Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to już mamy trochę info o Stewfciu. Tylko Ewuś jeszcze poproszę o kontakt w spr. adopcji. Dziś już nie dam rady, ale jutro po południu, napiszę tekst i zrobię trochę ogłoszeń.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial Narrow]Dzikeuje wam ogromnie stokrotnie drogie cioteczki:modla::iloveyou:jeszcze dzis mi noga moja przestala lazic ech:shake::evil_lol::evil_lol:ja to jezdem takie cus niewyjasnione :roll::evil_lol::cool1:kontakt podaje ciotenko - do Jagody , znalazczyni Ste:loveu:fuli: 507 807 994 num kom. zapytam jeszcze czy mozna podac kontakt do rodzicow Arka .[/FONT]

Posted

Beluniu:modla:Fochu:ylsuper::bye:dziekuje sercem kobietki kochaneeeee:multi:na zdjatku - jak Stefcio wkoncu sie na kanapie ukladal , spokojniusio , kolo Arusia:loveu:ruda nasza Pipulka nizej na podlodze , juz spokojna w miare:evil_lol:darciuszka nasza . piekny banerek pieknyyyy ciotuniuu:multi: a jak poszli do domku Arka , to rodzicow w domu nie bylo , moj Bartinek wrocil i mowil , ze Arkowa sunia- Lunka , strasznie chciala przeganiac Stefula z domku , wiec Arek sie zamknal w pokoju swoim z niniem , ciekawe jak tam w nocy , ja juz gotuje duzo rosolku dla Stefula , dzis Arek ma po nas przyjsc , i mamy razem wszyscy pojsc na dzialke posiedziec dlugo z niniem , dopilnowac aby zjadl porzadnie . Ciotenki on czyli Stefanek jest poprostu uroczy :iloveyou:dziekuje wam kochane , ze jestescie z nami , ja juz wiem , juz czuje , ze zagoscil w serduchu moim ten wielki uroczy guziczkowy niunio ech ......

Posted

Wymiziam i wycalujeee:loveu::multi: cioteczko dziekuje dziekujeeeee:iloveyou:jam wczoraj obmacala calego niunia , ale zadnej roballi nie znalazlam , trzeba bedzie niunia odrobaczyc , ksiazeczke zalozyc i najpierwej chcemy niunia zaszczepic p/wsciekliznie , kupic szeleczki duze , wiem gdzie sklepic jest u nas , z szeleczkami tanszymi , robalki to napewno w srodeczku siedza :shake:trza je bedzie unicestwic ! Do rosolku bedzie miesko gotowane i makaron oczywiscie , ciekawe jak tam w nocy bylo , mysle i mysle :thumbs:bliziutko nas jest przychodnia wet , ale tam sa ceny jak z hiltona jakiegus:crazyeye::shake:wiec pojdziemy do weterynarza , na ulice Zamkowa , dalej to jest , ale tam sa fajni . uczciwi lekarze , choc ta lecznica biednaja w porownaniu z ta kolo nas , ja to juz bym pedzila wczoraj , ale nie bylo jak , czekam na jakies dularry z tej mojej:shake:...robotki calej ech .... ciotenki bedzie dobrze , musi musi byc!

Posted

Ewciu dziękuję za zaproszenie :) Stefcio jest ślicznym psiakiem :loveu: Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Ciocia Bela w jednym z postów wspominała, że jest szansa :) Tak przynajmniej zrozumiałam. Trzymam mocno kciuki za Stefcia :)

Posted

Ciotenko[FONT=Arial Black]asl[/FONT] witamy :multi::iloveyou::ylsuper:[FONT=Arial Black]dziekuje sercem calem :multi:kochani , byli u nas Stefulo z Arkiem, terz poszli na spacerek i moze na troszke na dzialke , podaje numer kontaktowy w sprawie adopcji , num mamy Arka: 503 984 094 , juz wpisze na pierwsza strone , ninnio kochany:multi:jak weszli do nas , to tak mu sie mortunka smiala i odrazu do kuchni juhu polecial:loveu:[/FONT]

Posted

Havanka napisał(a):
Ewuś, dzięki za kontakt do ogłoszeń. Podam dwa. Czy Stefanek zamieszkał w domu Arka? Czy jego rodzice się zgodzili? Czy jest wciąż na działkach?

Cioteczki juz pisze , wiec od wczoraj Stefulo byl w domku u Arka , rodzice sie zgodzili na jakis czas , aby byl u nich , poniewaz Lunka , ich sunia haski - atakuje Stefula , wiec na dluzej nie dadza rady ich odzdzielnie trzymac w domu , teraz na chwilke poszli na dzilaki , ale tam narazie Stefcio mieszkal nie bedzie samotnie , poniewaz jak juz sie tato Arka zgodzil na troszke , wiec narazie niunio bedzie u Arusia w domku:thumbs::painting:mam nadzieje ze niunia odkarmimy i bedzie jeszcze cudniejszy misiulek:multi: narazie ta mlodziunka Jagoda - nie bedzie sie Stefulem zajmowala , bo Stefulo w Arkowym domku, troszke to wszystko zawile , ale cioteczki drogie moje , pisze ile moge :shake:.....[FONT=Arial Black]dziekujemy wam ogromnie:multi:[/FONT]

Posted

:crazyeye::multi::sweetCyb::kciuki::bye:ciotunia dziekiiii za ogloszonka slicznenenene:modla::ylsuper::ylsuper:postokroc dziekujemyyyyyy

Posted

Sorry za offa, mam nadzieję, że mnie nie zabijecie :D

Zapraszam na bazarek, na którym można wylicytować profesjonalną sesję fotograficzną swojego pupilka/tymczasa!! Sesja do zrealizowania w Sosnowcu u Martyny (Marchewkowy) lub na jednej w wystaw, na której ona będzie. :)
Licytacja zaczyna się od 10zł, trwa do 9.07 do godz. 20:00. Sesja zdj. do zrealizowania do końca grudnia 2011.
http://www.dogomania.pl/threads/210101-**-Sesja-FOTO-na-wystawie-lub-w-Sosnowcu-do-wylicytowania!-TYLKO-TUTAJ!-Do-9.07!!?p=17131796#post17131796
A to wszystko na Sonię, suczkę w typie husky, która nie ma grosza na operację usunięcia guzów (być może nowotworowych) połączoną ze sterylką!!
Każdy grosik się liczy!!! Prosimy o pomoc!!

Posted

Cioteczko nic nie szkodzi trzymam za was kciuki:thumbs:[FONT=Arial Black]kochani a Stefunio ma takie te oczeta , jak misio , jak dwie iskiereczki smiejace , chudzinka jest z niego:-(ale na dniach sie wybierzemy do weta , porobimy badania z krwi , to jest b wazne , niunio jest duzy , bedzie jeszcze wiekszy zdaje mi sie jak sie niunia odkarmi:thumbs::calus::painting:dzis na niego woalalm Alfiniu Guziczku:loveu:badzcie z nami , prosimy , powiem wam jeszcze ze Stefulo potrafi otwierac drzwi lapkami![/FONT]