Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:B-fly::bye::Rose:ciotenkiiiiiiiiii dziekujemy serduchem, za przybycie:multi: wszystko teraz zalezy od Jagody , na ogloszeniach bedzie num tel Jagody , czekam tez na zdjeteczka Ste:calus:faneczka uroczego psiateczka.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Witaj S:loveu::multi::multi:abusiu:calus:Witaj Igielko:loveu::multi:jak milo ze przyszlyscie! Cudny jest ojoj cudny , skradnie czyjes serce , Jagodo prosimyyyyyyyy , proboj sie zalogowac, bo ciotenki czekaja z pomoca , z ogloszonkami:multi:[/FONT]

Posted

Przepraszam że dzisiaj dopiero zaglądam, ale nie dałam rady wcześniej, brak czasu i przemeczenie. Witam wszystkie cioteczki.
Psiak jest śliczny i slodki :-)
Widzę że allegro ma zapewnione, banerek też. A ja mogę zrobić wydarzenie na Fb tylko jutro.

Posted

Cioteczki kochanae:Cool!::B-fly::ylsuper::ylsuper:dziekiii stokrotne:loveu: ja tez prosilam o dane do kontaktu , narazie niemamy nic , zadnego num tel , nic , czekam wiec , moze Jagoda zajrzy do nas? Mowilam ze trzeba odrazu podac dane kontaktowe , kochani czekam caluni czas .

Posted

:painting:Dziendoberek wszystkim janiolkom! Dzis moze uda sie zrobic wiecej zdjatek Stefunkowi cudenkowi, Jagodzia ma problemy z zalogowaniem sie .

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:painting:Dziendoberek wszystkim janiolkom! Dzis moze uda sie zrobic wiecej zdjatek Stefunkowi cudenkowi, Jagodzia ma problemy z zalogowaniem sie .

Witam wszystkich fanów Stefanka !!! Czekamy cierpliwie na Jagódkę !

Posted

:loveu:moje serce tez skradl ten cudny niunio ech! kochane janiolki - moze uda sie dzios porobic zdjecia , i wstawic naszymi telefonkami , dziekujemy sercem !

Posted

Iljova napisał(a):
Wydarzenie na Fb zrobione, ale dobrze by było podać ten kontakt, bo tak to utrudniony będzie przepływ info kiedy pojawi się domek.
:loveu::thumbs::Rose::modla::modla:ciociula dziekuje pieknie dziekujee!!! kochana sercem dzieki dziekiiiiiiiiiiiii:loveu::multi::loveu:juz mowie , wiec tak , ja czekam dzis od ranca , bo mlodzi mieli przyjsc i zabrac mnie na te dzialeczke , mam aparat juhuuu , znaczy cyfrowe pozyczona i kabelek usb:multi::multi:naladowalam juz wszystko , mlodzi jeszcze nie dotarli do nas , mam num tel Jagody , podaje num kontaktowy w sprawie Stefankowej :507 807 994 - ciociuniu Iljova :thumbs::iloveyou:dziekuje postokroc czarodziejko:multi:...ja tez mam konto na fb.....ale ja za pierona tam niewiem o co chodzi? i jak sie poruszac ech ..... czlek durny