azalia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 A ja bym jednak napisała,że Sabci poderżnęli gardło,może to ludźmi bardziej wstrząśnie i będą chcieli jej zapewnić lepsze życie. Quote
Agnieszka_K Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 niestety nie zamieszczono ogłoszenia... Zdobęde numer tej kobiety i zadzwonię - może przez telefon mi nie odmówi. Widziałam się wczoraj chwilkę z Sabcią:) później wrzucę kilka zdjęć - jest coraz piękniejsza! tylko się leni bokami i wygląda to prześmiesznie:) Quote
Noemi1 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czekamy zatem na nowe fotki. Mam nadzieję, że uda Ci się przez telefon załatwić ogłoszenia dla Sabuni :) Quote
Agnieszka_K Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 zła jestem strasznie, no ale może Pani nie mogła tego zamieścić, albo nie odczytała maila - nie wiem;/ Ale będę o to walczyć! takie tylko zdjęcia wyszły telefonem - na pozostałych skacząca wiercidupka w 5 wymiarach:) Czyż nie jest śliczna?:loveu: Quote
Agucha Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jeśli mogę zasugerować, które zdjęcia warto dawać do ogłoszeń: Quote
Agnieszka_K Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 dobra - szybko jakie zdjęcie?:) dzwoniłam do Pani - pamiętała o Sabci, tylko chyba była wcześniej na urlopie czy jej jakoś wyleciało z głowy - Sabunia idzie w poniedziałkowym wydaniu!:) EDIT: ajaj nie ma żadnej cioteczki teraz - dobra sama wezmę ten ciężar na siebie - dajmy kolorowe i żeby było widac mniej więcej jakiej jest wielkości i żeby była uśmiechnięta:) może to? wyczyściłam jej na szybko śpiochy w paincie:) i tak w gazecie będzie mniejsze więc nie powinno być widać mojej prowizorycznej roboty;p wysyłam kochani, żeby mogło ukazać się od poniedziałku już! Quote
Noemi1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Agnieszko wybrałaś super zdjęcie. Oby teraz rozdzwoniły się telefony :) Quote
Awit Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ale zobaczcie, jak ta natura ją stworzyła pięknie, cała ruda a pyszczek czarny:-) Quote
Noemi1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Makijaż ma zawodowy, nawet uszka podreślone :) Quote
Agnieszka_K Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Saba dzisiaj w gazecie!:) póżniej wstawię skan, jeszcze sama nie widziałam nawet ogłoszenia, ale mama już ma w ręku:D Quote
Agnieszka_K Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 do mnie nikt dzisiaj nie dzwonił, może do Sylwii? trzymajmy kciuki!:) Quote
Agnieszka_K Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 kurcze czemu taka cisza?:( przecież Sabunia jest cudowna! Quote
Noemi1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Agnieszko spokojnie, będzie domek :) Trzymamy kciuki z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Agucha Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wydarzenie na FB przydało by się "ruszyć". Tam się kompletnie nic nie dzieje... Quote
Noemi1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Może trzeba podmienić chociaż zdjęcie, zawsze wtedy więcej ludzi wchodzi na wydarzenie. Quote
AniaGucio Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja też trzymam kciuki za Sabcię i jej nowy domek!! Quote
Agnieszka_K Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 jezuuu nic!!!:( nie wiem dlaczego? :(:(:( załamana jestem po prostu:( może zrobimy teraz przerwę i poprosze Panią z redakcji żeby na następny tydzień puściła ogłoszenie (jak się uda?) - rok szkolny się zacznie, ludzie zjadą z wakacji, i może by dopisać że poderżnięte gardło? Jak tylko będę u Sabuni zrobię fotki - teraz nie mogę powiedzieć kiedy mi się uda - możliwe, że w poniedziałek Quote
Agucha Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Gdzie Saba ma ogłoszenia? Bez dobrych zdjęć, gdzie ją widać całą - nie będzie łatwo... Nie ma co panikować i się załamywać. Ogłoszenie jest dopiero parę dni. Zrobię jej nowe wydarzenie na FB a Wy zadbajcie o ZDJĘCIA. Quote
Agnieszka_K Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Agucha napisał(a):Gdzie Saba ma ogłoszenia? Bez dobrych zdjęć, gdzie ją widać całą - nie będzie łatwo... Nie ma co panikować i się załamywać. Ogłoszenie jest dopiero parę dni. Zrobię jej nowe wydarzenie na FB a Wy zadbajcie o ZDJĘCIA. ma w nowym tygodniu chełmskim, który ukazał się w poniedziałek - jutro jest piątek więc koniec... jej koleżanka po takim ogłoszeniu znalazła dom w mig i od pierwszego dnia były telefony. nie wiem czy uda się zrobić lepsze bo to wiercidupa;p Quote
Recommended Posts