Tymonka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Kocurek']Zagladam do slodyczy....[/QUOTE] Super , bo ostatnio jakaś cisza tutaj . Quote
Romka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dziewczyny na tym bazarku dla maluchów wylicytowałam topik za 11zł...wysyłam 30zł reszta to po odjęciu kosztów wysyłki wpłata jednorazowa na psiaki...wysyłam jednym przelewem... [url]http://www.dogomania.pl/threads/210100-Ciuchy-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Dropsa-i-Lizaka-do-10.07.11r.-godz.-22[/url] Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Cioteczki mam obiecane foteczki tych dwóch słodkich pycholków :) Zaraz postaram sie powstawiać :) Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ale niecierpliwe ciotki ;p Nie wiem który to który ale ten wiekszy ma ADHD a ten mniejszy mu zazdrości :) Radość , wielka radość... Szaleństwo :) Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Szarotka napisał(a):Czy te pieski sa u Ciebie ?? U mojej sąsiadki Izy :) Quote
Szarotka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Owieczka napisał(a):U mojej sąsiadki Izy :) O bo mialam wrazenie, ze jechaly do Ciebie, a to masz je obok :):) wyglada na to, ze sa strasznie milusinkie ??? Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Tak ciotka, masuj , masuj... Buziaka Ci dam za to :) Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Szarotka napisał(a):O bo mialam wrazenie, ze jechaly do Ciebie, a to masz je obok :):) wyglada na to, ze sa strasznie milusinkie ??? Ja chwilowo mieszkam w Warszawie i nie mam możliwości brania niczego na tymczas dlatego jestem tam raz lub dwa w tygodniu, pomagam Izie jak mogę przy psiakach. To dlatego wszyscy piszą ze psiaki jadą do owieczki ;) Psiaki to straszne pieszczochy :) Ten większy szczególnie ale i ten mały sie otwiera :) Quote
Tymonka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Duży jest Lizak:) mały Drops , słodziaki , a nie ma żadnych fotek Dropsiątka ??? Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Anja2201 napisał(a):Duży jest Lizak:) mały Drops , słodziaki , a nie ma żadnych fotek Dropsiątka ??? Ciotka , ja się dopiero rozkręcam :P Quote
Szarotka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dropsik jest strasznie smieszny z wygladu :biggrina::biggrina::grin::grin::megagrin::megagrin: Quote
Owieczka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No to jedziemy dalej :) Mam nadzieje ze coś wybierzecie do ogłoszeń :) Dropsik chociaż nadal nieśmiało ale daje się głaskać i sam przychodzi na pieszczotki :) Quote
Recommended Posts