Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czas..... Za mało go ... Tresko wiem że zwróciły się do Ciebie dziewczyny z prośba o pomoc, a Ty nie mogłaś odmówić pomocy psiakowi i być może trafi on do Ciebie na leczenie. Nie można mieć żadnego żalu do Ciebie bo niby dlaczego ..... Pomagasz tak bardzo kilku psiakom które oprócz ran psychicznych mają rany fizyczne którym Ty tak bardzo starasz się zaradzić.
*
A księżniczki śliczne i słodkie :-)

Posted

Mam troche zdjęć lascencji podpiętych pod galę miały ogromne zainteresowanie, były osoby (chyba z 8 )zainteresowane adopcjami pojedynczo ale wielbicielki suń błagały i stały do końca imprezy by ich nie rozdzielać wzruszone ich przywiązaniem, widać że się podobają, będziemy dokąd są bezpieczne próbować adopcji w pakiecie, jak się nikt nie znajdzie dopiero wtedy pojedyńczo, zachowywały się pięknie, ale młodsza uparzyła sobie jakąś wielką czarna piękność i uparcie ją prześladowała szczekaniem i podgryzaniem, wszedzie ja potrafiła wypatrzeć,choć ona jest zawsze anielsko spokojna i przyjazna do całego świata spędziłam z nimi cały dzień, zjadłysmy razem obiad w specjalnym stoisku grilowym/ trudno je sfotografować bo są bardzo ruchliwe, koleżanka też jakieś fotki uskuteczniła wiec jak dorwiemi chwilkę czasu to wstawimy!

Posted

danavas napisał(a):
fajnie ze jest zainteresowanie......oby się udała ta podwójna adopcja....

Może warto było spisywać tych potencjalnie zainteresowanych... Tak na wszelki wypadek...

Posted

troszke mam młyn, postaram się przesłać te fotki z gali,zobaczycie jakie to cuda, narazie akcja pszczyńska, potrzebna pomoc bo zginą piękne psy na szczeniaki i mamuskę już mam miejsce ok ale, może nam sie uda uratować te Onki i resztę,dziewczyny pomożcie!!!

Posted

to zrobiła cioteczka Korespondentka,ja mam w komorce, poślę te lepsze może do SARUNI, nie jest łatwo nasze pannicefotografować,, bo są jak żywe sreberka,a jeszcze na tak olbrzymiej imprezie przy gwarze tłumu i głosnej muzyce szczególnie trudno, takie były obie aktywne że aż się zmęczyły, a wygłaskane za wszystkie czasy !!!