Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Bardzo rozrywkowa :D i jaka szczęśliwa:lol: Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Agnieszka_K napisał(a):niestety Saba nie ma żadnych bazarków, Sylwia pisała, że dostała od Was te 50zł(za co przepięknie dziękujemy!!!) - napisałam jej żeby potwierdziła na wątku, mam nadzieję, że jeszcze wskoczy tu pomiędzy foceniem psiaków, ich książeczek i rachunków;) Sabunia jaka rozrywkowa dziewczynka nie?:) Tak jest potwierdzam ze dostałam pieniążki-50zł. dla saby Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):Tak jest potwierdzam ze dostałam pieniążki-50zł. dla saby A 140zł za hotelowanie i odrobaczenie Mary? Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jak fajnie zobaczyć sunię taką szczęśliwą :loveu::lol: Cioteczki czy na Sabcie aktualnie trwają jakieś bazarki ? Za chwilkę z pewnością finanse się wykruszą :( Aga w niedziele będzie u sabci to dostanie rzeczy na bazarek-mam nadzieje że zdążę naszykować;) Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Agucha napisał(a):A 140zł za hotelowanie i odrobaczenie Mary? Zaraz moment nie dam rady wszędzie odpisywać Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Super :) w takim razie czekamy na bazarek i zgłaszamy się do rozsyłania i podrzucania ;) Quote
Agucha Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']Zaraz moment nie dam rady wszędzie odpisywać Gwoli przypomnienia... Link do wątku chorej Marusieńki: http://www.dogomania.pl/threads/210245-POOBRZYNALI-MI-PALUSZKI-4-mies.-czarnuszka-bez-niczego!-NIE-WIEM-CO-MAM-ROBI%C4%86!-%28 Quote
Noemi1 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ALe szczęśliwa banda :) Miło widzieć takie zdjęcia :) Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Agnieszka_K']słonko było, ale w nocy burza, i zaraz chyba też lunie. Na szczęście u Sabci jest słonecznie i wesoło: zaraz wejdzie Sylwia i napisze, na razie rachuneczki (faktury za karmę będa jak odzyska od księgowego) Rachunki te są za odpchlanie, odrobaczanie i szeleczki(bo nie lubi jak się zapina smycz do obroży- mały uraz ma-boi się wtedy, nie pozwala sie pociągnąć) Quote
Agnieszka_K Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 a ja byłam wczoraj u Saby:) padało strasznie i już na spacer nie zdążyłyśmy wyjść, zresztą one też ledwo się chciały wychylić;) cwaniaczkowa banda wcale nie chce wychodzić poza wybieg - wzięliśmy Ninę zanim zaczęło mocniej padać to ona chciała z powrotem do przyjaciółek! ale mamy foteczki naszej psineczki:) ale ona jest przymilna!:loveu: Saba, Skrętka i Szakirowa pupka;) Saba, Skrętka i Ninka Quote
Barynia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Śliczna , normalnie piękna mieszanka bokserka :crazyeye::multi: Quote
Noemi1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wreszcie dotarłam do Sabuni. Śliczne zdjęcia i widać, że dziewczynka szczęsliwa :) Oby jakiś domek szybko ją wypatrzył. A może jej też można zrobić ogłoszenie w gazecie? Quote
Hitoshi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Witam. Czy mogę dostać nr konta skarbnika tego wątku? Uzbierałam z bazarku 15,20 zł i chciałabym przelać te pieniążki dalej. Quote
Noemi1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Hitoshi napisał(a):Witam. Czy mogę dostać nr konta skarbnika tego wątku? Uzbierałam z bazarku 15,20 zł i chciałabym przelać te pieniążki dalej. Agnieszka_K jest na wakacjach, więc poda pewnie jak dopadnie do neta. Postaram się nie zapomnieć i wyślę jej jutro sms'a. BARDZO DZIĘKUJEMY :) Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Barynia napisał(a):Śliczna , normalnie piękna mieszanka bokserka :crazyeye::multi: oj jest piękna!:) Noemi1 napisał(a):Wreszcie dotarłam do Sabuni. Śliczne zdjęcia i widać, że dziewczynka szczęsliwa :) Oby jakiś domek szybko ją wypatrzył. A może jej też można zrobić ogłoszenie w gazecie? taki jest plan - jak tylko wyadoptujemy Ninę - będzie Sabcia, bo Pani, która nam to załatwia jest bardzo spoko - myślę, że się uda:) Hitoshi napisał(a):Witam. Czy mogę dostać nr konta skarbnika tego wątku? Uzbierałam z bazarku 15,20 zł i chciałabym przelać te pieniążki dalej. już jestem i przesyłam numer konta na pw - przepięknie dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu: a dla Sabci niebawem będzie bazarek - już mam fotki od Sylwii i będę go budować;) Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [SIZE="3"]Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego dochód w 50% jest przeznaczony dla Sabci! Fajowe ciuszki dla modngo maluszka i modnej kobietki! http://www.dogomania.pl/threads/212127-*-*-*-modne-ciuszki-dla-maluszka-i-kobietki-na-dwie-pokrzywdzone-sunie-do-16.08-*-*-* Proszę o pomoc w rozgłaszaniu, zapraszaniu, podrzucaniu itp :) Quote
Hitoshi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pieniążki zostały przelane proszę o potwierdzenie gdy dotrą na wątku http://www.dogomania.pl/threads/209783-koniec.-Rozliczamy Quote
Agnieszka_K Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Hitoshi']Pieniążki zostały przelane proszę o potwierdzenie gdy dotrą na wątku http://www.dogomania.pl/threads/209783-koniec.-Rozliczamy dziękujemy pięknie!!!:loveu::loveu::loveu: będzie potwierdzone;) dziś dla Niny - przyjaciółki Saby robimy wizytę - bardzo po cichu marzę, że może Państwo zechcieliby je adoptować razem.... Quote
Kamila Proc Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 no to trzymamy kciuki. cos wiadomo juz? Quote
Agnieszka_K Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Kamila Proc napisał(a):no to trzymamy kciuki. cos wiadomo juz? udało się - ale tylko Nince - wczoraj wieczorem pojechała do nowego domku!:loveu: właśnie rozmawiałam z jej nową Panią - Nina nie odstępuje jej na krok, już się zadomowiła skubana i jak labradorka właśnie weszła do domu w odwiedziny to zaczęła na nią szczekać :) Quote
Noemi1 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dla Sabci też na pewno znajdzie się kochający domek :) Quote
Agnieszka_K Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Noemi1 napisał(a):Dla Sabci też na pewno znajdzie się kochający domek :) tak tak - w przyszłym tygodniu postaram się załatwić jej ogłoszenie to będzie od następnego poniedziałku Quote
Awit Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Oby Saba jak najszybciej znalazła taki domek!! Quote
Recommended Posts