Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kastrowany, ale nie ma wpisu w ksiazeczce, ocelot ma sie dowiedziec, kiedy to nastapilo

IVOR to kolejny psiak do zakochania. Mnie juz zupelnie podbil :) jest bardzo inteligentny
czekam z niecierpliwoscia na info z hoteliku, czy nie narozrabial, jak sie zachowuje..

Posted

Agnieszka G. Z FB kto to ? ;) Doszły pieniążki, ale nie mam we wcześniejszych notatkach takiej osoby, albo już mi oczy szwankują :crazyeye: Czy to deklaracja stała czy jednorazówka ?
Pomocy ... !

Sylwija proszę o nr konta hoteliku, kwotę i termin płatności :)

Posted

:loveu: Kolejnych wpłat na konto Ivora dokonali:
Maciek
KaJa
Kornelia P. z FB
giselle4

serdecznie im dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Rozliczenie w poście nr 2 :lol:

Posted

rozmawiałam z p. Elą - Ivor zdecydowanie nie jest agresywnym psem, nie jest jednak psem pokornym. To bardzo ważne.
Nie 'kłoci się' z innymi psami przez ogrodzenie..

to tyle plusów..

Za to okazało się, że jęczy, nie wyje, ale właśnie jęczy. Bardzo to jest uciążliwe, bo pół nocy, w dzień.. tak mniej więcej 15 minut jęczenia na 30 minut spokoju..
Bardzo to głośne i uciążliwe, miejmy nadzieję, że przejściowe. Dużo ma chłopak emocji i stresów, same zmiany..

Posted

Na razie koszt - to transport i 150 pln zaliczki na hotel
Preparat przeciw kleszczom i pchłom, i proszki na odrobaczenie - dostaliśmy ze schroniska (!), na pasożyty zewnętrzne wczoraj w czasie podróży zaaplikowaliśmy, proszki daliśmy hotelikowi, żeby przy pierwszym posiłku podać :)

Posted

każdy by jęczał siedząc za kratami...:-(

sylwija napisał(a):
rozmawiałam z p. Elą - Ivor zdecydowanie nie jest agresywnym psem, nie jest jednak psem pokornym. To bardzo ważne.
Nie 'kłoci się' z innymi psami przez ogrodzenie..

to tyle plusów..

Za to okazało się, że jęczy, nie wyje, ale właśnie jęczy. Bardzo to jest uciążliwe, bo pół nocy, w dzień.. tak mniej więcej 15 minut jęczenia na 30 minut spokoju..
Bardzo to głośne i uciążliwe, miejmy nadzieję, że przejściowe. Dużo ma chłopak emocji i stresów, same zmiany..

Posted

A ja serdecznie dziękuję kolejnym darczyńcom - HA i Magdzie S. z Facebooka :Rose::Rose::Rose: wpłaty dotarły, a rozliczenie tradycyjnie w poście nr 2 - proszę sprawdzać, czy wszystko gra ;)

Ivorku byłeś dzisiaj grzeczny ? Nadal podśpiewujesz ? :evil_lol:

Posted

ad finanse:
rozliczenie w drugim poście - wielkie WIELKIE podziękowania :)
http://www.dogomania.pl/threads/208990-Ivor-m%C5%82ody-i-aktywny-ale-wci%C4%85%C5%BC-w-zamkni%C4%99ciu-potrzebne-deklaracje-na-hotel

Ivor, wiadomości z hoteliku:

jęczy, ale reaguje na uspokajanie, kontaktowy bardzo,
zaczyna się relaksować, tylko na spacerach pobudzony
'nie kłoci się' z sąsiadami :)

typ sportowy - wysoki, młody, silny; jeśli do zaprzęgu to na tył i raczej z sunią, nie wiadomo, czy współpracowałby z samcem
ale materiał dobry :)

jeśli dla amatora - tez raczej do roweru, biegania, osoby bardzo aktywnej

Posted

sajlana napisał(a):
stała 15 zł właśnie poszła

K&M napisał(a):
nasza dyszka też przed chwilą poszła za lipiec!!!! :) całuski pieseczku!

I już Wasza kasiorka wylądowała na koncie Ivora - wielkie podziękowania :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Cleo2008']Bea Abdel- Pisz
prosze o IBAN i SWIFT/ BIC do przelewow zza granicy, chcialabym pomoc chlopczykowi
[FONT=Garamond](wyslijcie mi na PW prosze - Cleo)[/FONT]

Już wysłane :)

--------------------------------------------------------------------------------

Kolejne wpłaty na koncie Ivora - serdecznie dziękujemy
zakar
tripti
Roland_De
SRX (Radosław D) :Rose::Rose::Rose:

A teraz pytanie kto to SRX ??? - proszę się przyznać ;)
w dalszym ciągu nie wiem kto to Agnieszka G.z FB ???
Czy wpłaty są stałe czy jednorazowe ?

Bardzo proszę kontrolować post nr 2 :)

Posted

[quote name='sylwija']typ sportowy - wysoki, młody, silny; jeśli do zaprzęgu to na tył i raczej z sunią, nie wiadomo, czy współpracowałby z samcem
ale materiał dobry :)[/QUOTE]

To Ivorek popróbował juz sił w zaprzęgu czy za ciepło na razie na treningi? :)

Posted

[quote name='sylwija']SRX - to z forum husky

[/QUOTE]

a deklaracja jest stała czy jednorazowa ? i to samo z Agnieszką G. z FB - nie wiem czy to jednorazówka czy może stała ... :niewiem: