Igiełka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witamy Panią Stefanową :) Ciotki jaką chcecie kupić karmę ? Quote
fiorsteinbock Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Umowa adopcyjna nie jest zadnym problemem dla adoptujących, przynajmniej ja takich nie poznalam. A jak ktos nie chce podpisac /nie rozumiem dlaczego/ to psa bym nie wydala. Juz wiekszym "problemem" dla potencjalnych domkow byla sterylizacja (czyt. okaleczanie zwierzat ;) Quote
vampirre_69 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Przyznam szczerze , że również nie jestem jakoś za bardzo za sterylizacją , żeby nie powiedzieć , że jestem przeciwna . Ale raczej w tym wypadku jedyne co ma znaczenie to to aby Stefek znalazł dobry dom . Dobrze by było gdyby w domu były dzieci bo Psiak kocha biegać za patykiem i za wszystkim innym co da się rzucić :D ostatnio nawet starał się podnieść ok. 2,5 - 3 m sosnę co wyglądało komicznie . Psiak potrzebuję duuuużo uwagi i miłości . Jest już jakiś czas na działce i myślałam o tym aby został tam na zawsze ale on się tam marnuje ... Przychodzimy tam na ok. 2 godzinki zwykle i przez ten czas jest szczęśliwy bo może latać za patykiem , bierzemy go na spacerki [ potrafi już chodzić na smyczy ] ale bez niej czuje się lepiej i co ważne słucha się w miarę . ale doba ma 24 h a nie 2 więc pozostałe godziny siedzi samotnie na działce i bawi się sam ze sobą . Może i teraz jest ciepło ale w zimie nie będzie gdzie go trzymać ... A i mnie w dni -20 C nie będzie się chciało tam za bardzo latać a tym bardziej bawić się ze stefkiem .... Psiak widział raz kota i chciał się z nim bawić więc może być w domu z kotami o ile tolerują takie zachowanie . Niewiem jak był karmiony zanim trafił do nas ale zdecydowanie nie przepada za suchą karmą . Mieszam mu z puszką lub z tym co w prost kocha - Rosołkiem ;) Został znaleziony za ogrodami działkowymi w sosnowcu koło Auchana [ os. Środula] . Nikt z domków w tej okolicy go nie zna , nigdy go nie widzieli i co ważniejsze pies zna już drogę na działkę gdzie mieszka obecnie więc gdyby uciekł to wrócił by do domu , z tego też powodu myślę , że ktoś przyjechał i go wyrzucił :( Jest naprawdę mądrym i kochanym psiakiem i zasluguje na godne życie przy kimś kto pokocha go ale już tak na zawsze :) Quote
Nadziejka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Vampirku Stefankowy:bye: ja moge latac czesciej do Stefula , rano , w poludnie , pod wieczor , prace mam dopiero ok 20 , czasem o 5 , 6 rano , ale na godz , lub dwie , wiec z radoscia pojde z jedzonkiem , mojej niuni gotuje makaron z mieskiem , rosol gotuje co drugi dzioneczek , wiec mniamusne jedzonko zawsze sie znajdzie :painting:jestem w domu , czekam na was , mieliscie przyjsc po ciotke Ewe:evil_lol: sciskam tego aparata , zdjecia porobimy fajowe , czekam na was , ja na tel juz ani gr narazie niemam :oops: Quote
vampirre_69 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Pani Ewo możemy się przejść w 3 na działkę w Sobotę ale ja na max. 1,5 h :( Musze małe kociaki karmić co 2 godziny bo matka zwiała :( Proszę rozmawiać z Arkiem co do reszty bo działka nie moja ;):placz: Quote
Nadziejka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 kochani ludeczkowie :multi:vampirku juhu ja tworze bazarus dla Stefciula:multi:i jeszcze dla Szczebrzunkow , moj pierwszy w zyciu bazarus , :loveu:Stefulo jest debesciak :loveu: Quote
Nadziejka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 :painting::bye:dobrywieczorek cioteczkom u Stefanka:multi:mam nadzieje ze bazarek jutro ruszy , wiesci dziesiejszych nie mamy , ale jak vampirek ma malenkie kotunie i karmi co 2 godz te skarbeczki:buzi:malusieczki , to pewnie czasu duzo niema . Stefanku kochany trzymaj sie , moze jutro uda sie foteczki lepsze zrobic , cioteczki dziekujemy ze jestescie:multi::multi: Quote
diana79 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 zaglądamy zaglądamy :-) trzymam kciuki za bazarek! Quote
bela51 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Mam dobry ( chyba ) dom dla mlodego ONka. Takiego do 3 lat. Tez Wasz Stefek to ONkowy jest ? A ile ma lat ? Quote
Nadziejka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 :modla:Mam dobry ( chyba ) dom dla mlodego ONka. Takiego do 3 lat. Tez Wasz Stefek to ONkowy jest ? A ile ma lat ? :loveu::crazyeye::loveu::modla:dobrywieczorek kochani, ciociu beluniuuuuu:loveu::multi:o matenko jakie cudenka mowisz ! Oneczkowaty jest w polowie prawie ten cudny Stefunio:multi: beluniu droga , mozr jutro uda mi sie dojsc wkoncu na dzialeczke i nacykac tych zdjateczek , aby niunia bylo lepiej widac , ma okolo 2 , 3 latek , moze miec tr mniej , jejuniu cioteczko , czy ten domus niedaleko?http://www.dogomania.pl/threads/209851-Rzezby-poszewki-cudenka-dla-Stefanka-i-Szczebrzunkow!-od-22-.06-4-.o7-!?p=17116685#post17116685 zapraszam na bazarun Quote
AniaGucio Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej jutro albo w piątek!! PLEASE !! Quote
Nadziejka Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 :bye::cool2:witajcie kochani , wszyscy mocniutenko trzymamy , za niunia spokojniunia :loveu::multi:ciotenki drogie , prosze o jeszcze troszke cierpliwosci w czekaniu na zdjateczka lepsze:modla::modla::modla: Quote
Havanka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Tak, tak, czekamy! Piękne zdjęcia to połowa sukcesu !! Quote
fochu Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Iljova napisał(a):No to czekamy cierpliwie ;-) lub mniej cierpliwie ;) bo ja tam doczekać się nie mogę widoku Stefcia :D Quote
Recommended Posts