Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='K&M']Piesek jest cudowny, ach tam..przystojniaczek z niego :D kaska sruuuu poszłaaa :D[/QUOTE]

... i Twoja kaska już na koncie Ivora - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

państwo, którzy byli nim zainteresowani, dostali podobno 7miesięcznego huskiego od znajomych
Nie wiem, ile w tym prawdy, ale wszystko jedno - to najwyraźniej nie dom dla niego

Dla Ivora musi być dobry, mądry, odpowiedzialny domek - już na zawsze. żeby nie musiał więcej zmian znosić

Posted

A co? Znajomi kupili sobie szczeniaczka i po sprawdzeniu, jak wygląda wychowanie haszczora postanowili się go pozbyć...? Ciekawe ile "nowi państwo" wytrzymają....tacy ludzie nie powinni miec tej rasy futer :shake:

Posted

[quote name='sylwija']dziwne, że mało telefonów niego.. może lepsze zdjęcia by się przydały..[/QUOTE]
a jest szansa na nie?
Mnie się wydaje, że on ma fajne te zdjęcia.

Posted

Oj Ivorku, ale nam spadłeś :shake:

A ja śpieszę donieść o kolejnej wpłacie na konto Ivora :loveu: - bardzo dziękujemy Izabeli R. z FB :Rose::Rose::Rose:

Aktualny stan finansów - post nr 2 :fadein:

Posted

a ja spieszę donieść, że przeniosłam Ivora do Jamora..
Nie uzgadniałam wcześniej z Wami, bo praktycznie wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że nastała moja kolejka :D
Będzie troszkę taniej 14 pln/doba - a ja mam do niego teraz kilkanaście kilometrów, i na pewno lepsze niż moje zdjecia będą ;)

Bardzo dziękuję za opiekę i pracę z Ivorem Eli i Grzegorzowi z Alaski. Ivor wygląda ślicznie, ładnie się zachowuje.

Posted

dokładnie :)

przelałam dzisiaj za hotelik - 300 pln

Ivor wygląda naprawdę świetnie i nawet jakby spokojniejszy jest :)
Podobno by się nadawał do zaprzęgu, na tył - ma warunki :D Może własnie do takiego domku powinien trafić..gdzie pracowałaby ;)

Posted

"jamor" napisał(a):
A to Ivor, swieza dostawa od Sylwi. Wszedzie go pełno. Potrafi sam sobie otworzyc drzwi z klamki do domu, zresztą pewnie i okno tez. ładuje sie do domu jak do swojego, samochodu tez nie odpusci. Nie udostepniam mu bo nie ma prawa jazdy, nie oddali mu :lol:
Pewny siebie, troche zarozumiały. Zresztą wszystko na zdjeciach widać.

tak sie otwiera drzwi

a tak sie zostaje wyproszonym przez gospodynie

zapoznałem Ivora z Miloo, ale MIllo nie posikał sie ze szczescia. Ivor troche szuka guza a Millo nie lubi takich gosci.

i portrecik

zdjęć do wyboru ;) w albumie http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/941650

Posted

sajlana napisał(a):
Cuudnie, nigdzie chyba lepiej niz u jamora miec nie będzie :loveu: Moja stała pójdzie w nastepny poniedziałek

Ok :)

Kochani - kto jeszcze zalega z deklaracją za sierpień bardzo proszę o wpłaty !!!

Nie mamy pełnej kwoty deklaracji, a wpłaty jednorazowe topnieją, niestety :shake:

Może jakiś bazarek ... ma ktoś fanty ? :cool3: