Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
No właśnie co tam słychać u Tofika???

Witam! U Toffika bez zmian. Hołubi swoją panią, ignoruje TŻ-ta, i tępi wnusia. Przypominam, że 27 kwietnia wyjeżdżam na 2 tygodnie na turnus rehabilitacyjny i Toffi do tego czasu musi znaleźć dom.
Proszę o ogłaszanie go, gdzie to jest tylko możliwe. Pisałam już kilkakrotnie, że jeżeli ogłoszenia są płatne, to oczywiście pokryję koszty. Proszę tylko o info w tej sprawie. Ja niestety nie mam pojęcia gdzie i jak się ogłasza psiaki do adopcji. Mogę poprosić córkę o zrobienie i wstawienie nowych fot do ogłoszeń.

Posted

Moje ogloszenia jeszcze cały czas są odnawiane. Czyli są. Miałysmy taką sytuacje że pomimo wielu ogloszeń w necie nikt pieska nie chciał. Jedna z wolontariuszek zainwestowala w ogloszenie w lokalnym dzienniku / koszt 120 zł / i telefony sie rozdzwonily.Może Tofikowi tez trzeba tak zrobic. Nie wszyscy maja internet a gazety jednak czytaja szczególnie te w piatek.

Posted

na ta chwile ustalilysmy z ASTRA ze Toffik pojdzie na kastrację...znacie w P-niu jakiegos taniego weta? przy okazji usunalby potworny kamien na zabkach

zalatwiam ogloszenia w naszych lokalnych gazetach

• 2 weeks later...
Posted

BUDRYSEK napisał(a):
na ta chwile ustalilysmy z ASTRA ze Toffik pojdzie na kastrację...znacie w P-niu jakiegos taniego weta? przy okazji usunalby potworny kamien na zabkach

Taniego niestety, nie, ale na pewno dobrzy lekarze pracują przy Uniwersytecie...
Z moją suczką, kiedy mieszkałam pod Poznaniem, chodziłyśmy do lecznicy w Dopiewie (około 20 km od centrum Poznania). Pan doktor nie policzył dużo za usunięcie kamienia, a napracował się przy niej bardzo. Nie pamiętam dokładnie, ale było to około 60-80 zł w ubiegłym roku. Lekarz nazywa się Piotr Waltrowski, w razie czego mogę podać namiary.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

Witam!
"Wcięło" odpowiedź (nie pamiętam czyją - może to była Supergoga?) w sprawie kastracji i czyszczenia zębów u weta fundacyjnego na Polance. Proszę osobę która to proponowała, aby odezwała się do mnie na nr tel. 503016420 w celu umówienia wizyty. Moja odpowiedź i prośba o kontakt również zniknęła.

Posted

Nie słyszę zachwytów nad nowymi zdjęciami Toffika. Uważam, że bardzo się "poprawił", żeby nie powiedzieć "upasł" na tym poznańskim wikcie. Porównując obecne fotki z tymi z początku wątku, no po prostu ....grubas!

Posted

Cuda :) cuda :) Śliczny !!! Piękny!!! Radosny !!! nic nie słychać ,bo wszystkim zabrakło języka...w buzi ;)
toż to ... inny Tofik :) tylko ogłaszać... będzie casting :)
Dziękujemy Astra :)
jeśli chodzi o kastrację to dobrze pamiętasz ,pomoc oferowała Supergoga - napisz na PW
wiem że ma teraz sporo na głowie jak nie odpowie ...,to zadzwonię i załatwimy Tofikowi kastrację :)
czy to ten sam Tofik ???:eviltong::lol:
fotkami ..wzroku nie mogę nasycić...jeszcze raz i jeszcze ..
aha - ja już raz pisałam i całą odpowiedź.. wcięło :crazyeye:

Posted

Tak, to ten sam Toffik (dawniejszy szkieletor). Nie wiem, jak się pisze na PW, ale czas nagli. Jak wspominałam wielokrotnie 27 kwietnia wyjeżdżam na turnus rehabilitacyjny i nie mam możliwości zapewnienia Toffikowi opieki. Kastracja musi być zrobiona przed moim wyjazdem i mam nadzieję, że Toffi do tego czasu znajdzie dom. Córka nie może go wziąć do siebie, bo gryzie mojego 3,5 letniego wnusia.
Jak będzie po kastracji to może złagodnieje i przestanie znaczyć teren.

Posted

Mnie też nie wyrzuca ale już parę razy post ..znikł po prostu nie ma, lub tak dziwnie powoli jakby wszystko " chodzi inaczej,wolniej"
cały czas mam obawy że za chwilę będzie awaria ? może to mój komp?

Posted

Nie wiem czy uda nam się znaleźć domek do 27 kwietnia skoro do tej pory nikt się nie zgłosił :( ale próbować można, np. z nowymi zdjęciami :) słodziak :)

Wykupimy mu ogłoszenia czy robimy sami?

Posted

Jutro o 8,20 trzymajcie kciuki za Toffika, oby wszystko poszło dobrze. Mam nadzieję, że po utracie atrybutów męskości nie będzie szczekał falsetem. Napiszę jak poszło.

Posted

Toffi został w lecznicy, ufam że wszystko będzie o.k. Czekam na telefon kiedy się wybudzi i będę mogła po niego pojechać. Może po kapitalnym remoncie znajdzie DS. Oby! Ja za tydzień wyjeżdżam i nie mam pomysłu co z psiakiem zrobić. Może poddać hibernacji?