Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
niestety Saba nie ma żadnych bazarków, Sylwia pisała, że dostała od Was te 50zł(za co przepięknie dziękujemy!!!) - napisałam jej żeby potwierdziła na wątku, mam nadzieję, że jeszcze wskoczy tu pomiędzy foceniem psiaków, ich książeczek i rachunków;)

Sabunia jaka rozrywkowa dziewczynka nie?:)

Tak jest potwierdzam ze dostałam pieniążki-50zł. dla saby

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jak fajnie zobaczyć sunię taką szczęśliwą :loveu::lol:
Cioteczki czy na Sabcie aktualnie trwają jakieś bazarki ?
Za chwilkę z pewnością finanse się wykruszą :(

Aga w niedziele będzie u sabci to dostanie rzeczy na bazarek-mam nadzieje że zdążę naszykować;)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']słonko było, ale w nocy burza, i zaraz chyba też lunie.
Na szczęście u Sabci jest słonecznie i wesoło: zaraz wejdzie Sylwia i napisze, na razie rachuneczki (faktury za karmę będa jak odzyska od księgowego)

Rachunki te są za odpchlanie, odrobaczanie i szeleczki(bo nie lubi jak się zapina smycz do obroży- mały uraz ma-boi się wtedy, nie pozwala sie pociągnąć)

Posted

a ja byłam wczoraj u Saby:)
padało strasznie i już na spacer nie zdążyłyśmy wyjść, zresztą one też ledwo się chciały wychylić;) cwaniaczkowa banda wcale nie chce wychodzić poza wybieg - wzięliśmy Ninę zanim zaczęło mocniej padać to ona chciała z powrotem do przyjaciółek!
ale mamy foteczki naszej psineczki:) ale ona jest przymilna!:loveu:

Saba, Skrętka i Szakirowa pupka;)

Saba, Skrętka i Ninka

Posted

Wreszcie dotarłam do Sabuni. Śliczne zdjęcia i widać, że dziewczynka szczęsliwa :)
Oby jakiś domek szybko ją wypatrzył.
A może jej też można zrobić ogłoszenie w gazecie?

Posted

Hitoshi napisał(a):
Witam. Czy mogę dostać nr konta skarbnika tego wątku? Uzbierałam z bazarku 15,20 zł i chciałabym przelać te pieniążki dalej.

Agnieszka_K jest na wakacjach, więc poda pewnie jak dopadnie do neta. Postaram się nie zapomnieć i wyślę jej jutro sms'a. BARDZO DZIĘKUJEMY :)

Posted

Barynia napisał(a):
Śliczna , normalnie piękna mieszanka bokserka :crazyeye::multi:

oj jest piękna!:)

Noemi1 napisał(a):
Wreszcie dotarłam do Sabuni. Śliczne zdjęcia i widać, że dziewczynka szczęsliwa :)
Oby jakiś domek szybko ją wypatrzył.
A może jej też można zrobić ogłoszenie w gazecie?

taki jest plan - jak tylko wyadoptujemy Ninę - będzie Sabcia, bo Pani, która nam to załatwia jest bardzo spoko - myślę, że się uda:)

Hitoshi napisał(a):
Witam. Czy mogę dostać nr konta skarbnika tego wątku? Uzbierałam z bazarku 15,20 zł i chciałabym przelać te pieniążki dalej.

już jestem i przesyłam numer konta na pw - przepięknie dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu:

a dla Sabci niebawem będzie bazarek - już mam fotki od Sylwii i będę go budować;)

Posted

Kamila Proc napisał(a):
no to trzymamy kciuki. cos wiadomo juz?

udało się - ale tylko Nince - wczoraj wieczorem pojechała do nowego domku!:loveu:
właśnie rozmawiałam z jej nową Panią - Nina nie odstępuje jej na krok, już się zadomowiła skubana i jak labradorka właśnie weszła do domu w odwiedziny to zaczęła na nią szczekać :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
Dla Sabci też na pewno znajdzie się kochający domek :)

tak tak - w przyszłym tygodniu postaram się załatwić jej ogłoszenie to będzie od następnego poniedziałku