka do mnie i zdecydowałyśmy, że go bierzemy bo szkoda psiaka z domu do schronu - cud przy obcinaniu anioł! wesołek, kochany, domowy, jedyny minus to podobno dość głośny w domu więc raczej nie do bloku, uwielbiam go Quote
ania z poznania Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Jak fajnie :Cool!::Cool!: Maniulek w domu!!!! Zerduszko, dziękujemy Ci bardzo za opiekę nad Mariem, za to, że zaprosiłaś go do siebie:buzi:!!!! Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Nie ma za co, to była sama przyjemność. Właśnie zawołałam Mariutka, co on się tak zaszył w sypialni... :( same baby mi śpią na kanapie. Kurde, tęsknię :( Ps. Co z finansami. Mam sugestię. Quote
SkarpetKa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Kobiety jesteście wspaniałe!!! Bardzo dziękujemy za wszystko :):):) Quote
ania z poznania Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Ps. Co z finansami. Mam sugestię. Słuchamy :) Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Myślę, że skoro Lilo zrobiła wskazanie celowe, a nie były potrzebne te pieniądze, to ona powinna zadecydować co z nimi zrobić. Natomiast co do reszty zadecyduj Ty z racji nadpłaty na kastrację. Nie obraziłabym się gdyby grosz z tej sumy spadł na szczeniaki. Quote
ania z poznania Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Ok, to tak zrobimy. Zerduszko, to oblicz ile jest do zwrotu, później ustalimy szczegóły :). Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Policzone jest wsio. 159 - 40 od Lilo = 119 zł do Twojego rozdysponowania. Quote
ania z poznania Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 To połowę przeznacz na szczeniaczki, dobrze, a połowę poproszę do zwrotu, przeznaczę ją na zdiagnozowanie okulistyczne szczeniaczka na BDT u KateBono. Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 zatem pieniązki z bazarku sznupkowego, które miały być dla Mariuszka pójdą dla reszty brodatych naszych Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dzięki Aniu :) [quote name='malawaszka']zatem pieniązki z bazarku sznupkowego, które miały być dla Mariuszka pójdą dla reszty brodatych naszych[/QUOTE] I to co Lilo posłała Ci na kastrację chyba też :) Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='zerduszko'] I to co Lilo posłała Ci na kastrację chyba też :)[/QUOTE] tak - mam od lilo 40 zł w tym było 20 zł na Mario - więc jesli lilo nie będzie protestować to będzie ta kasa dla Gorana Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dlatego piszę chyba :lol: Aniu - kasę odesłać na to konto, z którego przyszła? Quote
ania z poznania Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Tak :). Zerduszko, wiesz może co u Maniusia słychać? Quote
lilo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ciotki rozdysponujcie wg uznania :) ja nie protestuje ...a który to Goran ?? bo nie wiem czy wiem Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 klik w moim podpisie - nowy olbrzym z chorymi uszami Quote
zerduszko Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='ania z poznania']Tak :). Zerduszko, wiesz może co u Maniusia słychać?[/QUOTE] Nie wiem :) Umówiłyśmy się na tel. po weekendzie. Quote
SkarpetKa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 A po łikendzie to już jutro :) - z niecierpliwością czekamy na wieści! Quote
lilo Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 juz po weekendzie juz po weekendzie :) i co ?? i co ?? Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Pani nie dzwoniła, zadzwonię jutro. Jak nie zapomnę ;) Quote
zerduszko Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nie zapomniała, tylko dopiero wróciłam do domu. Państwo są zadowoleni z Mariutka, uroczy chłopak. Tylko z gojeniem się problemy. Dalej.... Ale podobno teraz już do przodu, choć było jeszcze gorzej niż jak byłam z nim u weta. A panikarz nie da sobie dotknąć. Bidulek mój kochany. Na szczęście test Państwo przeszli pozytywnie, ani pół telefonu czy pretensji. Ich pies też miał problemy po kastracji, więc mają doświadczenie. Quote
Recommended Posts