sylwija Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 dobra wiadomość: miał dziś spotkanie z zainteresowaną jego adopcją rodziną. Było fajnie, ale nie wiem, na ile Ivor jest dla Państwa psem odpowiednim - jest jednak bardzo silny, energiczny, no i dominujący.. Zobaczymy po wizycie przed-adopcyjnej, czy Państwo na niego się zdecydują, ale .. podobał się na pewno.. :0 Za to okazało się, że dobrze dogaduje się z dziećmi, jest wyjątkowo pojętny - po prostu mocno inteligentny :) Aż przykro było się rozstawać.. parę aktualnych zdjęć: Quote
ocelot Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Piękny to on jest:)ale diabelska iskre w oku ma:)Oj ma:) Quote
sylwija Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 oj ma :D i co pewne: - do dzieci, znaczy wiek powyżej 10 lat - Ivor bardzo ok, podoba mu się zabawa, ćwiczenie umiejętności - instynkt łowiecki - bardzo silny - dominant - bardzo inteligentny, słucha i rozumie, co się do niego mówi - szybki, silny, energiczny - przyjacielski - ciekawy - no i najlepszy przysmak - kawałek bułki :D Quote
Livka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Konto Ivora zasiłiły ostatnio moca35 i kingusia75 z NK - serdecznie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Proszę kontrolować post nr 2 ;) edit. Kolejne wpłaty - Roland_De i Bambino - Ivor pięknie dziękuje :loveu::loveu::loveu: sylwija pieniążki do Ciebie poleciały - daj znać jak dofruną ;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Super wieści, oby się udało... Mam nadzieję że się dogadają :) dzisiaj wieczorem też puszczę przelew. Quote
KatiKorej Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Myślałam, że psa podmieniliście :) Wygląda zupełnie inaczej, niż z nami na spacerze w schronisku, wtedy był tylko radosny, teraz ma pełnię szczęścia. Lubi już głaskanie czy nadal jest taki niezależny? Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Super wieści, oby się udało... Mam nadzieję że się dogadają :) dzisiaj wieczorem też puszczę przelew. nie miałem neta wieczorem , przelew teraz puściłem.... Quote
sylwija Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Ivor bardzo lubi się 'miziać', lubi zabawę, ruch, pieszczoty ma jednak duży temperament, jest b. szybki i silny, nie wiem, czy będzie do tego akurat domku pasował, ale .. jak nie on to może inny północniak znajdzie domek :) nie wiem, kiedy wizyta przedadopcyjna jest zaplanowana, pewnie dzisiaj coś się dowiem. Quote
Livka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ivor dziękuje pięknie Maćkowi za kolejną wpłatę :Rose::Rose::Rose: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Livka napisał(a):Ivor dziękuje pięknie Maćkowi za kolejną wpłatę :Rose::Rose::Rose: Nie ma za co :) Cieszę się że chociaż tak mogę pomóc... Quote
sylwija Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Ivor dziękuje :) i wciąż czeka na DS kochający bezwarunkowo, tak, jak on potrafi pokochać.. Quote
Ty$ka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja cicho to niego zaglądam i trzymam kciuki za Ivorka od samego początku ;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Do góry malutki, pokaż się wszystkim... Quote
Livka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Czy pieniążki wpłynęły? Jeżeli tak to proszę o potwierdzenie na wątku :) Quote
Journey Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zapisuję wątek i mam nadzieję, że Ivor niedługo trafi do odpowiedniej rodziny. To bardzo wesoły i energiczny pies. Potrzebuje właścicieli, którzy mają pojęcie o rasie, będą konsekwentni oraz cierpliwi w nauce i zapewnią mu regularne spacery i bieganie. Pzdr, J. Quote
Journey Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wizyta była, jeśli mówimy o tej samej rodzinie. Nie wiem natomiast co dalej zdecyduje Sylwia ;) Quote
Cleo2008 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wczoraj na FB potwierdzilam konto do wplaty dla Ivora. Potwierdzcie prosze ze pieniazki doszly. Quote
Livka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Cleo2008 napisał(a):wczoraj na FB potwierdzilam konto do wplaty dla Ivora. Potwierdzcie prosze ze pieniazki doszly. Czyjej wpłaty mam oczekiwać Cleo ? Możesz podać namiary - mam problemy z FB w pracy ... Quote
sylwija Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Livka']Czy pieniążki wpłynęły? Jeżeli tak to proszę o potwierdzenie na wątku :)[/QUOTE] oj wpłynęły - mówisz o tych za hotelik i weta (szczepienie i leki)? prawda? już dawno chyba.. Quote
Livka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 tak,tak właśnie o tych dwóch wpłatach myślę ;) Quote
sylwija Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 no właśnie, finanse - to moja najsłabsza strona. przepraszam, że wcześniej nie potwierdziłam :) Quote
Recommended Posts