fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Trzymam kciuki aby swidnicki domek okazal sie tym jedynym! Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ale opowiedziałeś pani, jaka Negra jest fajowa, co?... :) Skoro pani się dwa razy kontaktowała, to należy mieć nadzieję, że skontaktuje się i po raz trzeci, by w końcu... DAĆ NEGRUSI DOMEK! I tego się będę trzymać pazurami! :) Quote
Kulkerson Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Tak, pisałem, pisałem, podsyłałem jej link do allegro, zdjęcia....mam nadzieję, że skontaktuje się z Uciechowem. I cały czas sprawdzam czy nie napisała znowu. Dobrze, że mi historii przeglądarki w pracy nie sprawdzają, bo bym już nie miał pracy:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Oj Kulkerson, ilu nas na dogo jest w podobnej sytuacji jak Ty ;) hehehe Wskakuj Malutka poki co na góre ;) Quote
_ogonek_ Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Negra była dzisiaj na sterylce. Okazało się że była w w miarę wczesnym etapie ciąży, oczywiście wysterylizował wet, aborcyjna była. Quote
Basia1244 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 No i dobrze, że zrobili aborcyjną - brawo! teraz malutka szybko sie do kupy pozbiera i już wysterylizowana do nowego domku pomknie! Quote
_ogonek_ Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Basia1244 napisał(a):No i dobrze, że zrobili aborcyjną - brawo! teraz malutka szybko sie do kupy pozbiera i już wysterylizowana do nowego domku pomknie! Nie ma sensu aby na świat przyszły kolejne niechciane... Szybko się pozbiera, bo wieczorem wyszła na króciutki spacerek, nawet ogonem merdała jak już do schroniska przyjechała od weta ;_) Quote
Basia1244 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 popieram! jestem za aborcyjną nawet w ostatniej chwili! Quote
Kulkerson Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 No jasne....tak przeczuwałem, że jest w ciąży. No, ale już po wszystkim, młoda jest i dzielna... i już niedługo może będzie w nowym domku. Pani w sprawie Negry napisała do mnie, że jutro zadzwoni do Uciechowa. Trzymam kciuki :) ważne, że jakiś odzew jest...mały, ale zawsze :) Quote
_ogonek_ Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Kulkerson napisał(a):No jasne....tak przeczuwałem, że jest w ciąży. No, ale już po wszystkim, młoda jest i dzielna... i już niedługo może będzie w nowym domku. Pani w sprawie Negry napisała do mnie, że jutro zadzwoni do Uciechowa. Trzymam kciuki :) ważne, że jakiś odzew jest...mały, ale zawsze :) Ekstra !! Więc dzisiaj będziemy czekać na telefon :lol: Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nie odchodźcie od telefonu! :) A na innym wątku sunia przygarnięta z parkingu, właśnie się... oszczeniła :( Zupełnie nie było po niej widać ciąży! Nauczka na przyszłość - trzeba sprawdzać na USG... Moja tymczasowiczka z podpisu na szczęście jakieś 2 dni przed porodem przeszła zabieg, dzięki czemu 9 równie biednych, niechcianych i nikomu niepotrzebnych jak ich mama psiaków nie przyszło na świat... Quote
rotek_ Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 to mieliśmy jeszcze lepiej, jedna z naszych suczek która miała plamienie podobne do cieczkowego oszczeniła się w ciągu 2 tyg! oczywiście plamienie nie było cieczkowe, w ogóle nie wiadomo dlaczego plamiła Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Rotek, jesteś tu jeszcze!?!?!?!? Bo masz pełną skrzynkę, a ja pilnie potrzebuję wiadomości w sprawie Ungera, więc sorry Negra, ale wkleję tu PW: Witaj, Jak to dobrze, że jesteś on-line!!!!:multi: Czy Unger jest nadal do adopcji?... Jeśli tak, zaciskaj kciuki i módl się do wszystkich bogów, jak ja :razz: I podaj mi proszę swój nr tel. a wszelki wypadek. Aha, czy Wy macie jakiekolwiek możliwości transportu?... Pozdrawiam, Magda A może ktoś ma nr do Rotek albo do innej osoby, która będzie mi mogła udzielić odpowiedzi w sprawie tego psiaka, PLLLIIIIIISSSSSSS......, Quote
Kulkerson Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Nutusia napisał(a):Rotek, jesteś tu jeszcze!?!?!?!? Bo masz pełną skrzynkę, a ja pilnie potrzebuję wiadomości w sprawie Ungera, więc sorry Negra, ale wkleję tu PW: Witaj, Jak to dobrze, że jesteś on-line!!!!:multi: Czy Unger jest nadal do adopcji?... Jeśli tak, zaciskaj kciuki i módl się do wszystkich bogów, jak ja :razz: I podaj mi proszę swój nr tel. a wszelki wypadek. Aha, czy Wy macie jakiekolwiek możliwości transportu?... Pozdrawiam, Magda A może ktoś ma nr do Rotek albo do innej osoby, która będzie mi mogła udzielić odpowiedzi w sprawie tego psiaka, PLLLIIIIIISSSSSSS......, To może skontaktować się z którymś z numerów co są na stronie Schroniska w Uciechowie??? Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Sprawa z Ungerem załatwiona ;) Fakt, że na razie jest na okresie próbnym do soboty (trzymamy kciuki), ale chyba tam już zostanie ;) Negra szybko doszła do siebie po sterylce. Aaaa, wy chyba nie wiecie, boshe ja też zacofana. Dzisiaj jedzie do nowego domku :) Quote
NikaEla Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 _ogonek_ napisał(a): Aaaa, wy chyba nie wiecie, boshe ja też zacofana. Dzisiaj jedzie do nowego domku :)świetnie !!!!!! Quote
rotek_ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 jadą ją zawieźć, przy okazji osobiście sprawdzę warunki. Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 rotek_ napisał(a):jadą ją zawieźć, przy okazji osobiście sprawdzę warunki. Dokładnie ;) --------------------------- rotek, rozliczenie Juranda!!! :eviltong: Quote
Nutusia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jeju, jakie super wieści! O Negrze i o Ungerze... A ci Państwo zdecydowali się na sunię, o której Ci Rotek mówiłam. Wczoraj po nią przyjechali. Wrócili do domu o 1 nad ranem i do 6 nie spali, tylko się przyglądali i uwierzyć nie mogli, że sunia jest ich już na zawsze :) Quote
Kulkerson Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 To świetnie że znalazła domek :D o to chodziło....tylko boję się o jedno: Negra gryzie wszystko (buty, meble, dywan) i mam nadzieję, że to nie zniechęci nowych opiekunów Negry :) A można coś więcej o nich? To ta Pani która się z nami kontaktowała, z ogłoszenia z tablica.pl czy ci państwo z Allegro? Quote
Kulkerson Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 No czekamy, czekamy......dzisiaj wydrukowaliśmy 28 plakatów :D oby się już nie przydały...... Quote
Recommended Posts