Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem bezsprzecznie nim zachwycona i tylko marzę o dobrym domku dla niego, odpowiedzialnym i rozsądnym :)

z malamutami, z którymi sąsiaduje przez siatkę, dogaduje się bez problemu. Na spacerze na małe, biegające i ujadające psiaki w ogole nie zwracał uwagi.

Posted

Ale się cieszę że Ivorek może w końcu wyszaleć się na spacerach :) On jest jeszcze młodziak i zmądrzeje z wiekiem, szczególnie w dobrych rękach :) Moje suki skończyły parę miesięcy temu 2 lata i naprawdę widać że są teraz dużo mądrzejsze i ich zachowanie bardzo się zmieniło na plus bo wcześniej potrafiły dać się ostro we znaki :) Jestem pewna że jak Ivor znajdzie kochający dom, który poświęci czas na spacery i zabawę z nim to będzie idealnym psem.

Posted

ocelot napisał(a):
Mój piękny, kochany pies:)
dopiero teraz w pełni widać jego urodę

Dokładnie :)

Podpisuję się pod słowami sylwija - znaleźć mądry, odpowiedzialny domek, który dostarczy mu odpowiednią dawkę energii ;)

Posted

Cleo2008 napisał(a):
Jeszcze raz poprosze dane konta z ibanem i swift dla zagraniczych bo dziewczyna nie dostala mojej wiadomosci a ja nie moge znalez tych danych

Podesłałam ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pięknie dziękujemy kaja69, ewa36 i Maćkowi za wpłaty dla Ivorka :Rose::Rose::Rose: wszystko odnotowane w poście nr 2 ;)

Posted

ja też się dołączam do podziękowań :)

Ivor jest zupełnie wyjątkowy z wyglądu - bardzo charakterystyczny, ale też myślę, że ma dobry charakter, tylko to taki szczenior jeszcze.. aczkolwiek dość duży ;)
będzie na pewno super psem dla kogoś, ale musi to być ktoś prowadzący bardzo aktywny tryb życia i mający 'zdrowe' podejście - że pies to nie zabawka, ale wymagająca istota, z którą trzeba pracować, a nie tylko się nią chwalić..

Posted

Livka napisał(a):
Podesłałam ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pięknie dziękujemy kaja69, ewa36 i Maćkowi za wpłaty dla Ivorka :Rose::Rose::Rose: wszystko odnotowane w poście nr 2 ;)

powinny przyjsc 2 wplaty z FB, jedna krajowa druga zagraniczna

Posted

ewa36 napisał(a):
Jaki fajny psiak !
Ciotki jakby ci to proszę o przypominajkę w grudniu że Ivorowi kończy się abonament :)

Ok. nie ma sprawy :)

Posted

dołączam się do podziękowań :)

I Ivor dziękuje Livce za ogarnianie jego finansów :)

Wykupiłam mu pakiet ogłoszeń, dam znać, jak będą zrealizowane - i będziemy trzymać kciuki, żeby efekt przyniosły :D

Posted

[quote name='gorki330']Przepraszam że tak póżno - wpłaciłam pieniadze za bazarek - sorrry :oops:
... a co to za bazarek gorki330 ?

---------------------------------------

edit.

Właśnie wpłynęły na konto Twoje pieniążki gorki330 - to chyba ta obiecana jednorazówka dla Ivora, ale jakby trochę większa ... bardzo Ci dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

post nr 2 z rozliczeniami do wglądu ;)

Posted

najswieższe info z hoteliku:
"Ivor robi postępy edukacyjne Kiedy jest nakładane dla niego jedzenie, nauczyliśmy go, że grzecznie siedzi i czeka. Czasem z niecierpliwości ładnie podaje łapkę, ale generalnie kulturalnie oczekuje na posiłek (tak jak reszta naszych psów . Potrafi jednak warknąć już w trakcie jedzenia, gdy chce się odebrać mu miskę. To dominant, ale chętny do nauki i współpracy "

Posted

z ogłoszeń niestety zerowy odzew :(
ale cieszy mnie, że się nie myliliśmy w jego ocenia. 0 agresji, 100% potencjału :)
jeszcze nie płaciłam, poza ta zaliczką, pierwszego dnia sierpnia zrobię przelew, do tej pory muszę policzyć ;)