Tymonka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Przepraszam , ale dopiero wróciliśmy , moje stado stęsknione , nie daje mi posiedzieć , poza tym padam ( od 7 rano nie było czasu usiąść ) , więc napiszę tylko , że psiaki bezpieczne :) Tak jak pisałam Drops na pupie , uszach i łapkach miał filc , więc musiałam ciąć przy samej skórze . Jutro napiszę wszystko po kolei , dzisiaj padam Quote
joaaa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dobrze. że już bezpieczne! Cieszę się, że psiaki trafiły na takich ludzi! :) Quote
unixena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ale Dropsik" sie odchudzil " a mordeczke ma cudowna .Z pewnoscia mu ulzylo jak pozbyl sie tej kupy dredow .Anja wykonalas kawal dobrej roboty -wielkie dzieki .Dropsik i Lizak dwaj przyjaciele sa razem i nie musza juz spac w ciemnym i zlym lesie:shake:.Maja dach nad glowa i zapewniona pelna miske :lol:.Dobrej nocy Anju ....:sleep2: Quote
faith35 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Drops piękny jest, wykonałaś wspaniałą robotę Ania:) Super, że już nie będą w tym lesie!:) Quote
ocelot Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Anusia poszło Ci rewelacyjnie:) To co ciachamy schroniskowe psiaki?:) Quote
Tymonka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Konto porozsyłane :) Teraz mogę napisać więcej , psiaki zabrałam z lasu prosto do wet , Drops ma troszkę ponad rok , Lisak koło 4 , ale wet powiedział , że można go o roczek odmłodzić spokojnie :evil_lol::evil_lol: Oba wyglądają na zdrowe tylko zaniedbane , Drops był wczoraj przerażony , myślałam , że mu serducho wyskoczy , dlatego do golenia dostał głupiego jasia ( to co podaje się przed narkozą ) , więc obcinałam nieprzytomnego psa i dobrze bo jak się wybudził to na widok maszynki dostawał drgawek , dlatego strzyżenie poprawimy jak przyjedzie na kastrację , wstępnie umówiłam się za jakieś dwa tygodnie . Koszt wizyty u wet razem z podanym środkiem :25 zł , koszt paliwa ( muszę oddać TZ bo już się wścieka o darmowe wożenie psów do wet itp . ) 40 zł , ale to oddam jak już uzbieramy na opłatę za pierwszy miesiąc . Psiaki były trochę przestraszone w boksie , ale miały jeszcze wyjść na wybieg później . Zostawiłam worek karmy (10 kg ) i środki na odrobaczanie teraz i po dwóch tygodniach . Reszta zdjęć : Quote
agusiazet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wow, ale miał tych kłaków na sobie. Teraz wygląda super:) Quote
unixena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Mozna by powiedziec ,ze zostalo pol Dropsa :lol:widzac te klaki .Kochane mordeczki :loveu:teraz sa bezpieczne;) .Bardzo nas to cieszy .:multi: Quote
Owieczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Teraz będzie mu na pewno wygodniej :) Gadałam z Izą i powiedziała ze chłopcy na poczatku się trochę bali ale puściła ich na jakies dwie godzinki na podwórko żeby dobrze poznali kąty i zapachy. Potem grzecznie za nią weszli do kojca :) Czyli nie jest źle, trzeba troszkę czasu żeby się rozkręcili ale myśle że będzie dobrze. Teraz tylko kastracja i szybciutko do domków !!! :) Quote
santino Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='faith35']Ania, dziękujemy za to co zrobiłaś dla tych psiaków :Rose:[/QUOTE] Bardzo, bardzo, BAAARDZO dziękujemy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Tymonka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Owieczka']Teraz będzie mu na pewno wygodniej :) Gadałam z Izą i powiedziała ze chłopcy na poczatku się trochę bali ale puściła ich na jakies dwie godzinki na podwórko żeby dobrze poznali kąty i zapachy. Potem grzecznie za nią weszli do kojca :) Czyli nie jest źle, trzeba troszkę czasu żeby się rozkręcili ale myśle że będzie dobrze. Teraz tylko kastracja i szybciutko do domków !!! :)[/QUOTE] Kastrację planuję na 3 tydzień lipca . Ciocia , a kiedy pierwsze fotki ?? Się mi tęskni za moimi leśnymi stworami , w końcu tyle czasu jeździłam co dziennie do nich do lasu :) Quote
Tymonka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='santino']Bardzo, bardzo, BAAARDZO dziękujemy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] To ja wam dziękuję , że jesteście :) Bez was nic bym nie zrobiła :) Quote
Owieczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Anja2201']Kastrację planuję na 3 tydzień lipca . Ciocia , a kiedy pierwsze fotki ?? Się mi tęskni za moimi leśnymi stworami , w końcu tyle czasu jeździłam co dziennie do nich do lasu :)[/QUOTE] Może juz po weekendzie jakies fotencje będą :) Quote
bela51 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Aniu, gratuluje akcji uratowania kolejnych psiaków. Ogolony Dropsik jest cudny ! A gdzie zdjęcie tej drugiej sierotki ? Quote
faith35 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='bela51']Aniu, gratuluje akcji uratowania kolejnych psiaków. Ogolony Dropsik jest cudny ! A gdzie zdjęcie tej drugiej sierotki ?[/QUOTE] no, bo ja potrzebuję fotek do ogłoszeń obu psiaków + teksty :) Quote
Owieczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='faith35']no, bo ja potrzebuję fotek do ogłoszeń obu psiaków + teksty :)[/QUOTE] Co prawda pogody nie ma za bardzo ;/ i zdjęcia mogą wyjść takie sobie ale bardzo sie postaram :) W końcu to o ich los chodzi. Najwyżej za jakis czas się podmieni na nowe ładniejsze jak by co. Quote
Tymonka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='tayga']Melduję wykonanie przelwu :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zaglądam do cudnych chłopaków ....:lol: Quote
oska1983 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Uff wreszcie bezpieczne... ale Drops odmieniony po strzyżeniu:) Quote
Recommended Posts