Kulkerson Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='_ogonek_']Teraz tak popatrzyłam. Adres strony schroniska to www.uciechow.com . uciechow.4.pl też przekierowuje na naszą stronę, ale wolimy się już oficjalnie trzymać uciechow.com . Można to zmienić? :) Co do logo, to jasne, nie ma problemu. Jeżeli ma to pomóc Negrze to można je wykorzystywać. Poprawione :) Widzę, że necianeta89 postarała się bardziej ode mnie :) Quote
necianeta89 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kulkerson napisał(a):Poprawione :) Widzę, że necianeta89 postarała się bardziej ode mnie :) a tam postarałam :) 3 min i gotowe :) to jak? Mam komuś wytłumaczyć te banerki? Jak co to opiszę to ładnie jutro, dobrze? ;) Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kulkerson napisał(a):Poprawione :) Widzę, że necianeta89 postarała się bardziej ode mnie :) dzięki :):) Quote
inga.mm Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 necianeta89 napisał(a):a tam postarałam :) 3 min i gotowe :) to jak? Mam komuś wytłumaczyć te banerki? Jak co to opiszę to ładnie jutro, dobrze? ;) ja, ja, ja poproszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Quote
NikaEla Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 necianeta89 napisał(a): to jak? Mam komuś wytłumaczyć te banerki? Jak co to opiszę to ładnie jutro, dobrze? ;) udało mi się!!! jestem wielka ;) Quote
Nutusia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 I ja poproszę o instrukcję - nigdy nie jest za późno na zdobywanie wiedzy :) Negrita jest przepiękna i rzeczywiście trzeba ją ogłaszać natychmiastowo, żeby młodości za kratami nie martnowała... Rotek - Unger jest już na stronie SOS bokserom :) http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=773 Quote
NikaEla Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jeśli już masz przygotowany banerek (obrazek) wklejasz go w sygnaturę tak jak zdjęcia, a następnie podlinkowujesz całość tak jak tekst Quote
Nutusia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 E, na tym etapie to ja już jestem od jakiegoś czasu :) Chodzi mi o to jak taki obrazek zrobić, bo tu już z pewnością jest najwyższa sztuka jazdy... Quote
NikaEla Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 nie próbowałam jeszcze , ale w wakacje na pewno się nauczę :) Quote
necianeta89 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja osobiście tworze banerki w photoshopie. Pobieram zdjęcie w wątku, otwieram w photoshopie nowy dokument o wymiarach takich jakie chcemy mieć banerek. W nowy dokument wklejam zdjęcie, dodaje podpis i gotowe :) A potem jak już mówiła Nikaragua :) Quote
_ogonek_ Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Nutusia'][...] Unger jest już na stronie SOS bokserom :) http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=773 Nutusia, bardzo ci jestem wdzięczna :) Jakby co to on już został wykastrowany :) Quote
Nutusia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 No właśnie, jak się hebanowa księżniczka miewa?... Jeszcze się telefony nie urywają? Ogonek, dzięki za info w sprawie Ungera - zaraz przekażę, bo to ważna informacja :) Quote
_ogonek_ Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Chyba jeszcze jej rotek nie ogłosiła. Nie wiem jak jej to pójdzie, bo ma teraz 3 kociaki na butelce, więc pewnie ma wesoło, a ja na razie jeszcze ogłaszam kilka. Jutro dam wam znać jakie wieści na froncie, chyba że rotek sama się zaloguje dzisiaj ;) Quote
rotek_ Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 _ogonek_ napisał(a):Chyba jeszcze jej rotek nie ogłosiła. Nie wiem jak jej to pójdzie, bo ma teraz 3 kociaki na butelce, więc pewnie ma wesoło, a ja na razie jeszcze ogłaszam kilka. Jutro dam wam znać jakie wieści na froncie, chyba że rotek sama się zaloguje dzisiaj ;) Twoje przypuszczenia się sprawdzają mam wesoło:) Quote
_ogonek_ Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 rotek_ napisał(a):Twoje przypuszczenia się sprawdzają mam wesoło:) No widzisz - jasnowidzem zostanę :p Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 _ogonek_ napisał(a):No widzisz - jasnowidzem zostanę :p Komu, komu wróżbę Ogonka - będzie na psiaki! :) Quote
_ogonek_ Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Nutusia napisał(a):Komu, komu wróżbę Ogonka - będzie na psiaki! :) :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nutusia napisał(a):Komu, komu wróżbę Ogonka - będzie na psiaki! :) No to czekam na bazarek, Ogonku! Każda wrózba Twego autorstwa ma szanse sie spelnic, heheh ps. Przyjmuje tylko pozytywne ;P Quote
Nutusia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jak się miewa Negra? Jakoś daje radę się odnaleźć w schronisku? Czy był jakikolwiek odzew na ogłoszenia?... Quote
rotek_ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 nie ma przecież jeszcze ogłoszeń.... jedna z dogomaniaczek obiecała na naszym wątku zrobić jej pakiet anonsów w internecie. Quote
Nutusia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 To do bani! Czas ucieka - czas, który Negra mogłaby szczęśliwie spędzać w swoim domku! Ja ogłoszeń robić nie umiem, ale jutro poszukam bazarku ogłoszeniowego... Quote
_ogonek_ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nutusia napisał(a):To do bani! Czas ucieka - czas, który Negra mogłaby szczęśliwie spędzać w swoim domku! Ja ogłoszeń robić nie umiem, ale jutro poszukam bazarku ogłoszeniowego... Nutusia, rotek napisała, że jedna z dogomaniaczek zrobi jej ogłoszenia. Wg mnie nie ma sensu wykupywanie ogłoszeń na bazarkach jeżeli mam możliwość zrobienia ich. Ja na razie Negry nie ogłoszę bo zajmuję się jeszcze innymi psiakami. Niestety, moja doba jest za krótka.. Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ja oczywiście nie kwestionuję Twoich dobrych chęci, Ogonku. Chodziło mi o to, że im szybciej ogłoszenia będą, tym większe szanse na szybsze opuszczenie schroniska. Chociaż allegro. Gdybyście zmieniły zdanie, jestem gotowa wykupić ogłoszenia dla Negry. Quote
rotek_ Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Negra ma ogłoszenia na: e-zwierzak wroclaw-gumtree rozgłos.net adopcje psa.pl ojej.pl polska strefa lento.pl neeon.pl najpewniej.pl Negrę ogłasza paukos Quote
Recommended Posts