danavas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 jakie fajniuchne...ślicznie wyglądają laleczki:) Quote
Iljova Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Czas..... Za mało go ... Tresko wiem że zwróciły się do Ciebie dziewczyny z prośba o pomoc, a Ty nie mogłaś odmówić pomocy psiakowi i być może trafi on do Ciebie na leczenie. Nie można mieć żadnego żalu do Ciebie bo niby dlaczego ..... Pomagasz tak bardzo kilku psiakom które oprócz ran psychicznych mają rany fizyczne którym Ty tak bardzo starasz się zaradzić. * A księżniczki śliczne i słodkie :-) Quote
Lili8522 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 O rany ale cudne dziewczyny :loveu::loveu: Dziękujemy za zdjęcia, można sobie nimi oko pocieszyć :multi::multi: Quote
Marycha35 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dziewczynki do schrupania i serce mi rozwaliła ta podniesiona łapka jednej z suń...pies gotowy do pogoni za zwierzem dzikim, polowanie czas zacząć:):):) Quote
Lili8522 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 To teraz moze ktoś mógłby sunią wykupić pakiet ogłoszeń? :oops: Quote
TERESA BORCZ Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Trzymamy kciuki, jutro wielka gala i prezentacja, może sie uda? Lascencje na wybiegu jak top models! Quote
TERESA BORCZ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Mam troche zdjęć lascencji podpiętych pod galę miały ogromne zainteresowanie, były osoby (chyba z 8 )zainteresowane adopcjami pojedynczo ale wielbicielki suń błagały i stały do końca imprezy by ich nie rozdzielać wzruszone ich przywiązaniem, widać że się podobają, będziemy dokąd są bezpieczne próbować adopcji w pakiecie, jak się nikt nie znajdzie dopiero wtedy pojedyńczo, zachowywały się pięknie, ale młodsza uparzyła sobie jakąś wielką czarna piękność i uparcie ją prześladowała szczekaniem i podgryzaniem, wszedzie ja potrafiła wypatrzeć,choć ona jest zawsze anielsko spokojna i przyjazna do całego świata spędziłam z nimi cały dzień, zjadłysmy razem obiad w specjalnym stoisku grilowym/ trudno je sfotografować bo są bardzo ruchliwe, koleżanka też jakieś fotki uskuteczniła wiec jak dorwiemi chwilkę czasu to wstawimy! Quote
danavas Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 fajnie ze jest zainteresowanie......oby się udała ta podwójna adopcja.... Quote
jola_li Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 danavas napisał(a):fajnie ze jest zainteresowanie......oby się udała ta podwójna adopcja.... Może warto było spisywać tych potencjalnie zainteresowanych... Tak na wszelki wypadek... Quote
Igam Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ja przepraszam za smutną wiadomość, ale w nocy zmarła Dogomaniaczka Zuzka :( która miała pod opieką kilka psiaków, które jak nie znajdą szybko nowego DT wrócą do schronu... [quote name='pikola']Watek Kamy. ALARM! Kama traci DT. Pilnie proszę o kontakt osoby odpowiedzialne za psa!!! Watek Oczki. Oczka pilnie szuka DT/DS. Opiekunka zmarła.... Blagam rozsylajcie. Nie moge uwierzyc.. Quote
ewunian Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dziewczyny, sorry, że się wcinam, ale w Punkcie w Pszczynie szykuje się wywóz psów do Mysłowic... Więcej na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/188498 ... Quote
Noemi1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dawno mnie tu nie było, ale dziewczynki wygladają cudownie :) Quote
TERESA BORCZ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 troszke mam młyn, postaram się przesłać te fotki z gali,zobaczycie jakie to cuda, narazie akcja pszczyńska, potrzebna pomoc bo zginą piękne psy na szczeniaki i mamuskę już mam miejsce ok ale, może nam sie uda uratować te Onki i resztę,dziewczyny pomożcie!!! Quote
Iljova Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 I pomyśleć że gdyby nie cholerne Mysłowice to byłoby spokojniej i szukanie domów byłoby na spokojnie a tak... Zawsze jedna myśl żeby zdązyć ... :-( Quote
Lili8522 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Jeszcze, jeszcze!! Tylko dwa zdjęcia? Czuje niedosyt........... :roll: Quote
TERESA BORCZ Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 to zrobiła cioteczka Korespondentka,ja mam w komorce, poślę te lepsze może do SARUNI, nie jest łatwo nasze pannicefotografować,, bo są jak żywe sreberka,a jeszcze na tak olbrzymiej imprezie przy gwarze tłumu i głosnej muzyce szczególnie trudno, takie były obie aktywne że aż się zmęczyły, a wygłaskane za wszystkie czasy !!! Quote
Vilena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zdjęć mało, ale za to jakie śliczne psiny na nich :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Wklejam zdjęcia Księżniczek, które przesłała mi Terenia:) Tak się prezentujemy w duecie...:):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A tak się prezentujemy na fotkach indywidualnie...:):):)... Powodzenia dziewczynki w szukaniu nowych domeczków!!! Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ale śliczne, takie słodkie :-) niech znajdą wspaniałe domki :-) Quote
Recommended Posts