Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra wiadomość:

miał dziś spotkanie z zainteresowaną jego adopcją rodziną. Było fajnie, ale nie wiem, na ile Ivor jest dla Państwa psem odpowiednim - jest jednak bardzo silny, energiczny, no i dominujący..
Zobaczymy po wizycie przed-adopcyjnej, czy Państwo na niego się zdecydują, ale .. podobał się na pewno.. :0

Za to okazało się, że dobrze dogaduje się z dziećmi, jest wyjątkowo pojętny - po prostu mocno inteligentny :)

Aż przykro było się rozstawać..

parę aktualnych zdjęć:

Posted

oj ma :D

i co pewne:

- do dzieci, znaczy wiek powyżej 10 lat - Ivor bardzo ok, podoba mu się zabawa, ćwiczenie umiejętności
- instynkt łowiecki - bardzo silny
- dominant
- bardzo inteligentny, słucha i rozumie, co się do niego mówi
- szybki, silny, energiczny
- przyjacielski
- ciekawy

- no i najlepszy przysmak - kawałek bułki :D

Posted

Konto Ivora zasiłiły ostatnio moca35 i kingusia75 z NK - serdecznie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Proszę kontrolować post nr 2 ;)

edit.

Kolejne wpłaty - Roland_De i Bambino - Ivor pięknie dziękuje :loveu::loveu::loveu:

sylwija pieniążki do Ciebie poleciały - daj znać jak dofruną ;)

Posted

Myślałam, że psa podmieniliście :) Wygląda zupełnie inaczej, niż z nami na spacerze w schronisku, wtedy był tylko radosny, teraz ma pełnię szczęścia.
Lubi już głaskanie czy nadal jest taki niezależny?

Posted

Ivor bardzo lubi się 'miziać', lubi zabawę, ruch, pieszczoty
ma jednak duży temperament, jest b. szybki i silny, nie wiem, czy będzie do tego akurat domku pasował, ale .. jak nie on to może inny północniak znajdzie domek :)

nie wiem, kiedy wizyta przedadopcyjna jest zaplanowana, pewnie dzisiaj coś się dowiem.

Posted

Zapisuję wątek i mam nadzieję, że Ivor niedługo trafi do odpowiedniej rodziny. To bardzo wesoły i energiczny pies. Potrzebuje właścicieli, którzy mają pojęcie o rasie, będą konsekwentni oraz cierpliwi w nauce i zapewnią mu regularne spacery i bieganie.
Pzdr, J.

Posted

Cleo2008 napisał(a):
wczoraj na FB potwierdzilam konto do wplaty dla Ivora. Potwierdzcie prosze ze pieniazki doszly.

Czyjej wpłaty mam oczekiwać Cleo ? Możesz podać namiary - mam problemy z FB w pracy ...

Posted

[quote name='Livka']Czy pieniążki wpłynęły? Jeżeli tak to proszę o potwierdzenie na wątku :)[/QUOTE]

oj wpłynęły - mówisz o tych za hotelik i weta (szczepienie i leki)? prawda? już dawno chyba..