Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwija napisał(a):
z ogłoszeń niestety zerowy odzew :(
ale cieszy mnie, że się nie myliliśmy w jego ocenia. 0 agresji, 100% potencjału :)
jeszcze nie płaciłam, poza ta zaliczką, pierwszego dnia sierpnia zrobię przelew, do tej pory muszę policzyć ;)

Ok . to jak policzysz daj znać ;)

--------------------------------------------------------

Pięknie dziękujemy za kolejne wpłaty : tripti i agacie51 :Rose::Rose::Rose:

Proszę kontrolować post nr 2 ;)

Posted

bardzo dziękuję w imieniu Ivora za wsparcie czy to finansowe, czy duchowe :)

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']Piękny psiak, mam nadzieję że szybko znajdzie właśnie tego jednego, jedynego i tylko swojego przyjaciela. A na te jego oczka napatrzeć się nie mogę :D Maciek

Witaj :)
Ivor jest piękny, tylko to duży dzieciak, potrzebuje Kogoś, kto go poprowadzi.
podobnie jak Shaq (http://www.dogomania.pl/threads/210509-Shaq-%28husky-czy-grenland-%29-szuka-DS , przez którego mam mniej czasu, żeby pojechać do Ivora)
Jestem cały czas w kontakcie z właścicielami hotelu, w którym Ivor przebywa.. I najważniejsze, że opinia o jego agresji okazała się być całkowicie nieuzasadniona. To po prostu młody kochany psiak potrzebujący Pana

Posted

[quote name='mimi od cezara']czyżby moje pieniądze za lipiec nie dotarły ????
Nie dotarły :shake: a kiedy wysyłałaś ? sprawdzę jeszcze raz :fadein:

No chyba , że ta wpłata była za lipiec a nie za czerwiec :

"mimi od cezara - 20 zł (wpłata 24.06.2011) "

Posted

mimi najmocniej Cię przepraszam :oops: jest Twoja wpłata - 14.07.2011r.

dobrze, że sprawdziłaś - wszystkich bardzo proszę o sprawdzanie rozliczeń :roll: post nr 2

Posted

dzisiaj mija miesiąc odkąd Ivor jest w hoteliku, niestety z ogłoszeń odzew praktycznie żaden..

ale najważniejsze, że jest bezpieczny i może się rozwijać, a jego domek wciąż ma szansę starać się o jego adopcję ;)

Posted

zrobiłam przelew za pobyt w hotelu, mam nadzieję, że się nie pomyliłam..

Ivor jest w Alasce od 26 czerwca, czyli do końca lipca to 36 dni x 15pln = 540pln
540 - 150 (zaliczka) = 390pln

domek musi być naprawdę super, bo i Ivor jest super :)

Posted

wiadomości z hoteliku:

"Ivor czuje sie bardzo dobrze. Apetyt super, nastrój równierz, juz wcale nie jęczy. Jest spokojny i zupełnie zrelaksowany. Myslę że to jest najwazniejsze. Jedynie na spacerach wymaga duzej siły w ręku i uwagi. Jest rozbrykany i troche nerwowy. jak wspomniałam, najlepiej, najbezpieczniej i najbardziej zrelaksowany czuje sie w swoim "domu" czyli w kojcu."

a jutro będę się z nim widzieć :)

Posted

zła wiadomość:

Ivor ma zapalenie ucha :( prawego..

leki przekazałam - podobno dobry moment, żeby wyleczyć, zaniedbanie może spowodować niedrożność kanalika słuchowego :(

zapłaciłam 171 pln (w tym szczepienie na wirusówki, bo w tym schronie miał tylko wściekliznę)