Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewuś ja też nie pomogę :(

Ja też nie mam jak pomóc dwa koty, jeden chory, trzy psy -w tym jeden z problemami gastrologicznymi (skończyła mu się karma i bieda wymiotuje). I w lipcu alimenty (jeśli przyjdą) i rodzinne tylko,bo moje niepełnosprawne dziecko wymagające stałej opieki zostało uzdrowione i nic mu się nie należy.

Posted

:loveu:Dorobelciu ty masz bardzo ciezko:shake::calus::thumbs:badz tutaj z nami , za twego skarbunia i zycie wasze spokojne- mocno kciuki trzymamy!! [FONT=Century Gothic]kochani nastepny bazarusiek , prosimy :multi::iloveyou::modla:wybierajcie rozsylajcie kochane ciotenki:multi: http://www.dogomania.pl/threads/210422-Zajrzyjcie-!-Warto!-Ciekawe-fanciki-od-Stefaneczka-od-1.07-8.07[/FONT]

Posted

:cool2::buzi::modla:[FONT=Arial Black]cioteczki dziekujemy sercem ze jestescie:multi::multi::multi:Dianusiu Monisiu ale cudne ogloszenie:cool2::iloveyou:Dzieki postokroc kochane dziewczyny , ja wczoraj bumelant bylam dogomaniowy:oops:ale mialam troche zalatwiania ech , ciotenki - jeszcze nie bylo zadnych telefonkow , Stefunio jest misio duzy i oczenka jak guziczki : [FONT=Comic Sans MS],,Samotnosc ...to taka straszna trwoga- ogarnia mnie , przenika mnie ...,,[FONT=Garamond]tak mi dzis w duszy gra od rana , ta piosenka , te slowa jakze cudne i prawdziwe , modle ile sil o domus dla niunia , aby juz nigdy samotny nie byl. :bye:dziewczyny dziekuje dziekuje pieknie za wszystko! Badzcie z nami , bo samotnosc ...zabija[/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='cafelka']Witaj Stefciu, buziaki dla Cioteczek, Wójków i czworonożnych:)
:multi::bye::thumbs::iloveyou:Witamy cioteczke nowa od cudnejjjjjjj Szafirki:loveu::multi:dzieki serdeczniczkowe ciotenko za odwiedzinki :multi::multi::multi: Szarirka jest jak siostrzyczka Stefuniowa:loveu:

Posted

ewuś mam prośbę
przekopiuj do 1 postu linki do ogłoszeń które były robione przez
Havanka strona 7 post 165
Diana 79 strona 8 post 179
i zdjęcia ze strony 6
nie trzeba wtedy szukać po całym wątku jak się za jakiś czas dorabia, można sprawdzić czy się nie zakończyły i czy się kogoś nie dubluje.