Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unixena odgruzowałam skrzynkę, ale możesz korzystać do woli :) bela51 mówiła o co chodzi :)
Poproszę nr konta, zrobię przelew na psiaki :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, mam wątpliwości:)
to jej pierwsze postrzyżyny:)[/QUOTE]
zawsze będzie wyglądał o niebo lepiej niż z tymi dredami :) nie wymagam od niej, by strzygła Dropsa jak zawodowa fryzjerka, ale ony tych dredów nie miał... zamówiłam Lizakowi i Dropsowi pakiety ogłoszeniowe i czekam na tekst i nowe fotki ;)

Posted

[quote name='Marycha35']Brawo Ludkowie, piękna akcja:):):) Porozsyłam trochę, może kasiorrry dojdzie:)[/QUOTE]
bardzo, bardzo dziękujemy.
A no, akcja piękna :D a to wszystko dzięki Ani i dogomaniakom ;)

Posted

Zgodnie z obietnicą dam maluchom 30 zł deklaracji stałej. Proszę konto na pw. JEDNOCZEŚNIE ZAPRASZAM DO ZAKUPÓW NA BAZARKU Z MOJEJ SYGNATURKI. MEGA DŁUG 6600 ZŁ.

Posted

[quote name='faith35']Napisałam do Ani sms-a, psiaki zostały z lasu zabrane, Ania więcej napisze potem na wątku :) Możemy się cieszyć!!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE]
Cudownie!:smile::smile::smile:

Posted

cytat sms-a od Ani: "Juz jedziemy do hotelu, Drops obcięty, wygląda średnio bo miał dredy straszne i w niektórych miejscach musiałam ciąć do skóry, ale za jakieś dwa tygodnie chce je zawieść na kastracje to sie poprawi, najgorsze uszy i dupka. Są przestraszone, ale kochane. Jak wrócę to zrzuce foty"

Posted

Czekamy więc na foty i spokojniej podróży życzymy:) Jak dobrze, że smakołyki bezpieczne;) Się Dzwońce zdziwią. Dobrze, że są razem, jak fumfle to fumfle;) Na dobre i złe. W tym wypadku na złe i dobre, już tylko dobre teraz. Kochane psiakulce:) Piękna robota Dziewczynki!!!!

Posted

Cieszę się, że psiaki już bezpieczne i nie muszą siedzieć w tym lesie :loveu: Czekam na zdjęcia :) Ciekawa jestem, jak Drops wygląda po strzyżeniu :)