Agucha Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Kamila Proc napisał(a):dorodna sztuka przybrało jej się troszkę :) Quote
Agucha Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jutro ok. 13:00 Saba rozpoczyna nowy etap w życiu. Uprasza się o trzymanie kciuków! ;) Quote
baster i lusi Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Agucha']Jutro ok. 13:00 Saba rozpoczyna nowy etap w życiu. Uprasza się o trzymanie kciuków! ;) [quote name='Kamila Proc']juz trzymam!!! i ja też trzymam kciuki. Quote
Agucha Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Saba już w drodze... a może nawet na miejscu? ;) Quote
Agucha Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Sabcia już w domu. Pani mówi, że jest bardzo kochana choć jeszcze troszkę oszołomiona całą sytuacją :loveu: W aucie spała grzecznie. Na miejscu zjadła a teraz poznaje domek :) Jednym słowem - wszystko OK. Zaciskam kciuki za pierwszą wspólną noc! :) Jutro dalsze relacje. Quote
Agnieszka_K Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 super nasza dziewczynka dzielna!:) ciekawe jak dzisiaj? Quote
Agucha Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wieści jak najbardziej OK :) Saba wie co to kanapa, super jeździ autem, zachowuje czystość, nie wybrzydza przy jedzeniu i uwielbia bawić się zabawkami :) Na dniach pójdzie na przegląd do weta. Dostałam zdjęcie MMSem, ale nie mam kabla i nie mam jak wkleić... ;/ Quote
Agnieszka_K Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 czyli zmieniamy tytuł?:D ale się udał niepodziewanie szybki happy end!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Agnieszka_K napisał(a):czyli zmieniamy tytuł?:D ale się udał niepodziewanie szybki happy end!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Myślę, że już można :) Quote
Agucha Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sabcia uczy się zachowywać 100% czystość w domku. Wychodzi jej to coraz lepiej. Jest pojętna, grzeczna, wesoła - jednym słowem KOCHANA! Mam dla was niespodziankę :) Quote
Agucha Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Saba - pogromczyni lwów! :loveu: [video=youtube;D6qWhXK41Do]http://www.youtube.com/watch?v=D6qWhXK41Do[/video] Quote
Agnieszka_K Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Boziu drogi jaka ona jest słodka i szczęśliwa!!!:loveu::loveu::loveu: wspaniale oglądać taki filmik, banan nie schodzi mi z twarzy!:):):) Quote
Recommended Posts