Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam , ale dopiero wróciliśmy , moje stado stęsknione , nie daje mi posiedzieć , poza tym padam ( od 7 rano nie było czasu usiąść ) , więc napiszę tylko , że psiaki bezpieczne :) Tak jak pisałam Drops na pupie , uszach i łapkach miał filc , więc musiałam ciąć przy samej skórze .

Jutro napiszę wszystko po kolei , dzisiaj padam

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Dropsik" sie odchudzil " a mordeczke ma cudowna .Z pewnoscia mu ulzylo jak pozbyl sie tej kupy dredow .Anja wykonalas kawal dobrej roboty -wielkie dzieki .Dropsik i Lizak dwaj przyjaciele sa razem i nie musza juz spac w ciemnym i zlym lesie:shake:.Maja dach nad glowa i zapewniona pelna miske :lol:.Dobrej nocy Anju ....:sleep2:

Posted

Konto porozsyłane :)

Teraz mogę napisać więcej , psiaki zabrałam z lasu prosto do wet , Drops ma troszkę ponad rok , Lisak koło 4 , ale wet powiedział , że można go o roczek odmłodzić spokojnie :evil_lol::evil_lol:
Oba wyglądają na zdrowe tylko zaniedbane , Drops był wczoraj przerażony , myślałam , że mu serducho wyskoczy , dlatego do golenia dostał głupiego jasia ( to co podaje się przed narkozą ) , więc obcinałam nieprzytomnego psa i dobrze bo jak się wybudził to na widok maszynki dostawał drgawek , dlatego strzyżenie poprawimy jak przyjedzie na kastrację , wstępnie umówiłam się za jakieś dwa tygodnie . Koszt wizyty u wet razem z podanym środkiem :25 zł , koszt paliwa ( muszę oddać TZ bo już się wścieka o darmowe wożenie psów do wet itp . ) 40 zł , ale to oddam jak już uzbieramy na opłatę za pierwszy miesiąc . Psiaki były trochę przestraszone w boksie , ale miały jeszcze wyjść na wybieg później . Zostawiłam worek karmy (10 kg ) i środki na odrobaczanie teraz i po dwóch tygodniach .

Reszta zdjęć :

Posted

Teraz będzie mu na pewno wygodniej :) Gadałam z Izą i powiedziała ze chłopcy na poczatku się trochę bali ale puściła ich na jakies dwie godzinki na podwórko żeby dobrze poznali kąty i zapachy. Potem grzecznie za nią weszli do kojca :) Czyli nie jest źle, trzeba troszkę czasu żeby się rozkręcili ale myśle że będzie dobrze. Teraz tylko kastracja i szybciutko do domków !!! :)

Posted

[quote name='faith35']Ania, dziękujemy za to co zrobiłaś dla tych psiaków :Rose:[/QUOTE]

Bardzo, bardzo, BAAARDZO dziękujemy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Owieczka']Teraz będzie mu na pewno wygodniej :) Gadałam z Izą i powiedziała ze chłopcy na poczatku się trochę bali ale puściła ich na jakies dwie godzinki na podwórko żeby dobrze poznali kąty i zapachy. Potem grzecznie za nią weszli do kojca :) Czyli nie jest źle, trzeba troszkę czasu żeby się rozkręcili ale myśle że będzie dobrze. Teraz tylko kastracja i szybciutko do domków !!! :)[/QUOTE]

Kastrację planuję na 3 tydzień lipca .

Ciocia , a kiedy pierwsze fotki ?? Się mi tęskni za moimi leśnymi stworami , w końcu tyle czasu jeździłam co dziennie do nich do lasu :)

Posted

[quote name='santino']Bardzo, bardzo, BAAARDZO dziękujemy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

To ja wam dziękuję , że jesteście :) Bez was nic bym nie zrobiła :)

Posted

[quote name='Anja2201']Kastrację planuję na 3 tydzień lipca .

Ciocia , a kiedy pierwsze fotki ?? Się mi tęskni za moimi leśnymi stworami , w końcu tyle czasu jeździłam co dziennie do nich do lasu :)[/QUOTE]

Może juz po weekendzie jakies fotencje będą :)

Posted

[quote name='bela51']Aniu, gratuluje akcji uratowania kolejnych psiaków.
Ogolony Dropsik jest cudny ! A gdzie zdjęcie tej drugiej sierotki ?[/QUOTE]
no, bo ja potrzebuję fotek do ogłoszeń obu psiaków + teksty :)

Posted

[quote name='faith35']no, bo ja potrzebuję fotek do ogłoszeń obu psiaków + teksty :)[/QUOTE]

Co prawda pogody nie ma za bardzo ;/ i zdjęcia mogą wyjść takie sobie ale bardzo sie postaram :) W końcu to o ich los chodzi. Najwyżej za jakis czas się podmieni na nowe ładniejsze jak by co.