handzia Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kochane, mój Tz zgłosił ten temat, ale bez odzewu na razie. Za mało drastyczne podobno :( Quote
Noemi1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 handzia napisał(a):Kochane, mój Tz zgłosił ten temat, ale bez odzewu na razie. Za mało drastyczne podobno :( Taaaa, jakby umordowali skutecznie to by było drastyczne :( I najlepiej przed kamerą :( Moja prośba wiem, że też trafiła do właściwej osoby i raczej ciszaa :( Quote
wojtuś Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 I ja na zaproszenie jestem:) Witam sie z Sabusią i pięknie z Wami:) Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 wojtuś napisał(a):I ja na zaproszenie jestem:) Witam sie z Sabusią i pięknie z Wami:) hej wujaszku!:) ---------- dziewczyny, może jeszcze się odezwą z TV, jeszcze nie wszystko stracone Quote
Noemi1 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 To ja powiem dziś dobranoc cioteczkom i wujaszkowi :) Quote
Agnieszka_K Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 to ja dzień dobry:) trochę spóźnione, ale dopiero komputer dopadłam:) Quote
Noemi1 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 U nas już słonko próbuje się przedrzeć :) Witam wszystkich :) Quote
wojtuś Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Przywitam sie z Sabcią:) A u nas wczoraj i w nocy lało, wiało i grzmiało;);) Dzisiaj też podobnie ma być, tak burzowo ;) Kochani pozdrawiam :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 wojtuś napisał(a):Przywitam sie z Sabcią:) A u nas wczoraj i w nocy lało, wiało i grzmiało;);) Dzisiaj też podobnie ma być, tak burzowo ;) Kochani pozdrawiam :loveu: Pozdrawiamy naszego wujaszka po dłuższej nieobecności:loveu: Pokazuj się Sabuniu w ten deszczowy dzień :shake: Quote
Agnieszka_K Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Kamila Proc']troche slonko tez dzisiaj swieci słonko było, ale w nocy burza, i zaraz chyba też lunie. Na szczęście u Sabci jest słonecznie i wesoło: zaraz wejdzie Sylwia i napisze, na razie rachuneczki (faktury za karmę będa jak odzyska od księgowego) Quote
Agnieszka_K Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 i foteczki!!!!:loveu::loveu::loveu: z Nineczką:) Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No to czekamy na relacje Sylwi jak się czuje nasza Sabula :) Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Sabci sterylkę trzeba odłożyć - cieczka sie pojawiła w poniedziałek.Ale to nie stoi na przeszkodzie żeby się pobawić z koleżankami-aga zaraz pokaże zdjęcia z dzisiejszych wygłupów. Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jak fajnie zobaczyć sunię taką szczęśliwą :loveu::lol: Cioteczki czy na Sabcie aktualnie trwają jakieś bazarki ? Za chwilkę z pewnością finanse się wykruszą :( Quote
Agnieszka_K Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jak fajnie zobaczyć sunię taką szczęśliwą :loveu::lol: Cioteczki czy na Sabcie aktualnie trwają jakieś bazarki ? Za chwilkę z pewnością finanse się wykruszą :( niestety Saba nie ma żadnych bazarków, Sylwia pisała, że dostała od Was te 50zł(za co przepięknie dziękujemy!!!) - napisałam jej żeby potwierdziła na wątku, mam nadzieję, że jeszcze wskoczy tu pomiędzy foceniem psiaków, ich książeczek i rachunków;) Sabunia jaka rozrywkowa dziewczynka nie?:) Quote
Recommended Posts