ASTRA 126 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Agula99 napisał(a):No właśnie co tam słychać u Tofika??? Witam! U Toffika bez zmian. Hołubi swoją panią, ignoruje TŻ-ta, i tępi wnusia. Przypominam, że 27 kwietnia wyjeżdżam na 2 tygodnie na turnus rehabilitacyjny i Toffi do tego czasu musi znaleźć dom. Proszę o ogłaszanie go, gdzie to jest tylko możliwe. Pisałam już kilkakrotnie, że jeżeli ogłoszenia są płatne, to oczywiście pokryję koszty. Proszę tylko o info w tej sprawie. Ja niestety nie mam pojęcia gdzie i jak się ogłasza psiaki do adopcji. Mogę poprosić córkę o zrobienie i wstawienie nowych fot do ogłoszeń. Quote
ala56 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Moje ogloszenia jeszcze cały czas są odnawiane. Czyli są. Miałysmy taką sytuacje że pomimo wielu ogloszeń w necie nikt pieska nie chciał. Jedna z wolontariuszek zainwestowala w ogloszenie w lokalnym dzienniku / koszt 120 zł / i telefony sie rozdzwonily.Może Tofikowi tez trzeba tak zrobic. Nie wszyscy maja internet a gazety jednak czytaja szczególnie te w piatek. Quote
BUDRYSEK Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 na ta chwile ustalilysmy z ASTRA ze Toffik pojdzie na kastrację...znacie w P-niu jakiegos taniego weta? przy okazji usunalby potworny kamien na zabkach zalatwiam ogloszenia w naszych lokalnych gazetach Quote
BUDRYSEK Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kerian Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 BUDRYSEK napisał(a):na ta chwile ustalilysmy z ASTRA ze Toffik pojdzie na kastrację...znacie w P-niu jakiegos taniego weta? przy okazji usunalby potworny kamien na zabkach zalatwiam ogloszenia w naszych lokalnych gazetach Taniego niestety, nie, ale na pewno dobrzy lekarze pracują przy Uniwersytecie... Z moją suczką, kiedy mieszkałam pod Poznaniem, chodziłyśmy do lecznicy w Dopiewie (około 20 km od centrum Poznania). Pan doktor nie policzył dużo za usunięcie kamienia, a napracował się przy niej bardzo. Nie pamiętam dokładnie, ale było to około 60-80 zł w ubiegłym roku. Lekarz nazywa się Piotr Waltrowski, w razie czego mogę podać namiary. Quote
ASTRA 126 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 BUDRYSEK napisał(a):na ta chwile ustalilysmy z ASTRA ze Toffik pojdzie na kastrację...znacie w P-niu jakiegos taniego weta? przy okazji usunalby potworny kamien na zabkach zalatwiam ogloszenia w naszych lokalnych gazetach Witam! "Wcięło" odpowiedź (nie pamiętam czyją - może to była Supergoga?) w sprawie kastracji i czyszczenia zębów u weta fundacyjnego na Polance. Proszę osobę która to proponowała, aby odezwała się do mnie na nr tel. 503016420 w celu umówienia wizyty. Moja odpowiedź i prośba o kontakt również zniknęła. Quote
ASTRA 126 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nie słyszę zachwytów nad nowymi zdjęciami Toffika. Uważam, że bardzo się "poprawił", żeby nie powiedzieć "upasł" na tym poznańskim wikcie. Porównując obecne fotki z tymi z początku wątku, no po prostu ....grubas! Quote
anica Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Cuda :) cuda :) Śliczny !!! Piękny!!! Radosny !!! nic nie słychać ,bo wszystkim zabrakło języka...w buzi ;) toż to ... inny Tofik :) tylko ogłaszać... będzie casting :) Dziękujemy Astra :) jeśli chodzi o kastrację to dobrze pamiętasz ,pomoc oferowała Supergoga - napisz na PW wiem że ma teraz sporo na głowie jak nie odpowie ...,to zadzwonię i załatwimy Tofikowi kastrację :) czy to ten sam Tofik ???:eviltong::lol: fotkami ..wzroku nie mogę nasycić...jeszcze raz i jeszcze .. aha - ja już raz pisałam i całą odpowiedź.. wcięło :crazyeye: Quote
ASTRA 126 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Tak, to ten sam Toffik (dawniejszy szkieletor). Nie wiem, jak się pisze na PW, ale czas nagli. Jak wspominałam wielokrotnie 27 kwietnia wyjeżdżam na turnus rehabilitacyjny i nie mam możliwości zapewnienia Toffikowi opieki. Kastracja musi być zrobiona przed moim wyjazdem i mam nadzieję, że Toffi do tego czasu znajdzie dom. Córka nie może go wziąć do siebie, bo gryzie mojego 3,5 letniego wnusia. Jak będzie po kastracji to może złagodnieje i przestanie znaczyć teren. Quote
ASTRA 126 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Co kilka minut muszę się logować na nowo, bo mnie "wyrzuca". Czy wszyscy tak mają? Quote
ala56 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 MNie nie wyrzuca. Toffik po kastracji sie wyciszy ale nie tak od razu.Chyba, że u niego będzie inaczej. Quote
anica Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Mnie też nie wyrzuca ale już parę razy post ..znikł po prostu nie ma, lub tak dziwnie powoli jakby wszystko " chodzi inaczej,wolniej" cały czas mam obawy że za chwilę będzie awaria ? może to mój komp? Quote
__Lara Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nie wiem czy uda nam się znaleźć domek do 27 kwietnia skoro do tej pory nikt się nie zgłosił :( ale próbować można, np. z nowymi zdjęciami :) słodziak :) Wykupimy mu ogłoszenia czy robimy sami? Quote
ASTRA 126 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Jak ktoś umie, to można robić samemu. Gdyby trzeba było wykupić, to pokryję koszty. Quote
ASTRA 126 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Toffi w najbliższy piątek będzie odjajczony. Co do zębów, to wet zdecyduje na miejscu. Suprgoga dzięki za załatwienie weta. Quote
supergoga Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nie ma sprawy. Ja teraz nie mam kiedy wchodzić na dogo, tym bardziej że nie moge niczego odszukać, więc będę razdko. Piszcie PW co i jak wypadło. Quote
ASTRA 126 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Jutro o 8,20 trzymajcie kciuki za Toffika, oby wszystko poszło dobrze. Mam nadzieję, że po utracie atrybutów męskości nie będzie szczekał falsetem. Napiszę jak poszło. Quote
anica Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kciuki mocno zaciśnięte... czekamy na wiadomości.. Quote
ASTRA 126 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Toffi został w lecznicy, ufam że wszystko będzie o.k. Czekam na telefon kiedy się wybudzi i będę mogła po niego pojechać. Może po kapitalnym remoncie znajdzie DS. Oby! Ja za tydzień wyjeżdżam i nie mam pomysłu co z psiakiem zrobić. Może poddać hibernacji? Quote
Recommended Posts