Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia juz w drodze z powrotem do Poznania, zmeczona bo to jednak ponad 4 godziny drogi w jedna strone. Ajsti zdazyla przywiazac sie do Pani Zuzanny dlatego jest troche nie spokojna ale Kasia wziela wszystko co potrzeba na droge, miske , wode, koce wiec bedzie dobrze. Jeszcze tylko trzeba jak najszybciej wyslac do Kasi ksiazeczke zdrowia Ajsti bo tam sa zwierzaki i Kasia musi wiedziec czy Ajsti byla i na co szczepiona ale rozumiem ,ze Fela albo Kinga tego dopilnuja.
Z Poznania jest Radunia tak jak pisalam w sms do Kingi wiec mozna z nia sie kontaktowac w sprawie wizyt u Kasi.
Dziekuje Kasiu, za to ,ze mala jest bezpieczna:)

Posted

Ra_dunia, zgodzila sie przeprowadzic wizyte w DT u Kasi S. odezwie sie po weekendzie i umowi z DT.Podalam juz namiary na DT.Mamy szczescie bo bedzie krotko w Poznaniu. Dziekuje Radka:)

Posted

Ellig, bardzo dziękuję. Jestem z Kasią w kontakcie, na temat książeczek i szczepień również. Jeśli chodzi o wwizytę, Kinga wkrótce będzie w Poznaniu i już jest ustalone, że się z Kasią umówi. Nie trzeba więc angażować Ra_duni.

Posted

Fela napisał(a):
Ellig, bardzo dziękuję. Jestem z Kasią w kontakcie, na temat książeczek i szczepień również. Jeśli chodzi o wwizytę, Kinga wkrótce będzie w Poznaniu i już jest ustalone, że się z Kasią umówi. Nie trzeba więc angażować Ra_duni.

Bardzo sie ciesze. Kinga prosila mnie, wyslala sms ,zebym znalazla kogos z Poznania do wizyty jak juz zalatwilam, dzwonilam , pisalam to teraz Ty , Fela piszesz ,ze Kinga jedzie do Poznania. No ,nic przeprosze Ra_dunie ,ze jej glowe zawracalam i wydzwanialam od wczoraj.Wazne ,ze Ajsti ma DT.DT u Kasi S. z Facebooka.

Posted

Zgłaszam się sama ;) Nie musisz pisać i przepraszać. Wiesz, że jeśli tylko mogę to chętnie pomogę. Ajsti słooodka straszniście, uwielbiam niskopodłogowce. W razie czego, jeśli Kindze nie wypali podróż do Poznania to ja jestem do końca tygodnia na miejscu.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Zgłaszam się sama ;) Nie musisz pisać i przepraszać. Wiesz, że jeśli tylko mogę to chętnie pomogę. Ajsti słooodka straszniście, uwielbiam niskopodłogowce. W razie czego, jeśli Kindze nie wypali podróż do Poznania to ja jestem do końca tygodnia na miejscu.

Dziekuje bardzo ,juz tyle razy pomoglas psiakom , pozdrawiam bardzo serdecznie:)

Posted

"
malutka dobrze ,powoli się klimatyzuje,fotek mam kilka później wyslę,i więcej napiszę podwieczór bo teraz mam dużo pracy mimo iz w domu pracuje ale musze to ogarnąc bo w weekend nie wiele zrobiłam:))

mała śpi z kibolkiem u mnie w gabinecie łóżko im rozłozyłam więc sobie kimają w deszczowa pogodę"

Posted

Ajsti, obecnie Malutka na DT u Kasi i Magdy S.
Ajsti ma apety,jest spokojna,chłaopaków jeszcze nie do konca toleruje podgryza ich ale moze jeszcze sie ich boi,na spacerkach jest lepiej idą zgodnie.Najbardziej lubi Kibola:)dzis zostawiłam ja na 1,5 godziny ale nie sama był moj kuzyn , to skuliła sie na kanapie przy nim i spała ale jak wróciła to tak samo cieszyła sie jak chłopaki moje, szczekała z radości było to miłe.Chodzi za mna krok w krok ale zaczyna sie czuc swobodnie bo sobie sama juz idzie w domu gdzie chce i gdzie akurat ma ochote spac.
Mam nadzieje ze z biegiem czasu polubi moich chłopców bo biedaki sie staraja ale narazie maja zerowe sznse:)))"
Pytanie do Feli:czy wiesz cos jak ona zachowuje sie ja ma zostac sama w domu,wiadomo, ze nie teraz ale nadejdzie taki dzien ,ze bede musila ja zostawić czy coś Ci o jej zachowaniu wiadomo?

Posted

Próbowałam się do Kasi dodzownić. No nic, będę jeszcze próbować. Najwięcej na jej temat wie oczywiście Zuza (Kasia ma do niej telefon i maila - chyba najlpeiej bezpośrednio, bez dwóch pośredników). Z tego co ja wiem, sunia najpierw płakała za Zuzą, nawet jak nie zostawała sama i tylko Zuza wychodziła z domu. Ale po jakimś czasie się uspokajała. Lubiła wchodzić na wysokie miejsca w domu, np. parapet, szafki. Ale nie niszczyła niczego.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, jeszcze się nie skończyło.

Kola i Fanta nadal w bardzo złej sytuacji. bardzo tymczasowo u Beki, ale nie możemy przeciągać struny. Brak pieniędzy i miejsc w hotelach. Ale przede wszystkim pieniędzy.
Suki bez siebie żyć nie potrafią, adopcja Fanty będzie b. problematyczna.

No i Ajsti jest na tymczasie.

Posted

Czy ktoś w końcu zrobił wizytę u Ajsti? bo z tego co zrozumiałam, DT jest bardzo chętny na zostanie DS, tylko aby został DS potrzebna jest wizyta. Byłam 2 tygodnie temu gotowa zrobić taką wizytę, po czym na wątku pojawiła się informacja, że nie trzeba bo Kinga będzie w Poznaniu i taką kontrolę przeprowadzi...

Posted

Ajsti na tymczasie?... Byłam w sobotę na wizycie PA dla suni ze schronu w Gostyniu. W rozmowie się zgadało, że Państwo szukali intensywnie malutkiej suni i bardzo im się Ajsti podobała, ale otrzymali informację, że ma już dom! Czyżby była jakaś inna maleńka Ajsti na dogo?... Jeśli nie, to super domek jej przeszedł koło nosa :(

Poza tym, jeśli nie zmienicie tytułu wątku albo nie założycie osobnego wątku dla dużych dziewczynek, trudno im będzie pomóc, bo po prostu... nikt o nich nie wie!
Kociabanda2 szuka owczarki, bo jej podopieczna znalazła dom, a telefony o nią wciąż dzwonią - może do niej napiszcie...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Czy ktoś w końcu zrobił wizytę u Ajsti? bo z tego co zrozumiałam, DT jest bardzo chętny na zostanie DS, tylko aby został DS potrzebna jest wizyta. Byłam 2 tygodnie temu gotowa zrobić taką wizytę, po czym na wątku pojawiła się informacja, że nie trzeba bo Kinga będzie w Poznaniu i taką kontrolę przeprowadzi...

Ra_dunia nie ma szans zeby sie dowiedziec, Ajsti decyzja Feli pojechala na DT, wizyta miala byc robiona dla DT, potem Fela napisala ,ze wizyte zrobi Kinga bo jedzie do Poznania. nic dodac nic ujac.