Livka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Pięknie dziękujemy kaji69 za kolejną wpłatę dla Ivora :Rose::Rose::Rose: Quote
K&M Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Piesek jest cudowny, ach tam..przystojniaczek z niego :D kaska sruuuu poszłaaa :D Quote
Livka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='K&M']Piesek jest cudowny, ach tam..przystojniaczek z niego :D kaska sruuuu poszłaaa :D[/QUOTE] ... i Twoja kaska już na koncie Ivora - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
sylwija Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 państwo, którzy byli nim zainteresowani, dostali podobno 7miesięcznego huskiego od znajomych Nie wiem, ile w tym prawdy, ale wszystko jedno - to najwyraźniej nie dom dla niego Dla Ivora musi być dobry, mądry, odpowiedzialny domek - już na zawsze. żeby nie musiał więcej zmian znosić Quote
Livka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Za kolejną wpłatę serdecznie dziękujemy tripti :Rose::Rose::Rose: Proszę sprawdzać post rozliczeniowy czy aby wszystko się zgadza ;) Quote
sajlana Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A co? Znajomi kupili sobie szczeniaczka i po sprawdzeniu, jak wygląda wychowanie haszczora postanowili się go pozbyć...? Ciekawe ile "nowi państwo" wytrzymają....tacy ludzie nie powinni miec tej rasy futer :shake: Quote
Cleo2008 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 bardzo sie ciesze ze ivora ma nieco lepsze szanse na przyszlosc... drapki dla niego :) Quote
Livka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Husky Adopcje dziękujemy za kolejną wpłatę deklaracji dla Ivorka :Rose::Rose::Rose: Quote
sylwija Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 dziwne, że mało telefonów niego.. może lepsze zdjęcia by się przydały.. Quote
ocelot Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='sylwija']dziwne, że mało telefonów niego.. może lepsze zdjęcia by się przydały..[/QUOTE] a jest szansa na nie? Mnie się wydaje, że on ma fajne te zdjęcia. Quote
sylwija Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ale się do niego wybiorę i zapytam, jak się miewa :) Quote
Livka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Oj Ivorku, ale nam spadłeś :shake: A ja śpieszę donieść o kolejnej wpłacie na konto Ivora :loveu: - bardzo dziękujemy Izabeli R. z FB :Rose::Rose::Rose: Aktualny stan finansów - post nr 2 :fadein: Quote
sylwija Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 a ja spieszę donieść, że przeniosłam Ivora do Jamora.. Nie uzgadniałam wcześniej z Wami, bo praktycznie wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że nastała moja kolejka :D Będzie troszkę taniej 14 pln/doba - a ja mam do niego teraz kilkanaście kilometrów, i na pewno lepsze niż moje zdjecia będą ;) Bardzo dziękuję za opiekę i pracę z Ivorem Eli i Grzegorzowi z Alaski. Ivor wygląda ślicznie, ładnie się zachowuje. Quote
Livka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 To czekamy na fotki i relacje jamora - będziesz teraz odwiedzała dwa psiaki za jednym zamachem ;) Quote
sylwija Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 dokładnie :) przelałam dzisiaj za hotelik - 300 pln Ivor wygląda naprawdę świetnie i nawet jakby spokojniejszy jest :) Podobno by się nadawał do zaprzęgu, na tył - ma warunki :D Może własnie do takiego domku powinien trafić..gdzie pracowałaby ;) Quote
Livka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 sylwija napisał(a): przelałam dzisiaj za hotelik - 300 pln w poniedziałek przeleję kaskę :) Quote
sylwija Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 a ja mam nadzieję, że Ivor nie jęczał za bardzo w nocy szczególnie.. Quote
sylwija Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 "jamor" napisał(a):A to Ivor, swieza dostawa od Sylwi. Wszedzie go pełno. Potrafi sam sobie otworzyc drzwi z klamki do domu, zresztą pewnie i okno tez. ładuje sie do domu jak do swojego, samochodu tez nie odpusci. Nie udostepniam mu bo nie ma prawa jazdy, nie oddali mu :lol: Pewny siebie, troche zarozumiały. Zresztą wszystko na zdjeciach widać. tak sie otwiera drzwi a tak sie zostaje wyproszonym przez gospodynie zapoznałem Ivora z Miloo, ale MIllo nie posikał sie ze szczescia. Ivor troche szuka guza a Millo nie lubi takich gosci. i portrecik zdjęć do wyboru ;) w albumie http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/941650 Quote
kaskadaffik Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Przepiękne psiaki, Millo to wogóle do schrupania, ale Ivor też niczego sobie :) Przy okazji podniesienia , zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/213245-Kalosze-szkolny-plecak-pi%C3%B3rniki-smycze-szelki-i-inne-cuda-!!29.08ROBIMY?p=17481500#post17481500 Quote
sajlana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cuudnie, nigdzie chyba lepiej niz u jamora miec nie będzie :loveu: Moja stała pójdzie w nastepny poniedziałek Quote
Livka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 sajlana napisał(a):Cuudnie, nigdzie chyba lepiej niz u jamora miec nie będzie :loveu: Moja stała pójdzie w nastepny poniedziałek Ok :) Kochani - kto jeszcze zalega z deklaracją za sierpień bardzo proszę o wpłaty !!! Nie mamy pełnej kwoty deklaracji, a wpłaty jednorazowe topnieją, niestety :shake: Może jakiś bazarek ... ma ktoś fanty ? :cool3: Quote
Livka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 sajlana napisał(a):Jakieś fanty w domu zawsze się znajdą :) super :multi: to poproszę fotki z krótkim opisem i ceną na adres [email protected] i ... wystawiamy ! sama też coś dodam od siebie ;) Quote
Recommended Posts