Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To musimy coś wykombinować z kasą na sterylkę, ja jestem już naprawdę spłukana i chyba zamieszkam w boksie w schronie :)
Mam już nawet pomysł w którym i nie jest to boks Claudii, bo by mnie Harada zeżarł :)
ALe 10 zł na pewno prześlę na sterylkę Sabci :)

Posted

[quote name='Noemi1']To musimy coś wykombinować z kasą na sterylkę, ja jestem już naprawdę spłukana i chyba zamieszkam w boksie w schronie :)
Mam już nawet pomysł w którym i nie jest to boks Claudii, bo by mnie Harada zeżarł :)
ALe 10 zł na pewno prześlę na sterylkę Sabci :)[/QUOTE]

idz do Francesco - on Cię przyjmie;)

a kaskę trzeba zacząć zbierać - ja bardzo lipnie stoję, ale mogę zaproponować pierwsze 20zł, kto dorzuci cosik?:)

Posted

Francesco tak, ale tam są nowe dwie wredoty, jedna na spacerze w niedz. zapolowała na moją rękę. Na szczęscie jej się nie udało.
Nie ja do Ritki i Puszka, oboje się przytulają i nie chcą wypuścić z boksu po spacerze tylko proszę o głaski i przytulanki :) Nawet na spacerze nie są tak kontaktowi :)

Posted

[quote name='Noemi1']Francesco tak, ale tam są nowe dwie wredoty, jedna na spacerze w niedz. zapolowała na moją rękę. Na szczęscie jej się nie udało.
Nie ja do Ritki i Puszka, oboje się przytulają i nie chcą wypuścić z boksu po spacerze tylko proszę o głaski i przytulanki :) Nawet na spacerze nie są tak kontaktowi :)[/QUOTE]

no to lepiej przywieź szamę na przekupstwo żeby Cię zaadoptowali:)

Posted

tak jak pisałam na innych wątkach: nie dojechałąm:(
ukradli nam lusterko z samochodu i musieliśmy wcześniej wracać - bo pociągiem:angryy:
będę u Sabusi za 2 tyg.

ale cały czas mam kontakt z Sylwią - kupiła jej szelki, Saba opędzlowuje już drugie opakowanie karmy no i kasa się kończy....:(
na Vivie jest 15 zł
u mnie z allegro uzbierało się 40

Sylwia ma mi przysłać wszystkie fakturki to zrobię rozliczenie

musimy Sabie zrobić sterylkę - miejmy nadzieję że uda się zagadać ze znajomym i zarazem najlepszym w Chełmie wetem żeby zrobił za 200zł. Ogłoszenia porozwieszane - na razie cisza:(