sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Ivor teraz jest w schronie w woj. łodzkim Hotelik p.Warszawą - 40 km w stronę Lublina Koszt dla Ivora z wyżywieniem - 15pln/doba, podczas gdy p/Krakowem - 12pln/doba Quote
sajlana Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 90 zł róznicy miesięcznie.....sylwija napisał(a):Ivor teraz jest w schronie w woj. łodzkim Hotelik p.Warszawą - 40 km w stronę Lublina Koszt dla Ivora z wyżywieniem - 15pln/doba, podczas gdy p/Krakowem - 12pln/doba Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 dokładnie, za to mniejszy problem z transportem.. dużo bliżej po prostu dużo tez zależy, ile potrwa pobyt Ivora w hoteliku - do adopcji.. Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 tripti napisał(a):potarguj się jeszcze. hehe, to już jest zejście z ceny, podobnie u jamora płaciliśmy.. Quote
tripti Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ale jeszcze chociaż tą 1 zł, to już będzie tylko 60 zł różnicy. To w końcu jeden z ulubionych typów tego hotelu :) Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 jutro będę, zapytam :) i trzeba będzie jutro zdecydować.. tak czy inaczej, na pewno go wyciągamy ze schronu :) tylko deklaracji wciąż za mało.. spróbuję porozsyłać trochę zaproszeń na wątek, może ktoś jeszcze.. Quote
K&M Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :D oto link: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079 Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj! ENJOY!!!! (prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy) Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 sajlana napisał(a):bazarek.....? na pewno trzeba będzie próbować.. Livka, skopiowałam zawartość z postu 2 do #7. Tylko wyczyścić już musisz sobie sama - ja nie ma uprawnień :) Quote
Diegula Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dzięki za zaproszenie, ale na dzień dzisiejszy nie mogę nic zadeklarować :(. Szkoda że to nie sunia bo wtedy może by moja teściowa wzięła na tymczas bo zakochała się w husky po naszej znalezionej suni :), a psa nie zaakceptuje jej wilk :(. Piękny psiak :) Quote
Livka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Kolejnych wpłat na konto Ivora dokonali :lol:: ranna katarzyna09 moca35 Izabela R. z FB miron h Ivor i ja pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Wszystkie aktualne rozliczenia w poście nr 2 - bardzo proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza :fadein: Sylwija czy skarbonę szczęśliwie wyadoptowanych doliczamy do finansów Ivora jako wsparcie specjalne ? ;) Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Livka napisał(a): Sylwija czy skarbonę szczęśliwie wyadoptowanych doliczamy do finansów Ivora jako wsparcie specjalne ? ;) Ivor na to liczy i tego potrzebuje bardzo, więc nie ma się nad czym zastanawiać :) Oby szybko dołączył do grona naszych szczęśliwców.. Quote
sajlana Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Trzeba mieć na uwadze, że haszczaki, pomimo że są piękne, są bardzo trudne. To Jasie wędrowniczki z wrodzonym ADHD..to co potrafi haszczak, jest niewiarygodne....potrafią otworzyć zamek z klucza i zakładkę zapadniową...na własne oczy widziałam...oprócz tego jeśli zostaja same lub maja niewystarczającą dawkę ruchu - pies demoka...miałam jednego na DT - wierzcie na słowo....nie wiadomo, ile czasu chłopak spędzi w hoteliku i trzeba się nastawić na rygorystyczne wizyty przedadopcyjne!!! Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Diegula napisał(a):Dzięki za zaproszenie, ale na dzień dzisiejszy nie mogę nic zadeklarować :(. Szkoda że to nie sunia bo wtedy może by moja teściowa wzięła na tymczas bo zakochała się w husky po naszej znalezionej suni :), a psa nie zaakceptuje jej wilk :(. Piękny psiak :) dziękujemy za zainteresowanie losem Ivora, Psiak potrzebuje i wsparcia finansowego i potwierdzenia, że to co robimy ma sens, że wart jest zachodu :) Quote
sylwija Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 sajlana napisał(a):Trzeba mieć na uwadze, że haszczaki, pomimo że są piękne, są bardzo trudne. To Jasie wędrowniczki z wrodzonym ADHD..to co potrafi haszczak, jest niewiarygodne....potrafią otworzyć zamek z klucza i zakładkę zapadniową...na własne oczy widziałam...oprócz tego jeśli zostaja same lub maja niewystarczającą dawkę ruchu - pies demoka...miałam jednego na DT - wierzcie na słowo....nie wiadomo, ile czasu chłopak spędzi w hoteliku i trzeba się nastawić na rygorystyczne wizyty przedadopcyjne!!! masz rację, dlatego właśnie zależy mi, żeby adopcję prowadziły osoby-znawcy rasy, stąd adopcja - rozmowa wstępna, ankieta, wizyta przed (i ewentualnie po) adopcyjna - będzie przes serwis HuskyAdopcje Quote
sylwija Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Byłam w hoteliku Alaska p/Warszawą Podoba mi się - generalnie tam tylko 2-3 psy są hotelowane, reszta to zwierzaki państwa, hodowla. Kojce czyste, przestronne. Ale co najważniejsze towarzystwo psie bardzo zadbane i zadowolone, i wyjątkowo zrównoważone. jeśli Ivor wszedłby w takie stado, to myślę, z dużą korzyścią dla siebie.. Nie spytałam o możliwość opuszczenia jeszcze złotówki, bo była pod dużym wrażeniem psów :) ja mam dużo psiaków, ale moje są rozpuszczone takie, a tu towarzystwo ułożone ładnie :) ale zapytam jeszcze, jak będę się umawiała konkretnie.. Uważam, że warto spróbować, rozmawiałam o tym z ocelot, ona podziela moje zdanie. W razie czego albo w niedzielę, albo bardziej we wtorek mogłabym przewieźć Ivora.. Quote
ocelot Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Tak myślę, że dobrze będzie w tym hoteliku. Bliżej, więc zaoszczędzimy mu stresu związanego z jazdą. Sylwija była, widziała i wie jak jest:) Quote
sajlana Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 deklarowałam stałe 10 zł ale podnosze na 15zł ...może niewiele, ale zawsze coś :roll: Quote
Recommended Posts