Celebrinfea Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Agnieszka_K napisał(a):no dotarła cioteczka :multi: No jestem jestem te brzydale są bardzo zajmujące... ;) Quote
Agnieszka_K Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Celebrinfea napisał(a):No jestem jestem te brzydale są bardzo zajmujące... ;) podłe i zajmujące ale jakie kochane i własne ;) Quote
baster i lusi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 mogę jej wykupić ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/209672-Zam%C3%B3w-pakiet-og%C5%82osze%C5%84-grafik%C4%99-i-wydarzenie-na-FB!-Na-Rocky-ego-i-Dina!Do-30.06. i wydarzenie na FB.Tylko musi ktoś napisać tekst do ogłoszeń . Quote
Agnieszka_K Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [quote name='baster i lusi']mogę jej wykupić ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/209672-Zam%C3%B3w-pakiet-og%C5%82osze%C5%84-grafik%C4%99-i-wydarzenie-na-FB!-Na-Rocky-ego-i-Dina!Do-30.06. i wydarzenie na FB.Tylko musi ktoś napisać tekst do ogłoszeń . wooow dziękujemy!!! tekst napiszemy, może być jutro? bo już mnie tak kręgosłup boli od siedzenia przy kompie że nic produktywnego nie wymyślę :) a fb to nie wiem czy jej mina nie robi - zaraz się spytam;) Quote
AniaGucio Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ehh... ja w tym miesiącu jestem spłukana, może jakoś pomogę w lipcu.. Quote
Agnieszka_K Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 AniaGucio napisał(a):Ehh... ja w tym miesiącu jestem spłukana, może jakoś pomogę w lipcu.. dzięki Aniu że zajrzałaś!:loveu: każda pomoc dla Saby jest ważna niezależnie czy teraz czy potem ;) a także zaglądanie i podrzucanie:D Quote
Agnieszka_K Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Sabuni wydarzenie zrobi mina21 - w poniedziałek bo będziemy mieć wtedy nr konta fundacyjnego - może jakiś grosik maleńkiej wpadnie, może domek ją wypatrzy ... Quote
azalia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Piękna,biedna sunieczka,mam nadzieję że ludzi wzruszy jej los i ktoś dobry ja przygarnie. Quote
baster i lusi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 baster i lusi napisał(a):mogę jej wykupić ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/209672-Zam%C3%B3w-pakiet-og%C5%82osze%C5%84-grafik%C4%99-i-wydarzenie-na-FB!-Na-Rocky-ego-i-Dina!Do-30.06. i wydarzenie na FB.Tylko musi ktoś napisać tekst do ogłoszeń . ogłoszenia zapłacone:lol:proszę podesłać tekst i fotki i napisać ,że ode mnie,:lol: Quote
DORA1020 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Czy wiadomo kto jej to zrobil?:angryy:Powinien byc ukarany. Quote
Martika&Aischa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Aguś jestem i ja :( matko to nie człowiek to kreatura jeśli był zdolny do takiego okrucieństwa:angryy: Prześlę grosik dla Suni ale w dopiero w lipcu :( Quote
sylwia zienkiewicz Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Wielkie dzięki Agnieszka_K za zrobienie wątku i wszystkim cioteczkom za pomoc :calus: Bo dla mnie to czarna magia i na dodatek czasu brak.Ale postaram się w miarę możliwości pisać to u naszej Sabci słychać. Quote
sylwia zienkiewicz Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 DORA1020 napisał(a):Czy wiadomo kto jej to zrobil?:angryy:Powinien byc ukarany. Na szczęście wiadomo.Prokurator już się tym niby zajął. Quote
Noemi1 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Witam Sabcię i resztę :) Wiele pomóc niemogę, ale jak bedziecie chciały jakiś plakat, to mogę zrobić :) Niestety nie będę mogła go wydrukować :( Quote
Beatkaa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nie wierzę w to co czytam...to samo zrobilabym z włascicielami :angryy: Quote
Agnieszka_K Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 baster i lusi napisał(a):ogłoszenia zapłacone:lol:proszę podesłać tekst i fotki i napisać ,że ode mnie,:lol: dziękujemy! Martika@Aischa napisał(a):Aguś jestem i ja :( matko to nie człowiek to kreatura jeśli był zdolny do takiego okrucieństwa:angryy: Prześlę grosik dla Suni ale w dopiero w lipcu :( dziękuję kochana Noemi1 napisał(a):Witam Sabcię i resztę :) Wiele pomóc niemogę, ale jak bedziecie chciały jakiś plakat, to mogę zrobić :) Niestety nie będę mogła go wydrukować :( kochana a może byś znalazła chwilkę i Sabuni piękny banerek zrobiła? Twoje cudne plakaty też w cenie :D Beatkaa napisał(a):Nie wierzę w to co czytam...to samo zrobilabym z włascicielami :angryy: ja też:angryy: miejmy tylko nadzieję, że sprawa w prokuraturze faktycznie będzie miała miejsce i te potwory zostaną ukarane:mad: Quote
Noemi1 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Oczywiście, że banerek też mogę zrobić, jak nie będę jechała na Paluch, to zaraz do niego usiądę :) Agnieszko, napisałam do Ciebie na wp prośbę o zdjęcia Saby, jeżeli masz ich więcej :) EDIT: Jednak jadę na Paluch, więc siądę do tego wieczorkiem :) Quote
Agnieszka_K Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Noemi1 napisał(a):Oczywiście, że banerek też mogę zrobić, jak nie będę jechała na Paluch, to zaraz do niego usiądę :) Agnieszko, napisałam do Ciebie na wp prośbę o zdjęcia Saby, jeżeli masz ich więcej :) EDIT: Jednak jadę na Paluch, więc siądę do tego wieczorkiem :) dzięki!!! :) mam duuużo zdjęć tyle, że albo z nami albo Saba w biegu;) ale do banerka coś się wytnie, przytnie i będzie dobrze pozdrowienia i mizianka dla wszystkich psiaków! ja dzisiaj już nie dam rady... Quote
pumka1990 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 boże.... biedna psinka... pomimo tego jest taka wesoła.... trzymam kciuki Saba! :) Quote
Awit Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Też dostałam zaproszenie, nóż się otwiera w kieszeni. Wiecie, za takie czyny wobec psów, kodeks karny powinien przewidywać kary wyższe niż za czyny wobec człowieka. Ona przecież była zupełnie bezbronna a i do tego ufna wobec tego oprawcy, którego kochała swoim psim sercem:-( Quote
Agnieszka_K Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 pumka1990 napisał(a):boże.... biedna psinka... pomimo tego jest taka wesoła.... trzymam kciuki Saba! :) Kamila Proc napisał(a):jestem na zaproszenie Awit napisał(a):Też dostałam zaproszenie, nóż się otwiera w kieszeni. Wiecie, za takie czyny wobec psów, kodeks karny powinien przewidywać kary wyższe niż za czyny wobec człowieka. Ona przecież była zupełnie bezbronna a i do tego ufna wobec tego oprawcy, którego kochała swoim psim sercem:-( dziękuję Wam za przybycie! Zostańcie proszę z Sabą - musimy jej znaleźć wspaniały domek - poprosiłam Sylwię o nowe zdjęcia na zielonej trawce, żeby się Sabcia pięknie w ogłoszeniach kupionych przez baster i lusi prezentowała:loveu: Quote
anula42 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 taka sliczna dziewczynka- co za potwór mogł zrobić coś takiego(poproszę o numer konta) Quote
Agnieszka_K Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 anula42 napisał(a):taka sliczna dziewczynka- co za potwór mogł zrobić coś takiego(poproszę o numer konta) dziękuję cioteczko za przybycie i chęć pomocy!!! Quote
Agucha Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):Na szczęście wiadomo.Prokurator już się tym niby zajął. Bardzo dobrze! Mam nadzieję, że nie znam tych ludzi osobiście... Quote
Recommended Posts