Agnieszka_K Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Noemi1 napisał(a):Co nowego u Sabci? Czy jest szansa na ukaranie właściciela? szansy nie ma, jeśli media tego nie nagłośnią ....:( Sabcia ma się bardzo dobrze, wcina dużo więc pewnie już utyła troszkę:evil_lol: super z innymi psiakami - nie sprawia żadnych problemów. Rozmawiałam z Sylwią przedwczoraj - ma mi przesłać fakturki i paragony. No i czas najwyższy na sterylkę.... trzeba zacząć zbierać grosiki Sylwia porozlepiała ogłoszenia i czekamy... Quote
Noemi1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 To obie dziewczynki na raz do sterylki??? Kurcze ja mam koszmarny kryzys finansowy, w lipcu nic nie zarobiłam i nie zanosi się, że coś zarobię :( :( :( Nie będę mogła pomóc :( :( :( Quote
Agnieszka_K Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Noemi1 napisał(a):To obie dziewczynki na raz do sterylki??? Kurcze ja mam koszmarny kryzys finansowy, w lipcu nic nie zarobiłam i nie zanosi się, że coś zarobię :( :( :( Nie będę mogła pomóc :( :( :( Sabcia pójdzie jak się uzbiera... na pewno pare zł jej jeszcze zostało z karmy i odrobaczeń itp, ja mam 70zł z allegro, ale będzie pewnie ze 100zł brakowało...:( A Nineczka chyba po bazarku koniczynkowym na sterylkę ma - mam taką nadzieję... Quote
Agnieszka_K Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 kochani i zaproszę przy okazji tutaj....:( http://www.dogomania.pl/threads/211216-Uratujmy-suczk%C4%99-od-tyrana-jej-Pani-jest-bezradna!!!!!!!!!!!!!!!?p=17260589#post17260589 Quote
Noemi1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Sabcia pójdzie jak się uzbiera... na pewno pare zł jej jeszcze zostało z karmy i odrobaczeń itp, ja mam 70zł z allegro, ale będzie pewnie ze 100zł brakowało...:( A Nineczka chyba po bazarku koniczynkowym na sterylkę ma - mam taką nadzieję... Jeju, nie wiem już co wymyśleć :( ALe obiecuję wspierać wszelkie bazarki i akcje podnoszeniem, banerkami itp. Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Cioteczki jestem i ja .....ponieważ w spadku po naszej Fridzie zostało nam 100 zł z bazarku :( Razem z Dominiką podjęłyśmy decyzję że przekażemy je na dwa cele :) sunia dostaje od nas 50 zł :) Bela51 przeleje pieniążki więc proszę o przesłanie do niej numerku konta ;) Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczki jestem i ja .....ponieważ w spadku po naszej Fridzie zostało nam 100 zł z bazarku :( Razem z Dominiką podjęłyśmy decyzję że przekażemy je na dwa cele :) sunia dostaje od nas 50 zł :) Bela51 przeleje pieniążki więc proszę o przesłanie do niej numerku konta ;) wow!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy Wam przepięknie!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: już przesyłam nr konta Sylwii cioteczki kochane, bardzo mi przykro z powodu Fridy:( Domi pisała wcześniej że jakiś pechowy okres ostatnio na dogo z jej psiakami:( Niech Frida biega szczęśliwie Quote
Agucha Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 A Saba miała jakiś "wypis" z wizyt u weta po tym poderżnięciu? Opis w jakim stanie została dowieziona do hotelu i w jaki sposób ją leczono? Ja nie widziałam tutaj na wątku... Możecie się dowiedzieć? Quote
Noemi1 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Nie wiem co napisać. Bardzo mi przykro z powodu Fridy :( Ale dobrze, że Saba dostała jakieś wsparcie :) Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Agucha napisał(a):A Saba miała jakiś "wypis" z wizyt u weta po tym poderżnięciu? Opis w jakim stanie została dowieziona do hotelu i w jaki sposób ją leczono? Ja nie widziałam tutaj na wątku... Możecie się dowiedzieć? dowiem się, ale podejrzewam, że policja przywiozła ją bez niczego już w stanie nie zagrażającym życiu, z założonymi szwami do hoteliku ale że to potrzebne do sprawy czy jak? Quote
bela51 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Przelew dla Sabuni w wysokosci 50 zł - juz zrobiony. Trzymaj sie psinko. Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 bela51 napisał(a):Przelew dla Sabuni w wysokosci 50 zł - juz zrobiony. Trzymaj sie psinko. dziękujemy! Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Niestety staruszki nie przetrzymują upałów i duchoty :( ale wierzymy że nasza kochana staruszka biega już szczęśliwa i wolna od bólu za TM razem z Dukiem który odszedł dwa dni przed nią i Carmen która odeszła jeden dzień wcześniej :( Ta wiadomość nas po prostu załamała :( Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Niestety staruszki nie przetrzymują upałów i duchoty :( ale wierzymy że nasza kochana staruszka biega już szczęśliwa i wolna od bólu za TM razem z Dukiem który odszedł dwa dni przed nią i Carmen która odeszła jeden dzień wcześniej :( Ta wiadomość nas po prostu załamała :( bardzo bardzo mi przykro:( na pewno teraz cała trójka jest szczęśliwa... Quote
Agucha Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Agnieszka_K napisał(a):dowiem się, ale podejrzewam, że policja przywiozła ją bez niczego już w stanie nie zagrażającym życiu, z założonymi szwami do hoteliku ale że to potrzebne do sprawy czy jak? Dobrze by było wiedzieć czy dostawała jakieś leki, kiedy miała zdjęte szwy itp. Jak wyglądają jej sprawy formalne - na kogo figuruje, czy pobyt w hotelu ktoś opłaca czy nie i jest GRATIS, no i na co generalnie idą pieniądze ze składek skoro pies jest pod formalną opieką tylko i wyłącznie hotelu. Nie widze na wątku rozliczenia, oprócz zapisanych 3 wplat. Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Agucha napisał(a):Dobrze by było wiedzieć czy dostawała jakieś leki, kiedy miała zdjęte szwy itp. Jak wyglądają jej sprawy formalne - na kogo figuruje, czy pobyt w hotelu ktoś opłaca czy nie i jest GRATIS, no i na co generalnie idą pieniądze ze składek skoro pies jest pod formalną opieką tylko i wyłącznie hotelu. przecież było napisane kiedy miała zdjęte szwy na wątku figuruje na Sylwię - właścicielkę hotelu, po zrzeczeniu się jej przez właścicieli. Sylwia nie bierze pieniędzy za jej trzymanie (bo skąd byśmy mieli na to uzbierać), na dniach dostanę całe rozliczenie z paragonami i fakturami to wkleję - z informacji telefonicznych o ile nie pomieszałam, to wiem, że pieniądze poszły na: szelki odkleszczenie odrobaczenie karmę (Saba ponoć już drugi worek wcina!) Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 I niech wcina :) dobrze że apetyt jej dopisuje :) z tego co widzę w pierwszym poście Sabcia za dużo pieniążków nie ma :( i z pewnością za chwilkę się skończą bo przecież wszystko kosztuje :( Quote
Agucha Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='Agnieszka_K']przecież było napisane kiedy miała zdjęte szwy na wątku [quote name='Agnieszka_K'] I tak Saba niespodziewanie stała się darmowym lokatorem hoteliku. Nie ma nic - ani złotówki... Szwy zostały zdjęte wczoraj, część jest w środku ponoć do rozpuszczenia, w każdym razie jeszcze musi być pod kontrolą lekarza (rany były wielkości pięciozłotówki!). Płatności u weta są już uregulowane... Czyli mam wnioskować po dacie twojego postu, że zostały zdjęte 17 czerwca? [quote name='Agnieszka_K'] Sylwia nie bierze pieniędzy za jej trzymanie (bo skąd byśmy mieli na to uzbierać), na dniach dostanę całe rozliczenie z paragonami i fakturami to wkleję - z informacji telefonicznych o ile nie pomieszałam, to wiem, że pieniądze poszły na: szelki odkleszczenie odrobaczenie karmę (Saba ponoć już drugi worek wcina!) Ok, czekamy na rachunki. Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Agucha napisał(a):Czyli mam wnioskować po dacie twojego postu, że zostały zdjęte 17 czerwca? tak dokładnie tak przed chwilą rozmawiałam z Sylwią - Saba grubcio:loveu: rachunki będa w tym tyg. bo są u księgowego, i będą też nowe zdjęcia ;) Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):I niech wcina :) dobrze że apetyt jej dopisuje :) z tego co widzę w pierwszym poście Sabcia za dużo pieniążków nie ma :( i z pewnością za chwilkę się skończą bo przecież wszystko kosztuje :( nie ma kochana (jeden worek karmy z jagnięciną po mega zniżce, ktorą ma Sylwia i tak to chyba coś ok 85zł:() i zbieramy na sterylkę - też miejmy nadzieję, będzie po zniżce - 200zł Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Aguś wkleję allegro z karmą BRIT w super cenie :) dostawa ( kurier ) gratiss :) może się przyda gdyby potrzeba była karma :) to sprawdzony sprzedawca :) http://allegro.pl/brit-astor-adult-15-kg-super-promocja-i1707032426.html Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Aguś wkleję allegro z karmą BRIT w super cenie :) dostawa ( kurier ) gratiss :) może się przyda gdyby potrzeba była karma :) to sprawdzony sprzedawca :) jasne jak będzie taniej;) choć Sylwia pracuje w sklepie zoologicznym, więc ma wszystko po cenach hurtowych i z pierwszej ręki;) Aktualnie Saba je chyba Purinę Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 No to super :) może przyda się innym ;) Quote
Noemi1 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Czekam na zdjęcia :) Powiedzmy, że tym razem cierpliwie :) Quote
Recommended Posts