Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']Teraz tak popatrzyłam. Adres strony schroniska to www.uciechow.com .
uciechow.4.pl też przekierowuje na naszą stronę, ale wolimy się już oficjalnie trzymać uciechow.com .
Można to zmienić? :)

Co do logo, to jasne, nie ma problemu. Jeżeli ma to pomóc Negrze to można je wykorzystywać.

Poprawione :)

Widzę, że necianeta89 postarała się bardziej ode mnie :)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kulkerson napisał(a):
Poprawione :)

Widzę, że necianeta89 postarała się bardziej ode mnie :)

a tam postarałam :) 3 min i gotowe :)

to jak? Mam komuś wytłumaczyć te banerki? Jak co to opiszę to ładnie jutro, dobrze? ;)

Posted

necianeta89 napisał(a):
a tam postarałam :) 3 min i gotowe :)

to jak? Mam komuś wytłumaczyć te banerki? Jak co to opiszę to ładnie jutro, dobrze? ;)

ja, ja, ja poproszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Posted

ja osobiście tworze banerki w photoshopie.
Pobieram zdjęcie w wątku, otwieram w photoshopie nowy dokument o wymiarach takich jakie chcemy mieć banerek.
W nowy dokument wklejam zdjęcie, dodaje podpis i gotowe :)
A potem jak już mówiła Nikaragua :)

Posted

No właśnie, jak się hebanowa księżniczka miewa?... Jeszcze się telefony nie urywają?
Ogonek, dzięki za info w sprawie Ungera - zaraz przekażę, bo to ważna informacja :)

Posted

Chyba jeszcze jej rotek nie ogłosiła.
Nie wiem jak jej to pójdzie, bo ma teraz 3 kociaki na butelce, więc pewnie ma wesoło, a ja na razie jeszcze ogłaszam kilka.
Jutro dam wam znać jakie wieści na froncie, chyba że rotek sama się zaloguje dzisiaj ;)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Chyba jeszcze jej rotek nie ogłosiła.
Nie wiem jak jej to pójdzie, bo ma teraz 3 kociaki na butelce, więc pewnie ma wesoło, a ja na razie jeszcze ogłaszam kilka.
Jutro dam wam znać jakie wieści na froncie, chyba że rotek sama się zaloguje dzisiaj ;)

Twoje przypuszczenia się sprawdzają mam wesoło:)

Posted

To do bani! Czas ucieka - czas, który Negra mogłaby szczęśliwie spędzać w swoim domku! Ja ogłoszeń robić nie umiem, ale jutro poszukam bazarku ogłoszeniowego...

Posted

Nutusia napisał(a):
To do bani! Czas ucieka - czas, który Negra mogłaby szczęśliwie spędzać w swoim domku! Ja ogłoszeń robić nie umiem, ale jutro poszukam bazarku ogłoszeniowego...

Nutusia, rotek napisała, że jedna z dogomaniaczek zrobi jej ogłoszenia.
Wg mnie nie ma sensu wykupywanie ogłoszeń na bazarkach jeżeli mam możliwość zrobienia ich.

Ja na razie Negry nie ogłoszę bo zajmuję się jeszcze innymi psiakami. Niestety, moja doba jest za krótka..

Posted

Ja oczywiście nie kwestionuję Twoich dobrych chęci, Ogonku. Chodziło mi o to, że im szybciej ogłoszenia będą, tym większe szanse na szybsze opuszczenie schroniska. Chociaż allegro. Gdybyście zmieniły zdanie, jestem gotowa wykupić ogłoszenia dla Negry.

Posted

Negra ma ogłoszenia na:

e-zwierzak
wroclaw-gumtree
rozgłos.net
adopcje psa.pl
ojej.pl
polska strefa
lento.pl
neeon.pl
najpewniej.pl

Negrę ogłasza paukos