kaskadaffik Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 a ja zapomniała, czy psina juz była w schronisku kastrowana, czy dopiero w planie odjajczenie? Quote
sylwija Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Kastrowany, ale nie ma wpisu w ksiazeczce, ocelot ma sie dowiedziec, kiedy to nastapilo IVOR to kolejny psiak do zakochania. Mnie juz zupelnie podbil :) jest bardzo inteligentny czekam z niecierpliwoscia na info z hoteliku, czy nie narozrabial, jak sie zachowuje.. Quote
Livka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Agnieszka G. Z FB kto to ? ;) Doszły pieniążki, ale nie mam we wcześniejszych notatkach takiej osoby, albo już mi oczy szwankują :crazyeye: Czy to deklaracja stała czy jednorazówka ? Pomocy ... ! Sylwija proszę o nr konta hoteliku, kwotę i termin płatności :) Quote
sylwija Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Na razie nie mam, dalam zaliczke 150pln. Musi sie okazac, czy moze tam zostac. Wierze w niego;) "nira13" napisał(a):WWW.petsy.pl WWW.adsy.pl WWW.kupiepsa.pl WWW.gratka.pl WWW.gumtree.pl WWW.dwukropek.pl WWW.morusek.pl WWW.naszpies.com.pl WWW.oglaszamy24.pl "ptd" napisał(a):dodany www.faunaplanet.tv Tu ma juz nasz chlopak ogloszenia Quote
ocelot Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nie ma niestety zapisane nasza Pani Prezes kiedy byla kastracja, wyjątkowo jej to uciekło. Będzie dzwonić do lekarza. ten chyba juz powinien wiedzieć. Quote
Livka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :loveu: Kolejnych wpłat na konto Ivora dokonali: Maciek KaJa Kornelia P. z FB giselle4 serdecznie im dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Rozliczenie w poście nr 2 :lol: Quote
sylwija Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 rozmawiałam z p. Elą - Ivor zdecydowanie nie jest agresywnym psem, nie jest jednak psem pokornym. To bardzo ważne. Nie 'kłoci się' z innymi psami przez ogrodzenie.. to tyle plusów.. Za to okazało się, że jęczy, nie wyje, ale właśnie jęczy. Bardzo to jest uciążliwe, bo pół nocy, w dzień.. tak mniej więcej 15 minut jęczenia na 30 minut spokoju.. Bardzo to głośne i uciążliwe, miejmy nadzieję, że przejściowe. Dużo ma chłopak emocji i stresów, same zmiany.. Quote
sylwija Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Na razie koszt - to transport i 150 pln zaliczki na hotel Preparat przeciw kleszczom i pchłom, i proszki na odrobaczenie - dostaliśmy ze schroniska (!), na pasożyty zewnętrzne wczoraj w czasie podróży zaaplikowaliśmy, proszki daliśmy hotelikowi, żeby przy pierwszym posiłku podać :) Quote
sajlana Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 każdy by jęczał siedząc za kratami...:-(sylwija napisał(a):rozmawiałam z p. Elą - Ivor zdecydowanie nie jest agresywnym psem, nie jest jednak psem pokornym. To bardzo ważne. Nie 'kłoci się' z innymi psami przez ogrodzenie.. to tyle plusów.. Za to okazało się, że jęczy, nie wyje, ale właśnie jęczy. Bardzo to jest uciążliwe, bo pół nocy, w dzień.. tak mniej więcej 15 minut jęczenia na 30 minut spokoju.. Bardzo to głośne i uciążliwe, miejmy nadzieję, że przejściowe. Dużo ma chłopak emocji i stresów, same zmiany.. Quote
K&M Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 nasza dyszka też przed chwilą poszła za lipiec!!!! :) całuski pieseczku! Quote
Livka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A ja serdecznie dziękuję kolejnym darczyńcom - HA i Magdzie S. z Facebooka :Rose::Rose::Rose: wpłaty dotarły, a rozliczenie tradycyjnie w poście nr 2 - proszę sprawdzać, czy wszystko gra ;) Ivorku byłeś dzisiaj grzeczny ? Nadal podśpiewujesz ? :evil_lol: Quote
sylwija Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 ad finanse: rozliczenie w drugim poście - wielkie WIELKIE podziękowania :) http://www.dogomania.pl/threads/208990-Ivor-m%C5%82ody-i-aktywny-ale-wci%C4%85%C5%BC-w-zamkni%C4%99ciu-potrzebne-deklaracje-na-hotel Ivor, wiadomości z hoteliku: jęczy, ale reaguje na uspokajanie, kontaktowy bardzo, zaczyna się relaksować, tylko na spacerach pobudzony 'nie kłoci się' z sąsiadami :) typ sportowy - wysoki, młody, silny; jeśli do zaprzęgu to na tył i raczej z sunią, nie wiadomo, czy współpracowałby z samcem ale materiał dobry :) jeśli dla amatora - tez raczej do roweru, biegania, osoby bardzo aktywnej Quote
Livka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sajlana napisał(a):stała 15 zł właśnie poszła K&M napisał(a):nasza dyszka też przed chwilą poszła za lipiec!!!! :) całuski pieseczku! I już Wasza kasiorka wylądowała na koncie Ivora - wielkie podziękowania :Rose::Rose::Rose: Quote
Livka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wciąż napływa kasa dla Ivora :loveu: - dziękujemy Bambino i lince_p za wpłaty :Rose::Rose::Rose: Quote
Cleo2008 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Bea Abdel- Pisz prosze o IBAN i SWIFT/ BIC do przelewow zza granicy, chcialabym pomoc chlopczykowi [FONT=Garamond](wyslijcie mi na PW prosze - Cleo)[/FONT] Quote
sajlana Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 :loveu::loveu::loveu:[quote name='Cleo2008']Bea Abdel- Pisz prosze o IBAN i SWIFT/ BIC do przelewow zza granicy, chcialabym pomoc chlopczykowi [FONT=Garamond](wyslijcie mi na PW prosze - Cleo)[/FONT] Quote
Livka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Cleo2008']Bea Abdel- Pisz prosze o IBAN i SWIFT/ BIC do przelewow zza granicy, chcialabym pomoc chlopczykowi [FONT=Garamond](wyslijcie mi na PW prosze - Cleo)[/FONT] Już wysłane :) -------------------------------------------------------------------------------- Kolejne wpłaty na koncie Ivora - serdecznie dziękujemy zakar tripti Roland_De SRX (Radosław D) :Rose::Rose::Rose: A teraz pytanie kto to SRX ??? - proszę się przyznać ;) w dalszym ciągu nie wiem kto to Agnieszka G.z FB ??? Czy wpłaty są stałe czy jednorazowe ? Bardzo proszę kontrolować post nr 2 :) Quote
Plicha Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='sylwija']typ sportowy - wysoki, młody, silny; jeśli do zaprzęgu to na tył i raczej z sunią, nie wiadomo, czy współpracowałby z samcem ale materiał dobry :)[/QUOTE] To Ivorek popróbował juz sił w zaprzęgu czy za ciepło na razie na treningi? :) Quote
sylwija Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 SRX - to z forum husky na treningi za ciepło zdecydowanie, ale tak z obserwacji wynika właścicieli hoteliku :) Quote
Livka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='sylwija']SRX - to z forum husky [/QUOTE] a deklaracja jest stała czy jednorazowa ? i to samo z Agnieszką G. z FB - nie wiem czy to jednorazówka czy może stała ... :niewiem: Quote
Recommended Posts