Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Ty jesteś z Tomaszowa Maz.? To niedaleko masz np. Białobrzegów? Bo jeszcze mogłabym wmanewrować znajomych żeby do B-brzegów wzięli ale to za jakieś 2-3 tyg najwcześniej.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Mamy miejsce u Owieczki , a dokładnie u Izy , miejsce sprawdzone , opieka super i co też ważne do hotelu mam 45 km . Koszt to 400 zł / miesiąc z naszą karmą , myślę , że to nie jest dużo jak za dwa psy .

Dobrze, ze wreszcie znalazło sie jakies miejsce dla tych psiakow. A jak wyglądają ich finanse? Duzo brakuje ?

Posted

Stałych deklaracji brakuje -320 zł , ale myślę , że z bazarków i jednorazowych spokojnie uzbieramy na dwa miesiące , a ja twardo wierzę , że dłużej nie będą siedzieć . trzeba jeszcze pomyśleć o kastracjach , ale to już biorę na siebie tzn załatwienie i dowiezienie kasę trzeba będzie uzbierać .

Jeśli kiedyś się doproszę o przepisanie wątku na mnie to wszystko uzupełnię .

Posted

400 zł + karma, super! :):) Damy radę! :) ktoś tu proponował 20 kg karmy (nie pamiętam nicku), damy radę, jeszcze tyle nazbieramy, że nie kupimy im chappi tylko jakąś dobrą jakościowo karmę, oo ;)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Mamy miejsce u Owieczki , a dokładnie u Izy , miejsce sprawdzone , opieka super i co też ważne do hotelu mam 45 km . Koszt to 400 zł / miesiąc z naszą karmą , myślę , że to nie jest dużo jak za dwa psy .

:klacz: super :multi:

Posted

pakuj psiaki do auta, na 1 miesiąc mamy pieniążki, a i karmę się znajdzie :) Najwyżej Iza do 10 lipca będzie karmiła na swojej karmie, a my jej zwrócimy z mojego bazarku i jeszcze kupimy "parę" kilo karmy :)

Posted

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Ja osobiście nie kupię tej karmy, bo wg mnie jest "bytowa" czyli na przetwanie.
Ale uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

Karmy kupować nie trzeba , ja załatwię , nie wiem jaką ale załatwię .Poza tym była propozycja na wątku , nie pamiętam od kogo , że wspomoże karmą .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Karmy kupować nie trzeba , ja załatwię , nie wiem jaką ale załatwię .Poza tym była propozycja na wątku , nie pamiętam od kogo , że wspomoże karmą .

aha, ok ;) ja jutro powiem p. Asi z naszego schroniska o tej promocji :)

Posted

Argun napisał(a):
jestem i ja
mogę chłopaków poratować workiem karmy 20kg, raz na jakiś czas, bo deklaracji finansowej złożyć nie jestem w stanie niestety

Propozycja karmy :) prześlijcie adres na PW gdzie ma być przesłana karma ;)

Posted

unixena napisał(a):
Ma ktoras z Was konto pay pal ? i moglaby uzyczyc dla Dropsa i Lizaka .? Choc tak moglabym dolozyc grosik na tych dwoch slodziakow .

Korzystałam kiedys z konta taygi. Uzyczała pay pala na wpłaty dla innego psa. Napisze do niej.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Super ze jada do Izy.Tam sa ludzie o zlotych sercach.Info na biezaco i fotki tez:lol: